Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 19 d’agost de 2014

Crudités {amb malves i móres}


Els d'Oleum Flumen, una empresa de Vinaixa (Garrigues), han creat un Club de bloguers i nosaltres hi som, fet que ens complau molt. Amb el títol Per una gastronomia bona, justa i sana ens conviden a preparar una amanida amb Acetum Flumen Summun Agredolç i amb l'Oleum Flumen Premium Oli d'oliva verge extra, uns productes d'excel·lent qualitat que hem rebut amb molta satisfacció.
Nosaltres participem al repte amb una amanida de crudités que esperem sigui del vostre gust.

Necessitarem:
 - remolatxa
 - poma
 - ceba
 - pastanaga
 - festucs ecològics
 - flors de malves acabades de tallar
 - móres acabades de collir
 - 1 llimona
 - de part vostra hi podeu afegir tot el que la imaginació doni
per a la vinagreta,
 - Acetum Flumen Agredolç
 - Oleum Flumen Premium
 - 1 cullera de mostassa antiga amb grans
 - sal i pebre

Farem:
Tallem les hortalisses ben finetes (jo ho he fet amb el tallador d'embotits).
Posem la remolatxa en un bol, la ruixem amb gotes de suc de llimona i deixem un quart d'hora perquè perdi el gust terrós.
Fem el mateix amb la poma perquè no s'oxidi.
Sortim al camí a collir móres i tallar unes quantes flors de malves, fruits vermells i flors que il·lustraran l'amanida fent-la més atractiva.
Les rentem din un bol amb aigua i un parell de glaçons.
Preparem la vinagreta amb l'oli, el vinagre, la mostassa i uns pensaments de sal i pebre.
Passem els festucs per una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Muntem els plats segons la inspiració del dia i amanim amb la vinagreta.

No cal que us digui que ens hem menjat aquesta amanida amb molt de gust. Les hortalisses tallades finament i d'un bell color fan que entrin molt bé i de pas ens cuiden la pell. La vinagreta ho arrodoneix i de quina manera!
Quan s'obre l'ampolla de vinagre deixa anar una flaire boníssima i l'oli té un gust exquisit. Moltes gràcies Oleum Flumen per cuidar la terra i treure'n profit. Nosaltres ens beneficiem.
Els de Blaumut hi posen la resta, Pa amb oli i sal.



Els d'Oleum Flumen, una empresa de Vinaixa (Garrigues), han creat un Club de bloguers i nosaltres hi som, fet que ens complau molt. Amb el títol Per una gastronomia bona, justa i sana ens conviden a preparar una amanida amb Acetum Flumen Summun Agredolç i amb l'Oleum Flumen Premium Oli d'oliva verge extra, uns productes d'excel·lent qualitat que hem rebut amb molta satisfacció. Nosaltres participem al repte amb una amanida de crudités que esperem sigui del vostre gust.

Necessitarem:
 - remolatxa
 - poma
 - ceba
 - pastanaga
 - festucs ecològics
 - flors de malves acabades de tallar
 - móres acabades de collir
 - 1 llimona
 - de part vostra hi podeu afegir tot el que la imaginació doni
per a la vinagreta,
 - Acetum Flumen Agredolç
 - Oleum Flumen Premium
 - 1 cullera de mostassa antiga amb grans
 - sal i pebre

Farem:
Tallem les hortalisses ben finetes (jo ho he fet amb el tallador d'embotits).
Posem la remolatxa en un bol, la ruixem amb gotes de suc de llimona i deixem un quart d'hora perquè perdi el gust terrós.
Fem el mateix amb la poma perquè no s'oxidi.
Sortim al camí a collir móres i tallar unes quantes flors de malves, fruits vermells i flors que il·lustraran l'amanida fent-la més atractiva.
Les rentem din un bol amb aigua i un parell de glaçons.
Preparem la vinagreta amb l'oli, el vinagre, la mostassa i uns pensaments de sal i pebre.
Passem els festucs per una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Muntem els plats segons la inspiració del dia i amanim amb la vinagreta.

No cal que us digui que ens hem menjat aquesta amanida amb molt de gust. Les hortalisses tallades finament i d'un bell color fan que entrin molt bé i de pas ens cuiden la pell. La vinagreta ho arrodoneix i de quina manera!
Quan s'obre l'ampolla de vinagre deixa anar una flaire boníssima i l'oli té un gust exquisit. Moltes gràcies Oleum Flumen per cuidar la terra i treure'n profit. Nosaltres ens beneficiem.
Els de Blaumut hi posen la resta, Pa amb oli i sal.




4 comentaris:

  1. Quina preciositat d'amanida,Nani!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Que precioses aquestes fotos, t'han quedat uns plats molt artístics i especialmente maco es el darrer amb les restes.
    Una recepta 10 perfectament elaborada i segur, que boníssima!

    ResponElimina
  3. Me ha encantado está ensalada, además parece pintada en el plato.
    Una ensalada para probarla seguro.
    Bs

    ResponElimina
  4. Quina presentacio mes bonica! A part deu estar molt bona amb aq barreges de gustos.
    Ptns.
    Su

    ResponElimina