Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 22 d’abril de 2016

El Dia de la Terra {i la nova revista Cuina}


Avui se celebra en diversos països del món El dia de la Terra i nosaltres hi volem posar el nostre gra de sorra tot fent-nos càrrec de la necessitat d'estimar el nostre planeta i tenir cura de no malbaratar els recursos que tenim a mà. Intentem ser respectuosos amb el medi ambient tot cuidant el nostre entorn.
Una de les coses que ens produeixen més plaer és menjar-nos algun producte que cultivem en el nostre petit hort urbà. Ara mateix hi tenim enciams, pastanagues, tomàquets que ja han florit, bledes i unes quantes herbes que perfumen els nostres plats. I parlant d'herbes: avui ha sortit la nova revista Cuina. Amb un format diferent i molt innovador volem felicitar a tots els que ho han fet possible. Més receptes, més seccions, més pàgines. Us la recomano. Cuina, menjar-beure-viure, tot allò que ens agrada fer amb un disseny molt bonic i, tal com diu en Josep Sucarrats a l'editorial, s'havia de renovar perquè quan van sortir al carrer, fa quinze anys, menjàvem d'una altra manera. I per això el Cuina ha canviat. Ha canviat amb i per a nosaltres i perquè ens hi sentim com a casa. Josep, tingues segur que així serà. M'ha agradat molt l'article de les herbes mediterrànies. Nosaltres que cuidem i mimem les nostres. Així que agafem el compromís de continuar estimant el nostre hort i demanar-vos que us feu un en un racó i veureu com n'és d'agraït veure com surten els cultius. I pel que sembla, tindrem amb la revista un bon aliat.

Nuvole biancheLudovico Einaudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada