Tenir-la a casa és un plaer. Veure com es fa gran i canvia és una experiència que havia oblidat i em recorda que el temps passa de pressa. Comencem a comptar moltes estacions primaverals juntes i ella que és una flor em fa mirar la vida amb uns altres ulls. Sí, la Violeta és la que m'acompanya i que avui us presenta aquest pastís que vàrem fer ahir al matí abans del seu partit de bàsquet: amb formatge i fruits vermells.
Per a sis/vuit persones,
Necessitarem:
- 3 ous batuts
- 200 ml de nata líquida per a muntar
- sal, pebre i nou moscada
- fruits vermells (nabius, gerds, móres)
- 200 g de formatge brie
- 1 paquet de massa brisa (si la voleu fer, aquí teniu una recepta casolana)
Farem:
Escalfem el 180º.
En un motlle rodó de 25 cm, que haurem oliat prèviament, hi posem la massa tot donant forma a les vores que cobrirem amb paper d'alumini perquè no caiguin.
A sobre la massa hi posem el paper encerat que l'embolica i hi afegim uns cigrons o petites pedres volcàniques de jardi, que són les que faig servir, a fi que no pugi.
Enfornem durant uns 10 minuts.
Seguidament traiem les pedres, el paper i l'alumini.
Tallem el formatge a trossets i els posem repartits.
Aboquem per sobre la barreja dels ous amb la nata i salpebrem.
Ratllem una mica de nou moscada i repartim els fruits al gust.
Enfornem durant 35 minuts o fins que veiem que sigui daurat.
Aquest pastís pot servir per a esmorzar, per a berenar, com a aperitiu, de postres o per qualsevol altre moment.
És formatge fos, no és dolç.
El podem acompanyar de vi blanc.
Si la companyia és bona, no tindrem excusa de no fer-lo tal com l'hem cuinat nosaltres.
For you to be here, Tom Rosenthal.
Si que passa depresa el temps, si......pro es llei de vida, que i farem!
ResponEliminaMolt bo el pastis, me agrada la mescla de sabors.
Petons per a tots i una forta axuxada per la Violeta
La Violeta va creixent i nosaltres també...
EliminaUna abraçada Manu,
Nani
Amb bona companyia segur que el pastís va sortir millor! la pinta ho diu tot!com més gran et fas més ràpid passa el temps...s'ha d'aprofitar! petons
ResponEliminaEt puc ben assegurar que ho aprofitem molt bé.
ResponEliminaUna abraçada Teresa,
Nani