Et regalen un manadet d'espàrrecs i penses on posar-los. Havia previst fer uns rotllets de filet de bou farcits de pernil salat i uns quants xiitakes, bolets japonesos cultivats aquí. Així que vaig afegir-los al plat.
I vet aquí, com les coses més senzilles de fer surten bé en poc temps i sense complicacions. Per a quatre persones,
Necessitarem:
- 12 talls prims de filet de bou
- 6 talls finets de pernil, que partirem per la meitat o segons la mida del filet
- 200 g de bolets xiitakes
- 1 manat d'espàrrecs
- 200 ml de Pedro Ximénez
- 180 ml de nata líquida
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
Farem:
Farcim cada tall de filet amb un tros de pernil, l'enrotllem i els cosim amb un escuradents.
Els coem en una paella ben calenta amb un rajolí d'oli, els salpebrem i reservem.
A la mateixa paella hi passem els espàrrecs i reservem.
Fem igualment amb els bolets i també reservem.
A la mateixa paella hi aboquem el PX i deixem que es redueixi.
Seguidament hi afegim la nata i remenem fins que quedi la salsa lligada.
Tastem el punt de sal i posem per sobre la carn, els bolets i els espàrrecs.
Deixem coure un parell de minuts i servim.
Nosaltres ho hem maridat amb un vi de garnatxa negra: Rebels de Batea 2014, dels 7 Magnífics.
Una molt bona opció.
Contigo, El Canto del Loco & Natalie Lafourcade.
Tan senzil, tan fàcil i tan bo!
ResponEliminaCom sempre un plat exquisit, amb unes fotografies que desprenen aroma. Gracies per regalar nos tantes receptes marevelloses.
ResponEliminaSalutacions de la teva botiga de mobles amiga, Mobles Cambrils.