Però avui us deixem un tortell típic de Tarragona que no costa gens de fer i que podem menjar a qualsevol hora del dia. El cabell d'àngel és de casa i podeu trobar la recepta aquí. Les fotos són amb la meva bruixa particular, la Violeta. I la recepta la traiem de La melmelada a la cuina, de Cossetània Edicions, que vàrem fer la Bet Carbonell, la Mireia Jordana i jo, amb fotografies meves. Al llibre podeu trobar la recepta a la pàgina 38. Aquí jo introdueixo una petita modificació: els pinyons els poso dins junt amb les panses. També el versiono amb racions individuals i clavats amb uns punxons de fusta. Per a sis tortells petits,
Necessitarem:
- 1 paquet de pasta de full rectangular
- pinyons al gust
- panses de raïm
- panses de raïm
- 350 g de cabell d'àngel
- sucre llustre
- sucre llustre
Farem:
Posem el forn a escalfar a 190ºC
Estirem la pasta en una superfície plana i la tallem en tres tires.
Farcim cada tira amb cabell d'àngel i la caragolem com si fos una ensaïmada.
Enfornem uns 30 minuts o fins que sigui rossa.
Abans de servir tirem pel damunt sucre llustre.
Farcim cada tira amb cabell d'àngel i la caragolem com si fos una ensaïmada.
Enfornem uns 30 minuts o fins que sigui rossa.
Abans de servir tirem pel damunt sucre llustre.
Acompanyem amb vi dolç fresc per als adults i amb un suc de fruita fet al moment per als petits.
Ai els dolços, qui s'hi pot resistir!
ResponEliminaQue gran la Violeta, es fan grans...
Molts petonets i bon estiu!
Sara, les nostres Violetes es fan grans per moments!
Elimina