I a l'estiu poques complicacions a la cuina. Qualitat i senzillesa predomina. Un cop més la qüestió serà passar poc temps cuinat però posant imaginació. I així ho hem fet: una vinagreta gustosa que ens donarà varietat a l'hora d'amanir les verdures.
Com hem dit d'altres vegades, formem part del club de bloguers d'OleumFlumen, productes que, si volem fruir de bon gust, caldrà tenir-los a mà. El vinagre de poma és magnífic, i no exagero. Aquesta amanida no té cap secret i vosaltres hi podeu posar de part vostra. Au, vinga, us expliquem com l'hem fet.
Com hem dit d'altres vegades, formem part del club de bloguers d'OleumFlumen, productes que, si volem fruir de bon gust, caldrà tenir-los a mà. El vinagre de poma és magnífic, i no exagero. Aquesta amanida no té cap secret i vosaltres hi podeu posar de part vostra. Au, vinga, us expliquem com l'hem fet.
Necessitarem:
- l'enciam que més us agradi
- pomes Granny smith
- fruits secs
- daus de formatge al gust
- pipes de gira-sol
- cireres
- cireres
vinagreta,
- 1/4 de poma pelada
- 125 ml d'oli d'oliva verge extra Premium
- 60 ml de vinagre de poma Summum
- sal i pebre
- 1 cullerada (cafè) de mostassa a la mel
Farem:
Rentem els enciams, escorrem i reservem.
Preparem la vinagreta a la batedora, posant al got la poma, l'oli, el vinagre, un xic de sal i pebre i la mostassa, deixant la salsa ben fina.
Muntem l'amanida amb l'enciam, poma tallada a daus, formatge tallat igualment a daus, les llavors de gira-sol per sobre, avellanes i unes cireres que li donen un punt diferent a les olives.
Amanim amb la vinagreta i servim.
I continuem gaudint de l'estiu amb un bon llibre per a distreure'ns.
I continuem gaudint de l'estiu amb un bon llibre per a distreure'ns.
Lady, lady, lady, de Flashdance, Joe Bean Esposito.
Nani, cada entrada teva em sap a vacances i bons moments compartits :) Tot i que estiguem lluny!
ResponEliminaPerò tens tota la raó, aquests vinagres de qualitat poden donar molt joc a la nostra cuina d'estiu!
Petons,
Palmira
Hola Palmira, moltes gràcies per less teves paraules sempre tan ben rebudes!
EliminaUn plat per a copiar-te!
ResponEliminaSara, cuina senzilla i bona!
Elimina