Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llaminadures llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dissabte, 13 d’agost de 2011

Entrepà de salami i mantega {ens agrada molt}


Tots portem a la memòria aquells gustos que en un moment de la nostra vida ens han acompanyat. 
L'entrepà que us proposo forma part de la meva i l'anava a comprar expressament a la Pastisseria Rovira de Tarragona en temps del Salvador. 
Només veure'l embolicat amb el seu paper de cera ja el feia especial i diferent.
Com que avui volíem anar de pícnic al bosc del davant amb la meva néta els hem preparat per a prendre'ls embolicats i curiosos. 

Si els voleu fer necessitareu:
 - pa de motlle
 - mantega en pomada
 - salami

Les proporcions seran segons la quantitat que en voleu fer. Sempre serà la mateixa de mantega i salami. Com que només en volíem fer per a les dues hem preparat 50 g de mantega i 50 g de salami. Quatre llesques de pa de motlle.

Com ho heu de fer:
 Per a fer la pasta primer passeu el salami per la batedora i el trossegeu. Després hi afegiu la mantega i ho treballeu amorosament. Empastifeu tres llesques amb la pasta i poseu-les una damunt de l'altre. La de dalt sense pasta. Talleu les vores i feu dos rectangles.
Emboliqueu amb paper de cera (el que useu per a cuinar al forn) i ja està.
Poseu-hi de fons l'Anna Roig i l'Ombre de ton chien amb el Je t'aime i tot bé. I és que també hem pres el nostre chien per anar de pícnic. I de pas hem collit unes margarides!
Llestos!

2 comentaris:

  1. És curiós això dels gustos que ens porten a l'infantessa i ens acompanyen sempre. Tots en tenim algun... els meus els bracets de crema de cal Padreny.
    Aquests entrepanets que ens presentes són una bona opció per a un pica-pica, me'ls apunto.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina