dissabte, 13 d’agost del 2011

Entrepà de salami i mantega {ens agrada molt}


Tots portem a la memòria aquells gustos que en un moment de la nostra vida ens han acompanyat. 
L'entrepà que us proposo forma part de la meva i l'anava a comprar expressament a la Pastisseria Rovira de Tarragona en temps del Salvador. 
Només veure'l embolicat amb el seu paper de cera ja el feia especial i diferent.
Com que avui volíem anar de pícnic al bosc del davant amb la meva néta els hem preparat per a prendre'ls embolicats i curiosos. 

Si els voleu fer necessitareu:
 - pa de motlle
 - mantega en pomada
 - salami

Les proporcions seran segons la quantitat que en voleu fer. Sempre serà la mateixa de mantega i salami. Com que només en volíem fer per a les dues hem preparat 50 g de mantega i 50 g de salami. Quatre llesques de pa de motlle.

Com ho heu de fer:
 Per a fer la pasta primer passeu el salami per la batedora i el trossegeu. Després hi afegiu la mantega i ho treballeu amorosament. Empastifeu tres llesques amb la pasta i poseu-les una damunt de l'altre. La de dalt sense pasta. Talleu les vores i feu dos rectangles.
Emboliqueu amb paper de cera (el que useu per a cuinar al forn) i ja està.
Poseu-hi de fons l'Anna Roig i l'Ombre de ton chien amb el Je t'aime i tot bé. I és que també hem pres el nostre chien per anar de pícnic. I de pas hem collit unes margarides!
Llestos!

2 comentaris:

  1. És curiós això dels gustos que ens porten a l'infantessa i ens acompanyen sempre. Tots en tenim algun... els meus els bracets de crema de cal Padreny.
    Aquests entrepanets que ens presentes són una bona opció per a un pica-pica, me'ls apunto.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina