Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dissabte, 13 d’agost de 2011

Entrepà de salami i mantega {ens agrada molt}


Tots portem a la memòria aquells gustos que en un moment de la nostra vida ens han acompanyat. 
L'entrepà que us proposo forma part de la meva i l'anava a comprar expressament a la Pastisseria Rovira de Tarragona en temps del Salvador. 
Només veure'l embolicat amb el seu paper de cera ja el feia especial i diferent.
Com que avui volíem anar de pícnic al bosc del davant amb la meva néta els hem preparat per a prendre'ls embolicats i curiosos. 

Si els voleu fer necessitareu:
 - pa de motlle
 - mantega en pomada
 - salami

Les proporcions seran segons la quantitat que en voleu fer. Sempre serà la mateixa de mantega i salami. Com que només en volíem fer per a les dues hem preparat 50 g de mantega i 50 g de salami. Quatre llesques de pa de motlle.

Com ho heu de fer:
 Per a fer la pasta primer passeu el salami per la batedora i el trossegeu. Després hi afegiu la mantega i ho treballeu amorosament. Empastifeu tres llesques amb la pasta i poseu-les una damunt de l'altre. La de dalt sense pasta. Talleu les vores i feu dos rectangles.
Emboliqueu amb paper de cera (el que useu per a cuinar al forn) i ja està.
Poseu-hi de fons l'Anna Roig i l'Ombre de ton chien amb el Je t'aime i tot bé. I és que també hem pres el nostre chien per anar de pícnic. I de pas hem collit unes margarides!
Llestos!

2 comentaris:

  1. És curiós això dels gustos que ens porten a l'infantessa i ens acompanyen sempre. Tots en tenim algun... els meus els bracets de crema de cal Padreny.
    Aquests entrepanets que ens presentes són una bona opció per a un pica-pica, me'ls apunto.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina