Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dissabte, 13 d’agost del 2011

Entrepà de salami i mantega {ens agrada molt}


Tots portem a la memòria aquells gustos que en un moment de la nostra vida ens han acompanyat. 
L'entrepà que us proposo forma part de la meva i l'anava a comprar expressament a la Pastisseria Rovira de Tarragona en temps del Salvador. 
Només veure'l embolicat amb el seu paper de cera ja el feia especial i diferent.
Com que avui volíem anar de pícnic al bosc del davant amb la meva néta els hem preparat per a prendre'ls embolicats i curiosos. 

Si els voleu fer necessitareu:
 - pa de motlle
 - mantega en pomada
 - salami

Les proporcions seran segons la quantitat que en voleu fer. Sempre serà la mateixa de mantega i salami. Com que només en volíem fer per a les dues hem preparat 50 g de mantega i 50 g de salami. Quatre llesques de pa de motlle.

Com ho heu de fer:
 Per a fer la pasta primer passeu el salami per la batedora i el trossegeu. Després hi afegiu la mantega i ho treballeu amorosament. Empastifeu tres llesques amb la pasta i poseu-les una damunt de l'altre. La de dalt sense pasta. Talleu les vores i feu dos rectangles.
Emboliqueu amb paper de cera (el que useu per a cuinar al forn) i ja està.
Poseu-hi de fons l'Anna Roig i l'Ombre de ton chien amb el Je t'aime i tot bé. I és que també hem pres el nostre chien per anar de pícnic. I de pas hem collit unes margarides!
Llestos!

2 comentaris:

  1. És curiós això dels gustos que ens porten a l'infantessa i ens acompanyen sempre. Tots en tenim algun... els meus els bracets de crema de cal Padreny.
    Aquests entrepanets que ens presentes són una bona opció per a un pica-pica, me'ls apunto.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina