Ahir era dia 15 i tocava posar la recepta per als Fogons de la Bordeta.
Però havíem d'aprofitar el dia de sol i se'ns va fer tard.
Avui la deixem amb ganes de que us agradi.
Unes flors de presseguers ens acompanyen.
- 1 préssec
- 200 dl d'aigua
- 40 g de sucre
- 1 fava tonka
- 1 cullerada sopera de mantega
- 1 crema tipus danet
Primer vam fer una melmelada ràpida amb l'aigua, el sucre i uns 60 g del préssec tallats a trossos. Ho vam perfumar amb trossos de fava tonka ratllada (a mi m'agrada molt). Durant un 1/4 d'hora ho vam coure fins a espessir-se.
Acte seguit ho vam posar en un got i hi vam afegir la crema ja feta. Amb més temps la podem fer nosaltres. Però jo sóc una mica falsària de vegades, per anar ràpida.
La resta del préssec el vam tallar a dauets. La meitat el vam deixar cru i l'altre meitat els vam passar per una paella amb la mantega. I tots barrejats per damunt de la crema.
Amb una mica de sucre per sobre vam fer servir el bufador i va ser ja el toc final.
Es notaven els diferents punts del préssec.
Per a vosaltres fogons.
La copa va ser compartida mentre escoltàvem Michael Bolton a How Am i supposed to live without you, tot sucre.
Hola Nani! Quina il·lusió descobrir que tens bloc, té molt bona pinta... ara em posaré a xafardejar una miqueta! jejeje De moment em quedo amb aquest copa, que em sembla molt temptadora!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar maca!
Petonets
Sandra
Deliciosa receta.
ResponEliminaMe gusta mucho tu blog, me quedo por aquí viendo tu cocina.
Besos
Hola Nani! per fi et podré comentar totes les receptes!!!! ja veig que finalment tens bloc! ;). Molts petonets i endavant amb aquesta cuina de color violeta!!!! petonets
ResponElimina