A casa es fa el la carn d'olla amb tot l'escorregut quan ens reunim la família, però entre setmana sempre tenim a mà el caldo Aneto de pollastre per a quan ens ve de gust una sopa per a escalfar el cos. Aquest cop però, hem cuinat amb la varietat de caldo natural de ceba de cultiu ecològic i hem aprofitat que ens havia sobrat verdura i pollastre del nostre. Total, resulta una olla on es pot posar tot allò que ens vingui de gust i que tinguem al frigorífic. El caldo per si sol és espès i gustós. Apa, podeu posar imaginació i veure amb què el faríeu. Per a tres racions,
Necessitarem:
- 1 bric de Caldo natural Aneto de Ceba de cultiu ecològic
- 100 g de pasta de sopa
- restes del caldo de casa o verdures que ens vingui de gust
- pollastre o carn
- llegums
- crostons de pa fregit
- trossets de cansalada cuita a la planxa sense oli
Farem:
Escalfem el caldo de ceba i bullim la pasta, amb poca quantia.
Després hi afegim la resta.
Nosaltres hi hem posat uns crostonets de pa fregit i cansalada, que han donat un punt de cruixent molt bo.
He pensat que unes llesquetes torrades de pa amb formatge han de quedar molt bé sobre la sopa.
O amb una ceba cuita a foc lent...
L'hivern és llarg i ja anirem veient què hi podrem posar a més a més.
Plou i a casa s'hi està bé.
Je voulais te dire que je t'attends, Sacha Distel.
Mmm....ve molt de gust aquests dies! Jo la faig molt semblant!
ResponEliminaPetonets, Nani!
Olga
Hola Olga,
EliminaÉs que les olles barrejades s'acaben semblant totes. És posar-hi allò que tenim a mà i que resulti lligat. A mi, aquesta m'ha agradat força.
Una abraçada,
Nani
Nani, jo jugava a aquest joc!!!! Pero a aquestes alçades em quedo amb el plat. La olla barrejada m'encanta i la meva sogra la fa molt similar a la teva. Petons!!
ResponEliminaPili,
EliminaT'ha portat records eh. I com li he dit a l'Olga totes les olles acaben semblant-se.
Muacs,
Nani