No hi ha res com tenir-la a prop i el dia s'il·lumina. Una dolça flor, la Violeta. I amb ella hem fet aquestes de pasta full. Més fàcils no poden ser i la mousse que acompanyen també. Un cop vaig sentir en Ferran Adrià que donava idees, en un programa de ràdio, per a fer coses ràpides, de qualitat i econòmiques. Una d'elles ja la tenim el blog de fa temps: Sopa de torró amb galets de xocolata, una sopa dolça.
En Ferran Adrià va explicar que quan vulguem una mousse només cal deixar el gelat al frigorífic d'un dia per a l'altre i remenar-lo en el moment de servir. Us puc garantir que el resultat és sorprenent. Així que avui us hem preparat una mousse de vainilla acompanyada d'unes flors que farem en un tres i no res. La quantitat que us sortiran en un paquet de pasta full dependrà de la mida de les flors. Amb un paquet n'hem fet set. Apa, som-hi.
En Ferran Adrià va explicar que quan vulguem una mousse només cal deixar el gelat al frigorífic d'un dia per a l'altre i remenar-lo en el moment de servir. Us puc garantir que el resultat és sorprenent. Així que avui us hem preparat una mousse de vainilla acompanyada d'unes flors que farem en un tres i no res. La quantitat que us sortiran en un paquet de pasta full dependrà de la mida de les flors. Amb un paquet n'hem fet set. Apa, som-hi.
Necessitarem:
- 1 paquet de pasta de full rectangular
- sucre per a empolvorar
- 1 rovell d'ou
- 1 full de paper encerat de forn
Farem:
Posem el forn a escalfar a 180º C.
Posem el forn a escalfar a 180º C.
Obrim el paquet de pasta, l'estenem sobre la taula, mantenint el paper que l'embolcalla per sota.
L'empolvorem amb força sucre per sobre i cobrim amb el paper de forn.
Passem el corró perquè el sucre penetri a la massa.
Caragolem la massa per un costat i per l'altre fent que es trobin els dos costats al mig.
Tallem en trossos d'un centímetre i muntem les flors de la manera que vulguem.
Les posem en una safata amb paper de forn molt separades entre elles.
Les pintem amb el rovell d'ou i enfornem a 180º C uns 15/20 minuts, com sempre diem dependrà del forn, o fins que les veiem daurades.
Servim amb el gelat de vainilla.
Volaran...
Borboleta cega, malandro, Jorge Aragão
Caragolem la massa per un costat i per l'altre fent que es trobin els dos costats al mig.
Tallem en trossos d'un centímetre i muntem les flors de la manera que vulguem.
Les posem en una safata amb paper de forn molt separades entre elles.
Les pintem amb el rovell d'ou i enfornem a 180º C uns 15/20 minuts, com sempre diem dependrà del forn, o fins que les veiem daurades.
Servim amb el gelat de vainilla.
Volaran...
Borboleta cega, malandro, Jorge Aragão
Ooooohhh! Nani, que boniques! Moltíssimes gràcies per aquesta bonicca idea!
ResponEliminaPetonets,
Olga
I tan senzilles Olga...
EliminaAquesta Violeta estimada, va creixen i ja veig que pot ficar las mans a la cuina per ajudar-te. Es una felicitat veure com disfruteu juntes.
ResponEliminaPetons
Sí Manu, quan estem juntes semblem un anunci de Casa Tarradellas...
EliminaQuines flors més boniques! Però les més maques són les nenes :o)
ResponEliminaPetons i bona setmana
Palmira
Palmira, les nenes són el nostre tresor!
Elimina