Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dissabte, 17 de desembre de 2016

Bagels {fent pa un dissabte matí entre flors}


A casa som panarres. Sempre comprem el pa en fleques de qualitat i per sort anem ben servits. Però fer experiments també és gratificant. Ahir la Violeta es va quedar a dormir i  avui ens hem llevat amb ganes d'engegar el forn.
Des de fa uns dies tenim uns nous motllos de la casa Lékué per a fer bagels,  pans nord-americans, i van acompanyats d'un llibret amb receptes per a preparar-los. Com sabeu, ens agrada provar allò que ens recomana el fabricant. I dit i fet, dels passos indicadors a seguir jo he pastat la massa a la panera Lékué i els he bullit, la Violeta ha fet la resta. Per a ser els primers bagels casolans que hem preparat no han quedat gens malament i ens hem animat a tornar a fer-los per a esmorzar demà, amb millores incloses per part nostre. Esbrinarem com fer-los llisos. Això se li diu aprendre. Apa, per a sis bagels, teniu la recepta aquí. Us he de dir que a diferència de la recepta de Lékué els he tingut al forn 20 minuts (conec bé el meu forn i això és un avantatge, sempre he de tenir en compte que els temps són diferents de les indicacions en altres receptes, però crec que amb el temps indicat en el llibre és suficient, sigui el forn que sigui). Els he de fet de farina integral, però la resta tot és igual. Resulten uns motlles fàcils i ben pràctics (ideals per a regalar). Aquests bagels els podeu servir sols o es poden omplir segons el vostre gust. M'han fet pensar que anirien molt bé per al nostre Gravlax de remolatxa. A la Violeta li han servit per a aprendre com són els bagels i aquests resulten ben tendres i bons. I com ho hem passat de bé...

Burbujas de amorNiña Pastori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada