dimarts, 20 de juny del 2023

Colors, olors, persones i paisatges del MarrocQuan vaig veure que la revista Cuina organitzava un viatge gastronòmic conjuntament amb Tarannà Viatges, al Marroc, vaig apuntar-m'hi sense pensar-m'ho dues vegades. Tot i que ja coneixia el país, tornar a veure els colors i paisatges del país m'atreia novament. Colors, olors, mercats, espècies, menjar de carrer...  

Fa uns quants anys que vaig recórrer part del país en tren i recordava molts dels llocs visitats, però aquest cop era amb motius gastronòmics. Aquí només faig un resum fotogràfic, però durant l'estiu compartiré alguna de les receptes que podré preparar amb productes del meu hort i que són molt emprats en la cuina magribina: pebrots, albergínies, cebes, tomàquets... i d'altres també.

Ens acompanyava al viatge la Judith Càlix, la directora de la revista i que va fer un molt bon resum que podeu trobar aquí. Del meu fotogràfic he de dir que estan barrejades i no segueixen cap ordre cronològic, sinó que han esta triades per colors. En vindran més.

I des d'aquí agrair a la Judith i a la Mar de Tarannà la seva atenció per atendre'ns en tot moment. I al grup, una forta abraçada a tots. Feia molts anys que no viatjava en grup i m'ho vaig passar molt bé.

A l'últim dia, quan anàvem cap a Casablanca, no em podia treure del cap el film que duu el seu nom i dins el meu cap només m'acompanyava en Dooley Wilson cantant...

As Time Goes By, Dooley Wilson


4 comentaris:

 1. Nani, ets una artista . Esperarem les receptes que vulguis compartir amb nosaltres. Una sbraçada. M Josep

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies a tu, Maria Josep. Guardo un bon record del viatge i dels companys, entre ells tu.
   Una abraçada i gràcies per passar per aquí.
   Nani

   Elimina
 2. Brutal. Me he sentit transportada al meu estimat Marroc.......

  ResponElimina
  Respostes
  1. A mi també m'agrada el Marroc: els colors i les olors queden al record.
   Una abraçada, Manu.
   ❤️

   Elimina