Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 9 d’abril del 2012

La pomera {un arbre molt bonic}


La vida ha tornat al camp. Després del fred de l'hivern i com cada any la senyoreta Primavera ens torna a visitar i l'alegria (i també la meva al·lèrgia) es recupera amb els arbres fruiters que ens tornen a riure amb les seves flors. 

Els cirerers, les pomeres, els tarongers i molts d'altres tornen a oferir-nos l'espectacle del camp i que, de moment, és gratuït. Només cal que anem amb els ulls oberts i no ens perdem detall d'allò que la natura ens dóna. Tornarem a gaudir dels seus fruits saborosos.

La pomera està esplèndida i ja vaig pensant en fer quelcom amb les pomes que ens donarà. Gràcies.
Mentre escric escolto George Benson amb Golden slumbers...no, no té res a veure amb les pomes golden, però em va bé.

19 comentaris:

  1. T'han provat aquests dies de descans culinari, eh ;-D
    Ptnts, ara ja ganxets una altra vegada.
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. El camp és el camp i tornem renovats! No he cuinat, ja saps fins i tot la bolonyesa va ser de pot! Caminar sí, hem caminat...

      Elimina
  2. Jo sóc i visc en un poble on la poma és el fruït de la pagesia...Són tant agraïdes, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Agraïdes i boniques, però els ametllers s'enduen el protagonisme...

      Elimina
  3. Unas fotos bellisimas, el milagro de la primavera. Los jardines están preciosos y el olor una maravilla. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord, boníssimes, per alguna cosa és el primer fruit, no?
    Unes fotos precioses!!!
    Feliç semama!!!

    ResponElimina
  5. Preciosas fotos y deliciosas manzanas, me llevo una!!
    Besoss

    ResponElimina
  6. Nani, m'has fet emocionar. Les pomes, tots els fruiters en general, ens recorden que la vida torna a néixer cada primavera... i amb un George Benson de banda sonora tot és possible! Petonet guapa

    ResponElimina
  7. Ohhhhh nani, que fotos mas bonitas. Creo que las manzanas son la fruta que mas habitualmente como y en repostería me chifla.

    Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  8. Hola Nani!! Ja veig que marxo una setmana i em perdo un munt de coses maques i bones. Maquísimes aquestes fotos del pomer, m'encanten!! I els gnocchi de calçots...mare meva!! amb la dèria que tinc jo amb els calçots m'han d'encantar!!
    Petons

    ResponElimina
  9. Qué fotos más bonitas!!! los colores..........increibles. Un besazo.

    ResponElimina
  10. Quines fotos més maques!!!! ja espero impacient per saber què faràs amb aquestes pomes!
    petonets

    ResponElimina
  11. Visca la primavera!
    Les fotos són precioses.

    ResponElimina
  12. Unas fotografías realmente preciosas, que ganas de comer manzanas!!!! por cierto los nyoqui de calçots me han dejado alucinada, que receta tan original! un beso

    ResponElimina
  13. Visca la primavera ( i les al·lergies) i les pomes, hi ha una dita anglesa que m'encanta: a apple a day doctor's away!!

    petonets**

    ResponElimina
  14. Adoro el buen tiempo, los días más largos, el olor a hierbas y flores, la lluvia de la primavera, hasta la alergia me viene bien si es para aprovechar todo lo demás que nos aporta esta maravillosa estación.
    Nani, preciosas las fotos.
    Muchos besitos.

    ResponElimina
  15. BONIQUES FOTOGRAFÍES!!!
    Es ben cert que estan amb la NATURA no ens sentim mai sols, entre d'altres coses perque ella ofereix un ventall de possibilitats que ens omplen el cor i també l'estómac
    GRACIES MACA UN PETÓ!!!

    ResponElimina