Un cop més participo del repte de Tia Alia recetas. M'agraden els reptes. Em trobo moltes vegades amb receptes que no les he fet mai i només cal imaginar com t'hi enfrontaràs. Aquest mes ens proposen una escuma de maduixes i aprofitant que ara estan en un bon moment, aquí us deixo com m'ha quedat la meva.
Per a sis persones,
Per a sis persones,
Necessitarem:
- 300 g de maduixes
- 200 g de sucre
- 50 g d'aigua
- 5 fulls de gelatina incolora
- 1/2 l de nata
- 150 g de maduixes senceres per a guarnir
- unes fulles de menta
Farem:
Passarem pel tamís les maduixes i reservem.
Farem un almívar amb el sucre i l'aigua.
Preparem els fulls de gelatina deixant-les en remull en un plat fons amb aigua, uns cinc minuts.
Les escorrem i les barregem amb l'almívar calent, la nata que haurem muntat i les maduixes tamisades.
Omplirem unes copes amb aquesta barreja i la posem al frigorífic.
Guarnim amb maduixes i menta fresca.
La recepta original no porta gelatina i jo n'he posat. Va al congelador i en canvi jo l'he deixat al frigorífic. Ha quedat una escuma deliciosa.
La recepta original és:
Pasar por tamiz 300 grs de fresas. Mezclar con 200 grs de azúcar en almibar e incorporar medio litro de nata bien batida, o sea chantilly. Rellenar con esta mezcla unos moldecitos de papel, ponerlos a helar y al momento de servir colocar un freson sobre cada muselina, o sea cada molde.
En una recepta amb maduixes no pot faltar una cançó de les que més m'agraden de The Beatles, Strawberry fields forever...
Heu tancat els ulls mentre llepàveu la cullera? Jo sí!
M'encanten les postres amb maduiexes! I aquesta copa tipus mousse ha de ser molt bona i ben refrescant.
ResponEliminaQue bo!!!! Unes postres ben de temporada. M'agrada!
ResponEliminaTambè a mi m'encanten les freses amb gelatina i nata, i batudes... son força bones i fàcils de fer servir!
ResponEliminaM'agrada molt la foto... que artistica la decoració!
Un petò enorme! i bonna setmana!
REalment, us han quedat unes receptes de la Tia Alia precioses, Nani. Aquesta teva es menja amb la vista!
ResponEliminaUnas fotos preciosas para una muselina absolutamente deliciosa!! bicos
ResponEliminaAmb el que m'agraden les maduixes, èxit segur!!!
ResponEliminaPetonets.
Hola!!!
ResponEliminame encantan este tipo de postres ligeros y refrescantes, además si son con fresa ya ni te digo. Además de rico te ha quedado muy bonito.
Besos.
mmmm..... quina escuma!! que bo!! una recepta deliciosa!
ResponEliminapetonets
guaaaaaaaau, es veuen súper!!
ResponEliminapetons
Qué muselina tan bonita con esa presentación en copas!! nosotras también nos decantamos por la receta dulce de tía Alia, y gracias al reto te hemos conocido,
ResponEliminabesos
Quina presentaciò més bonica, m'agrada molt com t'ha quedat.
ResponEliminaPetonets
Me encanta como te ha quedado!
ResponEliminaLo cierto es que se trata de un postre suave y muy rico. Lo has presentado de forma maravillosa. Me gusta mucho como lo has decorado.
ResponEliminaYo me decidí por la salada, pero tengo que animarme con la dulce, porque me parece una tentación.
Un besito,
Quina pinta més bona, i quina foto més xula!
ResponEliminam'apunto la recepta
Aquí estoy repasando las otras muselinas, je, je. Me encanta como las has presentado.
ResponEliminaBss
Elena
Yo tambien hice la muselina y esta muy rica.La tuya te quedo muy bien en las copas.besinos
ResponEliminaAquestes copes entren pels ulls...em recorden les meves "maduixes amb aire"...ptnts i amb els Beatles èxit segur!!!
ResponEliminaOhhh m'encanta quina presentació!!! T'ha quedat genial i d'un color preciós, crec que t'ho copiaré un dia d'aquests el que no se és si em quedarà tan bonic com a tu.
ResponEliminaPetonets!!
Quina copa més saborosa! Tanco els ulls i volo...
ResponEliminaEncara una recepta ben maca i sabrosa pel repte de Tía Alia d'aquest mes.
ResponEliminaT'han quedat precioses i el sabor amb els maduixots tans bons que heu de tenir ara mateix...
Petonets i molt bona setmana,
palmira
Qué presentación más bonita! yo también elegí la receta dulce esta vez y me gustó mucho. Besos
ResponEliminaNai, pero que preciosidad de presentación. Yo tuve la duda si congelada o no semi-congelada... Ya sabes que los retos de "Tía Alia" siempre tienen su aquel. La presentación en copas de lo mas elegante. Bss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
Una receta muy suave y muy bien presentada.
ResponEliminaBesoooos
Pues todavía me queda un vasito de muselina en el congelador. De haber sabido antes que nos amenizabas la entrada con la canción, saco media hora antes la muselina y me deleito escuchando la canción, que por cierto, es de uno de mis grupos favoritos. Es que yo siempre he sido muy "poppie" :)
ResponEliminaAsí, con gelatina, suavecita, era la idea inicial que yo tenía para mi muselina, pero no pudo ser por un error de logística. Y es que una piensa que tiene de todo en casa, pero esta vez no fue así.
Me gusta cómo has dispuesto las fresitas en flor. ¡Qué monas!
Un beso.
Una foto molt maca i el blog també.
ResponEliminaUn petó
Qué ricura de copas Nani, me encanta el aspecto que tienen. Sin una sola pepita, lisas como terciopelo. Son maravillosas.
ResponEliminaCon esas hojas de gelatina no necesitaron ir al congelador, claro. Todo un acierto.
Gracias por participar en el reto y hasta pronto !!!
Quin regal per a la vista, Nani. I segur que també pel paladar!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Amb aquestes copes, una presentació insuperable!!!! Quina bona pinta.. Petons,
ResponEliminaA la meva Camèlia i a mi ens agraden molt les maduixes, aquesta recepta la trobo boníssima i molt festiva, pel diumenge. Petonets.
ResponEliminaOhhh una presentació preciosa i ideal per aquesta escuma.
ResponEliminaPetons!
Unas copas perfectas en todos los sentidos.
ResponEliminaUn abrazo
Nani, unes postres d'allo mes suaus i delicioses. No cal dir que la foto es una meravella!
ResponEliminaMai m'ensurto de fer mousses... provare aquesta escuma teva, a veure si hi ha sort i em trec el "gafe" de sobre ;-)
Un petonas
Vaya postre más rico...tu presentación en copas queda muy elegante y apetitosa a tope.
ResponEliminaBesos
wowww que postre más delicioso, con una presentación super bonita, te lo copio con tu permiso, ya te contaré, un besazo!
ResponEliminaTe ha quedado de lujo y la presentación en esas copas me encanta. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQuina interpretació mes bona de la recepta!! Jo aquest mes tampoc he arribat a temps... A veure si el proper no me'l perdo. Un petonas!!
ResponEliminaNani, tu si que sabes preparar y presentar una muselina, eres una máquina en la cocina.
ResponEliminaPreciosas fotos!!!!
Besos querida.
Les receptes amb el toc personal són millors, no?
ResponEliminaM'agrada molt la presentació.
Petonets.
Coincido en que la presentación es muy elegante. Qué buena aportación.
ResponEliminaUn saludo.
És el postre favorit del meu fill Martí...li torna boig.
ResponEliminaPetó
Ostres Nani!!
ResponEliminaGenial la recepta, ha de ser super refrescant i dolçeta :)
M'encanta!! I la decoració no podría estar més bé
Crec que faría servir l'excusa de tancar els ulls per pispar-ne al del costat jajaja
Un petó!