Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 24 de juny del 2013

Pomes daurades al Chartreuse {que bona!}


La qüestió de participar als reptes dels blogs és fer una recepta en comú aportant la versió pròpia de cadascú. Aquest mes Tia Alia recetas ens donava l'opció de fer manzanas doradas, i on s'havien de deixar les pomes en maceració en brandi. Jo les he fet amb Chartreuse, com a bona tarragonina.

La recepta tal qual és:
Pelar las manzanas, cortarlas en ruedas, suprimiendo el corazón y ponerlas a macerar unas horas en coñac y azúcar molido. Con harina, azúcar y un poco de agua, hacer una pasta bastante espesa y envolver en ella las ruedas de manzana. Freirlas en aceite caliente, escurrirlas y servirlas espolvoreadas con azúcar y canela molidas.

Les servim de postres. Com que som dos els que compartim, sentim Alice Cooper, You and me.

     

25 comentaris:

  1. Qué maques aquestes fotos i la decoració del plat t'ha quedat superior!!!!
    La poma es veu tan "daurada" ...que... crida!

    ResponElimina
  2. Es veuen súper bones!! i la foto molt bonica :)
    petons

    ResponElimina
  3. Quin postre tan exquisit!!!
    No saps com m'ha agradat la teva recepta NANI, la faré en breu.
    Sento estar un xic distant de molts blogs que m'agraden; pero les meves circunstancies actuals m'obliguen a estar pendent d'altres asumptes i vaig visitant quan puc i us recordo perque sou molts!!!
    Bon dia de San Joan maca..
    UNA FORTA ABRAÇADA :)))

    ResponElimina
  4. Nani, la recepta sencilla i les fotos espectaculars!!!
    I com han quedat macerades amb Chartreuse???Ptns

    ResponElimina
  5. Cómo me gusta tu propuesta, y la foto del corte.
    Me encanta.
    Besos

    ResponElimina
  6. Nani, esa rueda de manzana natural me chifla.¡¡¡ Ya me dirás como la has secado¡¡. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  7. Muy ricas ,yo tambien las hice y nos gustaron muco.besinos

    ResponElimina
  8. Una recepta ben fàcil i més que bona!!! la decoració amb la poma asecada espectacular!!! Petons,

    ResponElimina
  9. Quina presentació més espectacular Nani!! Mai havia vist una poma tan ben vestida! Ets una artista!! Petonets!

    ResponElimina
  10. Així m'agrada , escombrant cap a casa...
    Han de quedar diferents posades a macerar en Chartreuse, però bones. segur que molt bones!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Que presentación tan bonita y original. Las fotos son preciosas, y esa rodajita de manzana seca?, te ha quedado fabulosa. Nos encanta toooodo lo que has hecho.
    Besos.

    ResponElimina
  12. les pomes amb la canyella combinen super bé!
    M'encanta la presentació :)

    ResponElimina
  13. Delicioses, Nani. I amb Chartreuse han de guanyar segur. Molt ben presentades, també.

    ResponElimina
  14. mmm, la poma per postres!!! unes de les meves preferides!!! No coneixia aquesta recepta i t'han quedat molt vistoses, ben presentades i les fotos genials!
    Gràcies, Nani!

    ResponElimina
  15. Que bonitas fotos, me encantan. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  16. Preciosas fotografias y deliciosa la receta, seguro. Muy buena idea. ¡Qué ricas te han quedado las manzanas!!. Me encanta ver cómo cada una hemos hecho una interpretación personal de la receta. Besos

    ResponElimina
  17. Poma, canyella i licor... la bomba!!!

    ResponElimina
  18. Quina presentació i quines fotos!
    Marta

    ResponElimina
  19. Tot els ingredients ideals...una meravella de postres!

    ResponElimina
  20. Te ha quedado con una decoracion muy bonita y apetecible! Bessoss

    ResponElimina
  21. Les pomes deuen ser bones però és que tu ho decores tan bé, de restaurant Michelin!
    Petons.

    ResponElimina
  22. la verdad es que este mes he tenido mis dudas sobre si pasarme al equipo dulce o no. Me encanta todo lo que estáis sacando. Buenísimas estas manzanas, y tu sesión de fotos, espectacular. Besitos.

    ResponElimina
  23. Quines postres més originals!!!...i les fotos...com sempre....espectaculars!!!! Ets una passada!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  24. Ummm, ha de estar de luxe...per cert què maco va quedar el jardi¡!

    Petó

    ResponElimina
  25. Querida Nani, como siempre una presentación de matrícula de honor :)

    Gracias por participar en el reto y hasta dentro de un par de meses !!!

    ResponElimina