La qüestió de participar als reptes dels blogs és fer una recepta en comú aportant la versió pròpia de cadascú. Aquest mes Tia Alia recetas ens donava l'opció de fer manzanas doradas, i on s'havien de deixar les pomes en maceració en brandi. Jo les he fet amb Chartreuse, com a bona tarragonina.
La recepta tal qual és:
Pelar las manzanas, cortarlas en ruedas, suprimiendo el corazón y ponerlas a macerar unas horas en coñac y azúcar molido. Con harina, azúcar y un poco de agua, hacer una pasta bastante espesa y envolver en ella las ruedas de manzana. Freirlas en aceite caliente, escurrirlas y servirlas espolvoreadas con azúcar y canela molidas.
Les servim de postres. Com que som dos els que compartim, sentim Alice Cooper, You and me.

Qué maques aquestes fotos i la decoració del plat t'ha quedat superior!!!!
ResponEliminaLa poma es veu tan "daurada" ...que... crida!
Es veuen súper bones!! i la foto molt bonica :)
ResponEliminapetons
Quin postre tan exquisit!!!
ResponEliminaNo saps com m'ha agradat la teva recepta NANI, la faré en breu.
Sento estar un xic distant de molts blogs que m'agraden; pero les meves circunstancies actuals m'obliguen a estar pendent d'altres asumptes i vaig visitant quan puc i us recordo perque sou molts!!!
Bon dia de San Joan maca..
UNA FORTA ABRAÇADA :)))
Nani, la recepta sencilla i les fotos espectaculars!!!
ResponEliminaI com han quedat macerades amb Chartreuse???Ptns
Cómo me gusta tu propuesta, y la foto del corte.
ResponEliminaMe encanta.
Besos
Nani, esa rueda de manzana natural me chifla.¡¡¡ Ya me dirás como la has secado¡¡. Bss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
Muy ricas ,yo tambien las hice y nos gustaron muco.besinos
ResponEliminaUna recepta ben fàcil i més que bona!!! la decoració amb la poma asecada espectacular!!! Petons,
ResponEliminaQuina presentació més espectacular Nani!! Mai havia vist una poma tan ben vestida! Ets una artista!! Petonets!
ResponEliminaAixí m'agrada , escombrant cap a casa...
ResponEliminaHan de quedar diferents posades a macerar en Chartreuse, però bones. segur que molt bones!!
PTNTS
Dolça
Que presentación tan bonita y original. Las fotos son preciosas, y esa rodajita de manzana seca?, te ha quedado fabulosa. Nos encanta toooodo lo que has hecho.
ResponEliminaBesos.
les pomes amb la canyella combinen super bé!
ResponEliminaM'encanta la presentació :)
Delicioses, Nani. I amb Chartreuse han de guanyar segur. Molt ben presentades, també.
ResponEliminammm, la poma per postres!!! unes de les meves preferides!!! No coneixia aquesta recepta i t'han quedat molt vistoses, ben presentades i les fotos genials!
ResponEliminaGràcies, Nani!
Que bonitas fotos, me encantan. Besos!
ResponEliminaAna
Preciosas fotografias y deliciosa la receta, seguro. Muy buena idea. ¡Qué ricas te han quedado las manzanas!!. Me encanta ver cómo cada una hemos hecho una interpretación personal de la receta. Besos
ResponEliminaPoma, canyella i licor... la bomba!!!
ResponEliminaQuina presentació i quines fotos!
ResponEliminaMarta
Tot els ingredients ideals...una meravella de postres!
ResponEliminaTe ha quedado con una decoracion muy bonita y apetecible! Bessoss
ResponEliminaLes pomes deuen ser bones però és que tu ho decores tan bé, de restaurant Michelin!
ResponEliminaPetons.
la verdad es que este mes he tenido mis dudas sobre si pasarme al equipo dulce o no. Me encanta todo lo que estáis sacando. Buenísimas estas manzanas, y tu sesión de fotos, espectacular. Besitos.
ResponEliminaQuines postres més originals!!!...i les fotos...com sempre....espectaculars!!!! Ets una passada!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Ummm, ha de estar de luxe...per cert què maco va quedar el jardi¡!
ResponEliminaPetó
Querida Nani, como siempre una presentación de matrícula de honor :)
ResponEliminaGracias por participar en el reto y hasta dentro de un par de meses !!!