Etiquetes

divendres, 2 d’agost del 2013

El fonoll i la libèl·lula {en un dia de sol}


Pel títol sembla que l'entrada d'avui hagi de ser una faula d'Isop que tant m'agradava llegir de petita, però no. Us explico. D'ençà que tinc el blog que vull posar una recepta feta amb fonoll. D'aquesta herba umbel·lífera m'agrada tot: la seva olor, el seu gust, la seva bellesa com a planta i sobre tot les seves flors. Com que ara estan esplèndides, tenia ganes de fotografiar-les.
Diumenge passat ens vam llevar ben d'hora per anar a veure-les i tallar-ne. Sí, la càmera la vaig agafar però em vaig oblidar de les tisores, així que només podria retenir-les en imatges. De sobte, mentre ho feia, em vaig sentir observada. En alçar la vista una preciosa libèl·lula em vigilava i seguia tots els meus moviments. Vàrem començar un joc de persecució/seducció que us vull transmetre. Poseu-hi de fons a Jimmy Somerville amb Can't take my eyes off you i us podreu imaginar l'escena que protagonitzàvem totes dues pel camp a travésLa meva fascinació pels espiadimonis no té límits, mireu les galetes. El fonoll m'agrada i el poso en plats de peix i carn. Aviat la recepta.

15 comentaris:

 1. imatges fantàstiques!!! el meu germà em va explicar la vostra trobada casual ;) torno el 22 i et truco. avui marxo d vacances. abraçada

  ResponElimina
 2. M'agrada el fonoll i m'agraden els cargos, així a la branca.... però les libèlules...gens!!!! tot i que ja se que no fan res..però el soroll, lo gran que son, em fan por!
  De tota manera les tevés fotos son fantàstiques..i t'imagino jugant amb ella!!!!

  ResponElimina
 3. Una trobada que has captat de manera magnífica a la foto, com sempre !
  Ara esperem la recepta :-)
  Ptnts
  Dolça

  ResponElimina
 4. Qué boniques les fotos!!! A mi no m'agraden massa els bitxos en general, però he de reconèixer que la libèl·lula te una forma molt elegant.

  Petonets!!

  ResponElimina
 5. Unes fotos precioses Nani!!
  M'agrada molt com perfuma els aliments el fonoll, sobretot els peixos, amb el llobarro per exemple, queda genial. Espero la teva recepta amb impaciència.

  Un petó

  ResponElimina
 6. jajajaja, jo vaig tenir fa poc una mena de relació igual amb una papallona, per una fotografia que al final no vaig aconseguir. Però tu si, i són esplèndides les fotos, m'agrada molt a la última, és molt nítida, i espectacular!!!!
  Gràcies, guapa, per compartir-les, ja saps com m'agraden les fotos!!! :))

  ResponElimina
 7. Unes imatges fantàstiques! Com has acoseguit captar aquests micro moments tan menuts ? Increïble! Ets tota una artista, fotos per somiar...
  Petonets del fresc,
  Palmira

  ResponElimina
 8. Ets la pera, mira que perseguir un espiadimonis i aconseguir fer la foto!

  ResponElimina
 9. Vaya fotos!!! Increíble pillar a la libélula en pleno vuelo. Preciosas.

  ResponElimina
 10. Preciós el text i les fotos. Molt bones vacances!!

  Petonets!

  ResponElimina
 11. Gràcies per aquest poema d'estiu...m'agrada i el fonoll també.

  ResponElimina
 12. Nani, quines fotos més precioses!!

  petonets

  ResponElimina
 13. Unes fotos genials, estiu en estat pur, amb les caragolines i els "sinyorets", que en diem així a casa. Em quedo pel teu bloc. Petons.

  ResponElimina
 14. Per què no fas un altre blog només amb fotos com aquesta?....es brutal. Et felicito per la mà que tens amb la càmera (i amb el menjar).
  L'última foto és total....és de wallpaper !!!

  ResponElimina
 15. Com m'agrada el fonoll! El seu sabor és tan característic, tot i aquest dies he estat experimentant amb el marí ;-) Quin ull en fer la foto! És genial veure tan de prop com la libèl.lula posa a la flor, aquests bitxos sempre m'han fascinat, quan era petit me'ls mirava sempre que s'hi atensaven a l'aigua amb aquella ostentació de colors! Genials les fotos!

  ResponElimina