Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimecres, 30 de març del 2016

Te amb cítrics {bona música i un moment màgic}


Encara que l'hivern no ha sigut gens fred, la primavera ha arribat i sí: voldrem entrar en contacte amb la natura i fer vida a l'aire lliure. Ens agrada prendre'ns temps i assaborir els petits moments que podem gaudir de quietud al nostre entorn. Així que ens prepararem un te amb cítrics que resulta d'allò més.
Per a sis persones,

Necessitarem:
 - 3/4 de litre d'aigua
 - 2 taronges sanguines
 - 1/2 llimona
 - 6 cullerades (cafè) del te que més us agradi
 - claus d'olor
 - sucre al gust

Farem:
Infusionem el te.
Un cop llest, traiem les fulles del te i afegim el suc d'una taronja, el suc de la llimona i la ratlladura de la seva pell.
Endolcim amb sucre al gust de cadascú.
Seguidament tallem l'altra taronja a rodanxes i les guarnim amb els claus d'olor.
Servim les copes ornades amb les rodanxes. 
Ens quedaven uns quants bunyols de vent que han acompanyat el te així servit.

A casa nostra ens agrada la bona música i avui compartim amb vosaltres un dels nostres últims descobriments: Albert Bello i Oriol Saña. Si us agrada el jazz manouche heu d'escoltar el seu magnífic treball discogràfic Boston Bridges. Un bon aliment per a l'ànima. L'Albert a la guitarra i l'Oriol al violí. Serviu-vos una copa de te, seieu mirant la natura, escolteu tranquil·lament  R.C. Swing.  i gaudireu d'un intens moment màgic d'indescriptibles sensacions.

4 comentaris:

  1. Que ho has fet per a mi? 😉 Ja saps com m'agrada el té. M'encantaria està sentada amb tu aqui al teu sofà i xarrar, que anda que no fa temps que no ho fem.....
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manu, i si fem el club del te? Així podríem veure'ns i deixar passar eltemps entre les flors...

      Elimina
  2. Tanco els ulls, poso la música, el menjador cuina fa olor de clau i taronja, gairebé podem imaginar estar amb vosaltres ...
    Petons
    palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Palmira,
      M'assembla que no passarà massa temps per a fer petar una bona xerradeta...

      Elimina