Etiquetes

dijous, 27 d’abril del 2017

Willkommen! Bienvenue! Welcome! Benvinguts!Avui em complau compartir amb vosaltres la nova imatge del blog. Fa sis anys que vaig començar l'aventura de posar a la xarxa unes de les meves aficions -fotografia, cuina, música- i tocava donar-li un toc de pintura i disseny, tal com ho fem a casa. Perquè els blogs no deixen de ser la casa on entrem per a veure alguna cosa que ens agradarà. Per això vull agrair als que m'heu acompanyat en aquest canvi, persones creatives que heu sabut interpretar allò que volia i que ja us sento com amics. Són la pintora Natàlia Sanahuges i la Maite Loizate i en Sergio Cabezas de l'agència de comunicació Amor de Marca
Què dir de la Natàlia que és capaç de dir ...Mentre em banyo a la bassa del mas i veig tot el panorama, identifico les moltes casetes de tros, de diferents colors, entre els diferents verds dels arbres. M'enfonso davall de l'aigua, escoltant el silenci... Doncs, no res, emocionar-te i veure que és una persona sensible. Una pintora dissenyadora que és coneguda, tant aquí com a l'estranger, per les seves dones de vi anomenades prioratetes que a mi tant m'agraden. Ja vam tenir una primera experiència amb el meu altre blog Xips de Vida que també duu un disseny seu. Perquè des del primer moment que vaig conèixer la seva obra pictòrica, aquestes dones que són magnífiques i estan dotades d'una gran personalitat em van encisar. Així que havia de ser ella qui m'il·lustrés la nova imatge, no podia ser d'altra. 
I a l'hora de triar algú que portés a terme el canvi vaig triar la Maite i en Sergio, que van acceptar el repte de fer el meu blog personal. La implicació d'en Julià, l'informàtic, ha estat important per a aconseguir-ho. Tots ells, gent jove emprenedora que saben molt bé el que duen entre mans. 
I aquest és el resultat, que desitjo que us agradi.
Continuaré preparant un cóc per a esmorzar junts amb un cafè. Continuaré cuinant un estofat que maridaré amb vins de la terra que tant m'agraden i ho arrodoniré amb unes postres delicioses que ens faran deixar l'ànima amb pau. I la música? Com sempre, no ens faltarà mai. I moltes gràcies a tots els que em visiteu perquè sempre sereu molt benvinguts. Anem per sis anys més.

22 comentaris:

 1. Respostes
  1. Gràcies Ruth! Qualsevol cosa que faci la Natàlia sempre ens agradarà!
   Bon cap de setmana.

   Elimina
 2. Són uns dibuixos preciosos, Nani. Vull que els felicitis molt, de parta meva. Petons i bons projectes!!! Per molts anys més!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Marina! Ells ja ho veuran i es donaran per felicitats.
   Petonets a l'Arlet.

   Elimina
 3. Genial el nou disseny Nani!! Pots felicitar tothom perque el resultat és fantàstic i m'agrada molt!
  Petons
  Palmira

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies amiga parisina. Estic molt contenta amb el resultat.
   Petonets a la Polyanna.

   Elimina
 4. Enhorabona Nani!!! El disseny ja era molt mono amb aquella cuineta, i ara ja és espaterrant de xulo! Fas molt bona feina i m'encanta!
  Petons!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mercè,
   com m'agrada que passis per aquí. Les teves paraules em donen força.
   Bon cap de setmana!

   Elimina
 5. M'agrada moltissim com ha quedat!!! Per 6 no, per molts mes!! Petons

  ResponElimina
 6. Felicitats Nani. O veig molt al teu estil, desenfadat i simpàtic. M'encanta el dibuix i realment va be fer de tant en tant un new look al blog. Crec que o heu encertad. Es fresc i clar.
  Moltíssims petons i segueix trensmeten sensacions tan agradabled com fins ara.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Manu,
   Moltes gràcies. Espero continuar fent camí i que tu també m'acompanyis!

   Elimina
 7. Felicitats, Nani! Per molts anys més! M'agrada molt la nova imatge del bloc!
  Petonets,
  Olga

  ResponElimina
  Respostes
  1. Veurem fins on arribarem Olga!
   Moltes gràcies i bona cuina.

   Elimina
 8. Magnífic, felicitats, la teva casa ha quedat sensacional!ª Quina sort d'estar envoltada de gent tan vàlida i creativa i que t'estimen i valoren el què fas, perquè ho mereixes!
  Molts petons i endavant!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Sara per les teves paraules. Sempre ets benvinguda a casa, al blog.

   Elimina
 9. Me encanta el cambio, Nani. La cabecera es genial y guarda mucha conexión con la anterior, pero con más personalidad. Enhorabuena por la nueva imagen. Un besazo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ya ves, me he quedado con Blogger donde me siento cómoda. Y sí, conecta un poco con la imagen anterior y un poco vintage...
   Besazo también.

   Elimina