El taller feia olor de forn engegat i sonava Simon & Garfunkel de fons. En entrar es produí un moment màgic, d'aquells que et posen en dansa els sentits i et queda gravat al cervell, i al cor, l'instant sinestèsic que recordaràs per sempre i l'associaràs a l'Esther. Sí, perquè en quinze segons vaig tenir prou per a saber que la responsable de Tgaletes seria una de les persones amb la qual podria prendre un cafè i no acabar mai els temes de conversa, amb la rialla sempre posada i aquella manera de fer que et fa trobar com a casa allà on siguis.
Un cop d'ull al prestatge on tenia els CD's, Gloria Stefan i Maria Callas entre ells, i els llibres em va informar que era persona acollidora. La visita del seu fill Joel m'ho va acabar de demostrar: beu dels aires que ell respira. L'Esther no té blog de cuina però és molt activa a la xarxa: visiteu la seva galeria d'Instagram i Facebook, i veureu quines coses és capaç de fer per a gaudi de tothom, principalment galetes i pastissos. I avui comparteix la recepta d'aquest deliciós bundt cake d'escalivada perquè quan el va publicar vaig pensar que l'havia de posar al blog i que seria ella qui el prepararia. El resultat queda demostrat i només us puc recomanar que el feu per a compartir amb els vostres: triomfareu!
Un cop d'ull al prestatge on tenia els CD's, Gloria Stefan i Maria Callas entre ells, i els llibres em va informar que era persona acollidora. La visita del seu fill Joel m'ho va acabar de demostrar: beu dels aires que ell respira. L'Esther no té blog de cuina però és molt activa a la xarxa: visiteu la seva galeria d'Instagram i Facebook, i veureu quines coses és capaç de fer per a gaudi de tothom, principalment galetes i pastissos. I avui comparteix la recepta d'aquest deliciós bundt cake d'escalivada perquè quan el va publicar vaig pensar que l'havia de posar al blog i que seria ella qui el prepararia. El resultat queda demostrat i només us puc recomanar que el feu per a compartir amb els vostres: triomfareu!
Ingredients:
- 250 g d'escalivada (pebrot, albergínia i ceba escalivats)
- 4 ous L
- 125 g d'oli de gira-sol
- 16 g de llevat en pols
- 1 cullerada rasa (cafè) de bicarbonat
- 200 g de formatge emmental
- 250 g de farina
- pebre negra al gust
- un grapat de nous trossejades
- 150 ml de llet
- sal al gust
- 1 culleradeta de llavors de rosella (opcional però a l'Esther li agrada posar-les)
Com el farem:
Pesem i preparem els ingredients, passant pel sedàs la farina amb el bicarbonat, el llevat, la sal i les llavors de rosella.
Ho deixem preparat en un bol.
La llet, el formatge i l'escalivada han d'estar a temperatura ambient.
Untem el motlle amb força spray antiadherent.
Batem els ous i afegim l'oli, la llet, el pebre i la sal.
Afegim el formatge ratllat i els elements secs (farina, etc.) fins a formar una pasta cremosa, i no cal batre més, només integrar els ingredients.
Enfornem sobre la reixa del forn, que haurem preescalfat prèviament a 180º C, durant uns 50 minuts aproximadament.
Punxem amb un punxó i si surt net, ja està llest.
No cal dir res més, perquè si el feu ho entendreu...
Moltes gràcies Esther per deixar-me entrar al teu taller i compartir amb tots part de la teva intimitat.
Mrs. Robinson, Simon & Garfunkel
Ets un amor de persona, moltíssimes gràcies per les teves paraules, i com saps la casa es sempre oberta a les bones coses i les fades con tú. Sempre agraïda Esther, de Tgaletes.🌹💜
ResponEliminaMoltes gràcies Esther per haver participat al blog amb aquesta recepta tan bona. Ets un encant de persona: fas sentir molt bé les persones del teu entorn.
EliminaQuina entrada més maca i més dolça li has fet a l'Ester!
ResponEliminaI felicitats per TV3
Ptnts
Glòria
Gràcies Glòria. La dolçor, en aquest un bundt salat, l'ha posat ella.
EliminaUna abraçada a les de Reus!
quina meravella !!! dues cracks juntes
ResponElimina... és de Reus, com tu... sou les millors.
EliminaQuin goig fa tot! Les receptes, les fotografies, els props.....tot!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Hola Olga, moltes gràcies. Tot és del taller de l'Esther. I ella, és molt fotogènica.
EliminaMoltes felicitats per aquest article de grandídsima qualitat, i a l'estimada Esther Cabré per la teva entrega i tenacitat en el que fa. Segueix gaudint Esther, i fes-nos gaudir de les teves creacions.����
ResponEliminaL'Esther es mereix una entrada com aquesta i molt més!
EliminaQuina recepta més original!! Sona molt molt bé!
ResponEliminaUna molt bona recepta, per a triomfar entre amics tot prenent un bon vi!
Eliminajo tambe en buiiiii
ResponElimina