En Carles i la Pepa necessitaven desconnectar i varen decidir passar uns dies en plena natura. Van anar a parar a la cabanya verda del Natural Paddock Les Vinyes, a Vilardida a l'Alt Camp. Són uns enamorats d'aquest entorn i venen tot sovint. I és normal que vinguin, l'Alt Camp té una molt bona oferta enoturística.
Etiquetes
a baixa temperatura
acompanyament
al buit
Alt Camp
Alt Empordà
amanides
amb cervesa
amb licor
amb vi
aperitius
arquitectura
arrossos
art efímer
artesans
aviram
bacallà
Bages
Baix Camp
Baix Ebre
barbacoa
Barcelona
batuts
begudes
berenars
Berguedà
blogs amics
bolets
bombons
bunyols
calçots
Caldos Aneto
carabassa
caramels
carn
celíacs
cerveses
Chartreuse
chutneys
cítrics
còctels
colors
Conca de Barberà
conserves
cremes
creps
croquetes
cuina catalana
cuina d'aprofitament
cuina de proximitat
cuina del món
cuina per a mandrosos
cuinant amb...
cuiners i cuineres
de fiambrera
del nostre hort
dolços
el galliner
el gran recapte
enoturisme
entrants
entrepans
escabetxos
escumes
esmorzars
estilisme
farina de garrofa
fish'n'chips
flams
flors
formatgeries
forn
forn de vapor
fruita
fruits secs
fumats
galetes
Garraf
gelats
Gironès
gossos
hortalisses
horts urbans
infusions
km0
l'Urgell
la Segarra
Lékué
llegums
llibres
llocs amb encant
magdalenes
maionesa
mel
melmelades
microones
Montseny
Montsià
natura
olis recomanats
olla de pressió
panades
pans
pasta
pastissos
peix
pel·lícules
Penedès
pícnic
pizzes
postres
Priorat
quiches
racó vegà
receitas brasileiras
receptes exprés
receptes musicals
restaurants
revista Cuina
Ribera d'Ebre
Rocook
salses
sandvitxos
sense gluten
sèries tv
slowfood
sopes
sorbets
suflés
suquets
tallers de cuina
Tarragona
Tarragonès
tempura
Terra Alta
Thermomix
tòfones
torrades
tradicions
truites
vegetariana
viatges
vins recomanats
Violeta
wok
xocolata
Xocolates Creo
dilluns, 26 d’abril del 2021
dilluns, 19 d’abril del 2021
Crema de fonoll i musclos de Sant Carles de la Ràpita
Que consumir productes de proximitat és quasi quasi una obligació, no en tinc cap dubte. Resulta un acte d'amor per a tots els productors que ens envolten i que fan que no ens faltin els aliments més necessaris per al nostre dia a dia. Avui una crema de fonoll amb cloïsses i musclos de Sant Carles de la Ràpita.
dilluns, 12 d’abril del 2021
'Leche asada' amb coca de llardons i codonyat
Que m'agraden les flors no és cap secret. I que tinc debilitat per les peònies, tampoc. Tinc un veí que té un arbre monumental de peònies i que són la meva enveja. Sempre em regala algunes. Hauria volgut fotografiar-les quan encara estaven tancades, però no va venir fins fa pocs dies. Ja van sortir fotografiades fa uns anys amb la Violeta, al post de 'Violeta, les mandonguilles i les peònies'. I ara tornen a ser aquí per a alegrar-nos la vista. Primavera: temps de flors i de peònies.
Etiquetas:
berenars,
colors,
cuina catalana,
cuina del món,
flams,
flors,
forn,
fruits secs,
natura,
pastissos,
postres,
Thermomix
dilluns, 5 d’abril del 2021
Ki-Ki-Ri-Kick a Vich per pans de pessich, una mona
A casa hi ha un coc que triomfa de fa anys. El vaig fer per primera vegada quan va sortir a la revista Cuina, núm. 93 d'abril de 2009. En ella hi havia com a proposta del mes tot un reguitzell de pastissos flonjos i jo em vaig quedar amb el que comparteixo avui com una mona: l'autèntic pa de pessic de Vic.
Etiquetas:
berenars,
colors,
cuina catalana,
forn,
pastissos,
postres,
receptes musicals,
revista Cuina,
tradicions
Subscriure's a:
Missatges (Atom)