dilluns, 26 d’abril del 2021

Un dia a la cabanya de l'Eure del Natural Paddock Les Vinyes


En Carles i la Pepa necessitaven desconnectar i varen decidir passar uns dies en plena natura. Van anar a parar a la cabanya verda del Natural Paddock Les Vinyes, a Vilardida a l'Alt Camp. Són uns enamorats d'aquest entorn i venen tot sovint. I és normal que vinguin, l'Alt Camp té una molt bona oferta enoturística.
La Manja i el Pepe tenen un gust especial (ho podeu veure a la pàgina web lesvinyes.com). Ja us havia parlat anteriorment de la Manja el dia que ens va preparar un deliciós pastís de xocolata i nabius, i també quan la vaig visitar a l'Spa Les Vinyes. M'agrada passar de tant en tant a fer un cafè i xerrar una estoneta amb ella. El Pepe dirigeix el Natural Paddock Les Vinyes, que també vaig visitar fa uns anys. Tots dos són uns enamorats del territori i això es nota. De fet a l'Alt Camp i al voltant de Vilardida teniu cellers per a poder visitar, restaurants on menjar, pobles amb encant i molt més. I repeteixo, si és que teniu ganes de sortir de la cabanya, podeu fer moltes activitats per la comarca. Jo de vosaltres no me les perdria.
La meva amiga Pepa va preparar un vermut ben generós i el Carles va coure la carn a la barbacoa a l'aire lliure i quan va començar a caure quatre gotes vam poder posar-la a cobert. La carn, que havien comprat a Vila-rodona -un altre punt interessant a visitar-, era tendríssima. Jo vaig portar uns ous farcits, els ous farcits de tota la vida, que em queden molt bons (són molt fàcils) i no tenen cap mèrit. Una excusa per a posar-los aquí. No feia fred, però el temps no convidava a dinar fora, així que vàrem entrar i amb les finestres obertes, van encendre la llar de foc la qual cosa va compensar l'aire que corria. Temps de pandèmia que ens fa canviar els costums. 
Va, anem pel petit aperitiu al qual podeu posar imaginació i afegir els ingredients que us vinguin més de gust: tàperes, una oliva farcida per a guarnir, anxoves i més. 

Ingredients per als ous farcits,
 - ous a temperatura ambient
 - tonyina en llauna
 - gambetes pelades
 - maionesa
 - oli d'oliva verge extra
 - salmó fumat per a guarnir (opcional)

Posem aigua a bullir en una olla i quan bulli hi anem afegint els ous suaument amb una cullera.
Hi tirem unes gotes de vinagre o de suc llimona.
Quan torni a bullir l'aigua comptem 10 minuts i els traiem, posant-los en aigua freda.
Els pelem i partim per la meitat, buidant els rovells.
Reservem uns quants per a ornar.
Amb la resta fem una barreja amb maionesa, la tonyina i les gambetes -que haurem passat per una paella amb oli d'oliva-.
Farcim els ous i ratllem els rovells reservats per sobre.
Guarnim amb el salmó fumat.

L'any 2019 uns nens francesos van triomfar a les xarxes amb la cançó Veinte años. Isaac amb la trompeta, Nicolàs (el pare d'origen coreà) i la veu de la Nora. Viuen a Quimper, a la Bretanya francesa, en un ambient totalment musical. M'agrada veure els seus vídeos a Youtube, on podem trobar versions de My baby just cares for me,  o La foule. La Nora canta en anglès, en francès, en castellà o en el que convingui. I dona-li un instrument i el tocarà. Té futur. I jo me'ls imagino cantant a la cabanya verda...
 

Veinte años, Isaac & Nora

         ...¿Qué te imporrrta que te ame? Si tú no me quierrrrrrrres ya. El amor que ya ha pasado no se debe rrrrrrecordarrrr...

 

5 comentaris:

  1. q bonic q ho fas tot! quins verds... m'encanten. i el cavall blanc...

    ResponElimina
    Respostes
    1. allí el temps no corre. només sents renillar els cavalls i com canten els ocells...

      Elimina
  2. Quins records! I quines ganes de tornar... És un lloc que enamora <3

    Els ous farcits són la meva perdició i el punt amb el salmó fumat ho tastarem, que sospito que serà "bocato di Cardinale"...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu coneixes aquesta cabanya millor que ningú. De fet la vaig conèixer el dia que et vaig visitar. Una abraçada.

      Elimina
  3. M'encanta l' hotel q suggereixes al mig d' un entorn apacible i bucòlic per fugir "del mundanal ruido" i es una bona opció per moltes escapades dl estrès cotidiá...., encara q dsps de tant confinament introspectiu silenciós i angoixant... prefereixo, de moment, un bany bulliciós urbà alegre, excitant i populós envoltada de gent amb llibertat de moviments.... tant de temps sufocats per la pandèmia.
    Després d la teva apetitosa sopa de pilotes, aprofitant l'avinentesa de la meva incursió a Fb, actualment més esporàdica i puntual...., he tafanejat tmb la crema de fonoll i musclos d S. Carles, la leche asada, el pan de pessic de Vic exalçat i perfectament descrit pel mestre Pla al seu meravellós "Quadern gris", de lectura recomanada i el temptador pastís de la Dolors amb una posada en escena acurada i atractiva q enalteix les receptes q, generosament, ens regales.
    Sí, amb les teves fotografies acolorides dls paitsatges amb flors, cavalls, camps, de retalls d'una esplendorosa Natura viva i vibrant q ens fa gaudir de tot gairebé des d' una privilegiada primera fila, omplint- nos el cor amb bona energia.
    Gràcies per la passetjada per Berlín amb les pintures dl mur i edificis emblemàtics, per posar- nos la ciutat a l'abast de la mà amb la teva inestimable ajuda.
    Tot encertadament coronat per la música pertinent triada per cada ocasió.
    Mil gràcies.

    Comentari de l'Elena Gracia deixat al Facebook i del que m'agrada deixar rastre per aquí.
    Ets gran, Elena.
    ❤️

    ResponElimina