Abans que s'acabi la temporada de les cireres encara podeu fer una salsa amb elles. Senzilla i fàcil de preparar. Una bona manera de menjar fruita combinant-la amb un confit d'ànec. Una recepta exprés i que no farà mandra de cuinar, encara que hi entra el forn però a baixa temperatura.
Necessitarem per a dues persones,
- dues cuixes d'ànec confitat que les comprareu ja cuites
- 1 ceba
- cireres
- 1 poma golden
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre
- mantega
- 1 cullerada sopera de brandi
- 200 ml nata líquida
Començarem escalfant el forn a 150℃, salpebrem les cuixes i les posem al forn abaixant a 75℃. Les deixem coure durant un parell d'hores.
Mentrestant coem la ceba en una paella amb oli fins que sigui fosca. Paciència, ja que a foc fluix quedarà molt bé. Reservem.
Pelem la poma, la tallem i la passem per una paella amb mantega. Reservem.
Despinyolem les cireres, les passem per una paella amb mantega i el brandi, fins que siguin toves. Reservem.
En un got de batedora hi posem la nata, la meitat de la ceba confitada, la meitat de les cireres que hàgim cuit i la meitat de la poma. Salpebrem i batem fins a deixar una salsa fina.
Muntem el plat: la cuixa, la poma, les cireres i la ceba. Afegim la salsa.
Acompanyem d'un bon vi de la terra.
Un plat ben fi i ben presentat.
M'agrada moltíssim aquesta versió del You de Ten Sharp.
You (Latin Version), Maite Hontelé & Ten Sharp
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada