Com cada mes ens trobem el 15 per a fer la proposta i aquesta vegada tindrem: còctels a dojo!
Estem a les portes de l'estiu i això es nota a l'ambient, així que en farem un de ben refrescant, a més de preparar-lo amb un licor que a Tarragona, que com ja he dit d'altres vegades, és venerat i begut amb delit: el Chartreuse.
Necessitarem:
- 1/3 part de Chartreuse verd o groc
- 2/3 parts de ginger ale (refresc de gingebre)
- gingebre (un pàmpol sencer i dauets)
Farem:
Abocarem el licor i el ginger ale directament a la copa de còctel.
Decorem la copa amb un tros de gingebre.
No l'he volgut fer fort: només he posat una part de licor.
Si us ve de gust podeu invertir la proporció.
Tallarem dauets de gingebre i els posarem a la copa junt als glaçons.
Com que estem drets prenent el còctel mentre fem vida social, ohhhhhhh quin glamur, escoltem una música de fons que ens fa moure els peus amorosament: Qui n'ha begut de Mishima, del disc Set tota la vida, però us puc dir que amb aquesta copa no en passarem pas de set...
Carai, quin còcter! El chartreuse m'encanta... normalment sempre l'he provat sol, amb gel, vaja. Però això en format còctel deu ser ben bo també! Petonet, Nani. I bon cap de setmana
ResponEliminaEl gengibre no es mi ingrediente favorito, da un toque excelente a los platos pero solo no me gusta, tendría que probar tu coctel, tomarse esto por la mañana debe ser vigorizante!
ResponEliminaBesos
Ostres, ara m'has fet recordar la mamadeta i les ganes que tinc de festes de Santa Tecla! Petons!
ResponEliminaCinta, haurem d'aclarir que la "mamadeta" és la beguda de Santa Tecla que porta Chartreuse.
EliminaJa la posarem per festes.
Nani
A casa tinc un aficionat al ginger ale, potser aquest cóctel li agradaria.
ResponEliminaEls glaçons són tan perfectes que semblen de mentida, queden molt macos així.
Petons i bon cap de setmana.
Nani, el tuyo puede caer este fin de semana seguro. Ayer mismo, con tanto mirar cocteles... me compré unas botellitas de ginger ale, así que aun sin Chartreause de Tarragona, lo prepararé.
ResponEliminaUna foto impactante, como todas las tuyas.
Bss
Virginia "sweet and sour"
Perfecto para el fin de semana, que te deseo estupendo. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaEm sento una mica ignorant perque no se que es el chartreuse...snif... Pero la veritat es que te una pinta deliciosa i la resta d'ingredients m'encanten!! Petons
ResponEliminaMira que no sóc gaire de licors, però aquest té una pinta fantàstica. M'encanta la foto!
ResponEliminaMarta
primer cop que sento aquest licor, i mira que Tarragona no em queda lluny. Una foto molt xula. petonets guapa
ResponEliminaQuina foto tan maca!!!!!Ets una artista.
ResponEliminaA mi m'encanta el Chartreuse, en especial el verd,però sempre l'havia pres sol, ara haurem de provar aquest còctel tan original.
Ai el chartreuse, en tinc una ampolla antiga decorant la cuina... això que mai l'he provat! Tinc un amic que sempre em parla de la "mamadeta"!! De moment em quedo amb el teu, que ha de ser una delícia... i amb aquesta foto que ens presentes ja m'he quedat amb la boca oberta!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
un coctel de lo mas fresco....me lo vere haber si encuentro los ingredientes...seguro que si...con lo que me gustan los cocteles en verano..!!!una delicia para esos dias en que el calor aprieta...!!!
ResponEliminaDe fet, la única vegada que he tastat el Chartreuse ha estat a Tarragona. M'encanta el gingebre, aquest cocktail ha de ser molt bo!!!
ResponEliminapetonets
Nani, ja saps que no m´agrada l´alcohol per això avui he descobert el chartreuse, almenys visualment. La foto és maquísima aixi com la cançó dels Mishima, el meu grup preferit. Perfecte!.
ResponEliminaNo he probado el Chartreuse, pero por el jengibre ya imagino el sabor que puede tener, me encanta y la presentación de lujo!!!
ResponEliminaBesitoss
Una proposta original i fresca!!! he de tastar el chartreuse....petons
ResponEliminaAra amb la caloreta, perfecte... i ben aviat la mamadeta... Ho haurem d'explicar bé, eh, Nani ;-D!!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Oh què original i amb producte autòcton. M'encanta el color. Es veu molt refrescant. Petonets.
ResponEliminaEm coincidit amb el jengibre, tu has preparat una versió molt sofisticada i refrescant, el sabor de la chartreuse li deu anar de meravalla...
ResponEliminaNomés em faltaran coques de llardons per festejar sant joan :o(
Petonets i bon cap de setmana, Nani!
Palmira
T'ha quedat preciós Nani! de gust ja no ho sé perquè el chartreuse no l'he tastat mai! però segur que a part de bonic també és boníssim! petonets!
ResponEliminaNo entiendo mucho de cócteles pero tengo que confesar que los Reyes Magos me trajeron un libro de esta especialidad y aún no lo he estrenado, le eché un vistazo por encima y se ha quedado en la estantería, menos mal que me lo has recordado con esta fantástica entrada, qué presentación Nani, como siempre.
ResponEliminaBesos bonita.
Mira que no sóc de licors.. Excepte el moscatell Montbrione de Montbrió del Camp, però aquest coctel... Em tempta!!!
ResponEliminaNani, ara el repte me l'acabes de posar tu, no em puc imaginar quin sabor tindrà perquè no he provat mai el chartreuse ni el gingebre a les begudes!! perquè no? Això sí, ens animarem a provar-lo! Marta
ResponEliminaHola,
ResponEliminaNo ho havia sentit mai! Quantes coses per apendre! Una foto espectacular!!! Petons
Déu ser ben bo. De totes maneres tinc un mal sabor de boca, personal, en quan al Chartreuse, sobretot el de Tarragona. Però de segur que com l'has preparat tu serà refrescant i oblidaré...De vegades el Chartreuse és una mica empalegós. Petons.
ResponEliminaQuin còctel més refrescant!! jo no coneixia aquest licor... haurem de fer una visiteta a Tarragona per provar-lo, no??
ResponEliminapetonets
M'agrada tot el que porta aquest COCTEL!!! Y es que aquestas begudas tan refrescants, aromáticas y saboroses hem "pirren"
ResponElimina