Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dijous, 21 de juny del 2012

Les móres d'esbarzer {sortim al camp}


Si durant el proper cap de setmana passegeu pel camp encara podreu veure les flors dels esbarzers que aviat es convertiran en móres i després en melmelada.
Com cada any, a l'agost les tindrem a l'abast.

16 comentaris:

  1. A nosaltres també ens agrada molt caminar pel camp i poder trobar aquestes joies que ens regala el camp!!
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  2. Hola Nani. Quines fotos més boniques tens al bloc. La veritat és que m'han encantat, tant les fotos com les receptes. Tens un bloc molt bonic i variat. Gràcies pel teu comentari. Un beset.

    ResponElimina
  3. Unes fotos precioses Nani! Nosaltres hem d'anar investigant on podrem trobar mòres aquí, que estem al mig del camp però no sabem encara on son els llocs macos.
    Petonets i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Quina flor tan bonica i delicada!!! No tenia ni idea de que hi havia abans de la mora!

    ResponElimina
  5. Que bones, les móres! A l'empordà sempre en creixen moltes i en collim sacs i sacs... aquestes flors són ben delicades, sí! No tant les branques punxents que les subjecten, oi? Has fet unes fotos precioses, Nani. Petons!

    ResponElimina
  6. Jo espero el setembre per poder collir els fruits :)

    ResponElimina
  7. Te felicito por la delicadeza que has puesta en estas fotos.
    Saludos desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponElimina
  8. Uhmmmm!!! Que ricas. Yo también estoy esperando por las moras!!!

    ResponElimina
  9. Hola Nani!!!
    Que ricas las moras y que preciosidad de fotos, dan ganas de perderse en un paisaje así.
    Un beso.

    ResponElimina
  10. M'encanten les mores!! Quines ganes de qui n'hi hagi ja per collir-les!! Maquíssimes fotos!!
    Petons

    ResponElimina
  11. Les flors preparen el fruit, que a mi m'encanta. Esperem el setembre. Petons.

    ResponElimina
  12. Hola,estoy de vacas… por fin… así que por eso estoy tan desconectada últimamente pero espero que no os olvidéis de mi, ehh??? Así que a ver si participas en mi concurso de LA VUELTA AL MUNDO por mi primer Cumpleblog feliz que me haría muchísima iluuuuuuuu! Un besote!!!! preciosas flores y fotos, me encantan!!!

    ResponElimina
  13. Nani, darrera de casa hi ha un marge al cantó de la via del tren ple d'esbarzers en plena floració, creus que seran bones aquestes mores?
    Petons

    ResponElimina
  14. Que preciosas fotografías!!! Que ganas de ver ese árbol cargado de moras!!!
    Besitosss

    ResponElimina