Si durant el proper cap de setmana passegeu pel camp encara podreu veure les flors dels esbarzers que aviat es convertiran en móres i després en melmelada.
Etiquetes
a baixa temperatura
acompanyament
al buit
Alt Camp
Alt Empordà
amanides
amb cervesa
amb licor
amb vi
aperitius
arquitectura
arrossos
art efímer
artesans
aviram
bacallà
Bages
Baix Camp
Baix Ebre
barbacoa
Barcelona
batuts
begudes
berenars
Berguedà
blogs amics
bolets
bombons
bunyols
calçots
Caldos Aneto
carabassa
caramels
carn
celíacs
cerveses
Chartreuse
chutneys
cítrics
còctels
colors
Conca de Barberà
conserves
cremes
creps
croquetes
cuina catalana
cuina d'aprofitament
cuina de proximitat
cuina del món
cuina per a mandrosos
cuinant amb...
cuiners i cuineres
de fiambrera
del nostre hort
dolços
el galliner
el gran recapte
enoturisme
entrants
entrepans
escabetxos
escumes
esmorzars
estilisme
farina de garrofa
fish'n'chips
flams
flors
formatgeries
forn
forn de vapor
fruita
fruits secs
fumats
galetes
Garraf
gelats
Gironès
gossos
hortalisses
horts urbans
infusions
km0
l'Urgell
la Segarra
Lékué
llegums
llibres
llocs amb encant
magdalenes
maionesa
Maresme
mel
melmelades
microones
Montseny
Montsià
natura
olis recomanats
olla de pressió
panades
pans
pasta
pastissos
peix
pel·lícules
Penedès
pícnic
pizzes
postres
Priorat
quiches
racó vegà
receitas brasileiras
receptes exprés
receptes musicals
restaurants
revista Cuina
Ribera d'Ebre
Rocook
salses
sandvitxos
sense gluten
sèries tv
slowfood
sopes
sorbets
suflés
suquets
tallers de cuina
Tarragona
Tarragonès
tempura
Terra Alta
Thermomix
tòfones
torrades
tradicions
truites
vegetariana
viatges
vins recomanats
Violeta
wok
xocolata
Xocolates Creo
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
A nosaltres també ens agrada molt caminar pel camp i poder trobar aquestes joies que ens regala el camp!!
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
Hola Nani. Quines fotos més boniques tens al bloc. La veritat és que m'han encantat, tant les fotos com les receptes. Tens un bloc molt bonic i variat. Gràcies pel teu comentari. Un beset.
ResponEliminaUnes fotos precioses Nani! Nosaltres hem d'anar investigant on podrem trobar mòres aquí, que estem al mig del camp però no sabem encara on son els llocs macos.
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana,
Palmira
Oh, precioses!! Ja tinc ganes de collir-ne!
ResponEliminaQuina flor tan bonica i delicada!!! No tenia ni idea de que hi havia abans de la mora!
ResponEliminaQue bones, les móres! A l'empordà sempre en creixen moltes i en collim sacs i sacs... aquestes flors són ben delicades, sí! No tant les branques punxents que les subjecten, oi? Has fet unes fotos precioses, Nani. Petons!
ResponEliminaJo espero el setembre per poder collir els fruits :)
ResponEliminaTe felicito por la delicadeza que has puesta en estas fotos.
ResponEliminaSaludos desde Waterbridge.
-Andy-
Uhmmmm!!! Que ricas. Yo también estoy esperando por las moras!!!
ResponEliminaHola Nani!!!
ResponEliminaQue ricas las moras y que preciosidad de fotos, dan ganas de perderse en un paisaje así.
Un beso.
M'encanten les mores!! Quines ganes de qui n'hi hagi ja per collir-les!! Maquíssimes fotos!!
ResponEliminaPetons
bonitas fotos, son maravillosas!
ResponEliminaLes flors preparen el fruit, que a mi m'encanta. Esperem el setembre. Petons.
ResponEliminaHola,estoy de vacas… por fin… así que por eso estoy tan desconectada últimamente pero espero que no os olvidéis de mi, ehh??? Así que a ver si participas en mi concurso de LA VUELTA AL MUNDO por mi primer Cumpleblog feliz que me haría muchísima iluuuuuuuu! Un besote!!!! preciosas flores y fotos, me encantan!!!
ResponEliminaNani, darrera de casa hi ha un marge al cantó de la via del tren ple d'esbarzers en plena floració, creus que seran bones aquestes mores?
ResponEliminaPetons
Que preciosas fotografías!!! Que ganas de ver ese árbol cargado de moras!!!
ResponEliminaBesitosss