Esperàvem la Primavera i ja ha arribat. Benvinguda! Des de casa sentim cantar les merles, la sintonia de l'estació. Les tortugues de la meva amiga Lluïsa ja mengen. La vida torna a començar i amb ella les flors que tant ens alegren. Com que aquest mes havíem de fer bombons al Memòries d'una cuinera, aquí en tenim uns que complementen una gerbera i que ens delectaran d'allò més.
El passat mes de gener ens va deixar el Sr. Arimany, un gran mestre pastisser i que ens va fer uns deliciosos flamets i uns rodets salats molt bons. En honor seu he fet els bombons de trufa cuita, tal com ell em va ensenyar. Una recepta fàcil i sense cap complicació.
Necessitarem:
- 100 g de xocolata amb un 60% de cacau aproximadament, jo he triat Xocolata negre d'Stevia de la casa Torras
- 80 g de nata líquida
- uns trossets d'àloe vera deshidratat
Farem:
Posem un cassó al foc amb la nata.
Quan arrenqui el bull hi aboquem la xocolata trossejada i remenem fins que estigui emulsionada.
La passem por una batedora i la deixem al frigorífic, fins l'endemà que ja podrem treballar la trufa.
Li podrem donar forma rodona o la que vulguem.
Jo ho he fet amb forma de fulles i guarnides amb una tireta d'àloe vera deshidratada.
N'han sortit 8.
Aquests bombons ens han deixat amb l'ànima en pau, mentre Sidney Bechet ens toca Petite fleur. Tornen les flors i les ganes de sortir al camp, la natura ens espera...
mmm quina música tan nostàlgica i "sexy" per menjar-se uns bombons ben inspiradors!!!!
ResponEliminaElegant, amb el chârme que et caracteritza, auqesta recepta d'avui és de 10!
I la foto es un 14!!!!!
Bon cap de setmana!!!!
Semblen fàcils, però no sé si me'n sortiria tan bé com tu, nani. Aquests bombons són preciosos, i deuen ser boníssims. Com diu l'abril, molt elegants. I la intro textual que ens has fet entre merles... carai, sí que és primavera, sí!! Petonets i bon cap de setmana.
ResponEliminaApa, apa... amb el que em cal endolcir-me la vida aquests dies... en vull uns quants.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Benvinguda primavera!!! i quina delicia de bombooooons! jo en vull un... o dos ! ;)
ResponEliminafeliç cap de setmana
Caram, stevia, aloe vera, sans i bons!
ResponEliminaPetonets i moltíssimes gràcies per participar.
Qué bons i originals! M'encanta la primera foto, la de la flor!
ResponEliminapetons
N'agafo tres, que un bon bombó cura l'ànima i dona forces per seguir endavant. Gràcies, bonica!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Nani, ai la xocolata, amb prudència va bé per tot! també serviria per farcir un pastís? o és massa densa?
ResponEliminaBet,
EliminaLes proporcions del Sr. Arimany són: 400 g de nata líquida i 600 g de xocolata amb un 60% de cacau aproximadament. Si et queda molt densa la vas posant segons al microones i es va estovant. Serveix per a farcir els pastissos.
Nani
Un pecado estos bombones, me ha sorprendido el aloe vera deshidratado. Besos!
ResponEliminaAna
Primavera i xocolata! Comencem bé la temporada ;-)
ResponEliminaQuina flor més bonica!!! Una manera genial de donar la benvinguda a la primavera!!! Una excel·lent xocolata per rebre-la!!!!
ResponEliminaPetonets, Nani!!!
Olga
Em penso que tots teníem moltes ganes de que per fi arribes la primavera! Quins bombons més bufons, han de ser un pecat!
ResponEliminaptns!!
Una recepta aixi d'elegant només la podies portar tu.
ResponEliminaSento la pèrdua del Sr?Arimany i cel.lebro el cant de les merles.
Una abraçada,
Mglòria
T'han quedat preciosos, m'encanta la primera foto!!! I que bons!!!
ResponEliminaUna forta abraçada i bon cap de setmana!!
Nani, son fáciles y con una pinta estupenda. Qué bien. Me temo que esta edición de Memories va a ser tremendamente dulce.
ResponEliminaSemblen una obra d'art!
ResponEliminawowwwww que tentadores... hummmmm!!! un besazo y feliz semana santa!
ResponEliminaAmb alore vera no imagino quin gust tindran...
ResponEliminaT'han quedat molt boniques!
Ganes de primavera si que en tenim, però la realitat d'avui és ben different !
ResponEliminaAquests bombons de trufa han de quedar molt bons i l'aloe deshidratat mai ho he tastat.
Gràcies per l'idea,
Petonets,
Palmira
Dels bombons ja no et dic res! He anat a més a la recepta dels flmets quina delícia... amb una bona peli com la dels Petits Mouchoirs... ja l'he vista, el que passa és que el francès és bastant difícil, espero tornar-la a mirar i entendre mé. Gràcies pels teus consells i molts petons!
ResponEliminaHola Nani, t'han quedat moníssims aquests bombons i a més no són gns complicats! :) Jo aquest mes encara no he fet els deures, m'hi he de posar abans de fer la mona!
ResponEliminaPetons i feliç primavera!!
visca la Primavera i els teus bombons!!! ;P gràcies Nani
ResponElimina