Quan viatjo m'agrada comprar algun estri de cuina del lloc que visito. A Xile vaig comprar un motlle per a fer crestes a un venedor de carrer. Recordo que em va costar un dòlar i em podeu creure si us dic que va molt bé. Anava en una bossa de plàstic i portava una recepta en un paperet que aquí teniu. Vaig fer les de "pino", però substituint la carn per vieires congelades, espinacs i ceps. La resta tot igual.
En van sortir 38, que van ser repartides entre els meus germans. La recepta la teniu al prospecte.
En van sortir 38, que van ser repartides entre els meus germans. La recepta la teniu al prospecte.
Fantàstiques.
ResponEliminaPetonets.
Fantàstica "Te recuerdo Amanda"...avui quasi no fa falta escoltar la cançò...és a la memòria colectiva de tots... però l'estic escoltant..no he pogut evitar-ho.
ResponEliminaAmb la Amèrica llatina de plena actualitat la teva recepta cobra mès realisme. Apropar-nos... que bonic!
M'encanten les empanadilles o crestes (no puc acostumar-me a aquest nom que em porta als galls en primer lloc!)... la mare no ens feia mai...es un descobriment que vaig fer de mès gran a altres cases... i les trobo fantàstiques. Les teves, tenen un farcit de luxe i ben contrastat que segur que encara les ha fet mes delicioses...mmmm
i la tovallola....m'encanta!!!!!!
Em copiaré la massa ja que veig que t'ha quedat magnífiques i fetes al forn!!! A casa som consumidors gairebé "compulsius" de crestes, farcides de mil-i-una coses però la massa no la he feta mai.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
oh, si que queden ben fetes! Aquest estri xilè deu ser fantàstic. Has triat un farcit curiós pel paladar d'una servidora... em tempta!! Bon cap de setmana, guapa
ResponEliminaHola!!!
ResponEliminaQue envidia de tus viajes. Había visto este molde en algún lado pero no me imaginaba que quedase también, tengo que probarlo. La receta estupenda y el resultado delicioso.
Besos.
Ens encanten les crestes, però la combinació que proposes no le probat mai, i ara ja em pica la curiosistat...
ResponEliminaM'ha fet gràcia! ja veig que tens toballó a conjunt del bloc!
Petonets i bon finde!!
Quines crestes més maques han sortit. Una recepta d'un viatje llunyà, amb vieires i ceps com a casa, tot un poema en un plat!
ResponEliminaPetonets,
palmira
Quin estri més xulu!!! m'encanta, i no saps lo bé que m'aniria, som fans de les crestes. Les teves, molt maques i ben bones!
ResponEliminaBon cap de setmana, bonica!
Nani, em penso que es inevitable.... Tots quan anem de vacances tornem amb algun "trasto per la cuina" a la maleta!!
ResponEliminaLa recepta de la masa m'ha agradat molt, fa cara d'estar molt cuixent.
El farcit de vieires....Espectacular!! Sempre ens sorprens!!!
Petonets i molt bon cap de setmana. MAR, de EQNME
Hem coincidit amb les vieires! :)
ResponEliminaQuin estri més curiós e interesant!
Petons i bon cap de setmana, guapa.
Petons
M'agrada molt el farcit, posar-hi vieires em sembla de lo més original, sembla que s'hi hagi de posar sempre tonyina o carn per força i hi han moltíssimes alternatives la mar de bones. El que no sabia és que s'en deien crestes de les empanades en català, quan ho he llegit mentre s'em carregava la foto anava perduda, no sabia quin tipus de recepta seria xD.
ResponEliminaJo també aprofito quan viatjo per comprar alguna coseta per la cuina si el tipus de canvi és favorable o si trobo coses que aquí no es comercialitzen, encara que després la maleta.... pesa lo que pesa xD
Petonets!!!
Jo tambe soc de les que busca estris originals per tot arreu... Aquestes crestes han de ser molt bones amb aquests ingredients tan magnifics! Un peto
ResponEliminaVaja compra més completa i per només un dòlar.
ResponEliminaBona recepta.
Petons!
Lo mejor de todo, es lo de hacerlas al horno. Buen relleno, si señor.
ResponEliminaQuina recepta més bona! I quin aparell més fantàstic! Petonets!!
ResponEliminaQue maques! Amb aquest motlle t'han quedat perfectes!
ResponEliminaEls meus records dels viatges també són així, llibres de cuina, ingredients i estris estranys típics del país que visito ;)
me encanta, vaya accesorio chulooooooooo, es que el otro día hice empanadillas y los bordes intenté hacerlos bonitos con el repulge pero me quedaron de un churro que estaban ricas pero un churro visual, jaja! un besazo y feliz domingo!
ResponEliminaM' agraden moltíssim les empanadilles amb farcit de tota mena...L´estri es deu portar molt bons records...Jo el tinc però comprat a BCN ;.D
ResponEliminaA mi també m'agraden molt les empanadilles. Amb aquest farcit han d'estar ben bones!
ResponEliminaEl comprar aquests estris quan viatges fa que després quan els utilitzis recordis aquell viatge encara amb més força!
ptns!!
Molt bona idea de farciment i quans record la canço del Victor Jara!!!
ResponEliminaPetonets.
Me encantan las empanadillas y ahora que pienso hace bastante tiempo que no las preparo, habrá que cambiar eso jeje. Besos!
ResponEliminaAna
Tenen molt bona pinta. La veritat és que pots fer-les farcides de moltes maneres. Jo no n'he fet mai, hi ha tantes coses per a fer...
ResponEliminaEl cuscús que has fet també té molt bona pinta, a mi també m'agrada preparar-lo de manera pareguda, amb espècies i corder, està deliciós.
M'ha sorprés molt el tatín de calçots, m'ha encantat. L'altre dia vàrem estar de calçotada per Valls i en vaig comprar uns quants manolls per a fer-los a casa. A veure si m'anime i prepare la teua recepta, té molt bona pinta. Molts besets i gràcies pel teu comentari.
Nani, vam descobrir les vieires en un viatge que vam fer a Galícia i ens van agradar molt. Ara, no m'havia plantejat mai preparar-les en crestes. Aquestes han de ser exquisites....mmmm....
ResponEliminaPetonets,
Olga
Quines coses que fas, en saps un munt. Petonets.
ResponEliminaQue bones, el teu farcit molt més bo que el de la recepta sens dubte ;)
ResponEliminapetons
Nani, no me enseñes aparatitos nuevos que se me antojan todos!!! Unas empanadillas con un relleno así.... quien se puede resistir??? Besos.
ResponEliminaNosaltres també vam comprar un motlle similar a la Fira de la Candelera de fa unes setmanes....quines casualitats!! Però no ens queden tan boniques (em temo que les farcim massa)
ResponElimina