Continuem en dies de festes i encara mengem torrons. Però som a temps de fer-ne un de casolà i ben fàcil. Nosaltres no volem deixar de participar a Memòries d'una cuinera i aquí us presentem la nostra proposta.
Necessitarem:
- 130 g de festucs torrats
- 130 d'anacards torrats
- 180 g de mel
- 100 g de sucre
- 1/2 culleradeta (cafè) de bicarbonat
Farem:
En una cassola hi posarem la mel, el bicarbonat i el sucre per a fer el sucre cremat.
Anirem remenant fins que el veiem ben fosc.
No patiu si comença a fer bromera, és normal, ja baixarà.
Afegim els fruits secs.
Remenem i ho aboquem ràpidament en una safata amb paper vegetal.
Deixem refredar i trenquem, amb un martellet o la massa de morter, a trossos.
Servim amb vi dolç.
Han quedat bons. Són durs. En canvi, us proposem una música dolça com ells, però sense duresa. Fragile, per 2CELLOS (Sulic & Hauser). Una bona variació de la música d'Sting. Ens vénen de gust sentir les dues versions.
Molt bo Nani, un guirlache exquisit.
ResponEliminaPtnts
Dolça
Uns torrons molt bons, m'agraden molt els durs i aquesta combinació ha d'estar realment deliciosa. Petons.
ResponEliminaHa de ser deliciós!!! Per cert, no tenia controlat el teu bloc, però ara ja m'he subscrit per poder seguir-te de ben a prop!!!! Petons!
ResponEliminaUna bona recepta de torró, senzilla i boníssima!
ResponEliminaPer cert, compteu amb mi per la trobada, m'hi apunto! Tingue'm informada!
Es veu molt bo. El que no aconsegueixo es trobar anacards i festucs sense sal a Holanda. Pero si al final trobo faré aquest torró encara que sigui fora de nadal :)
ResponEliminapetons
Sens dubtes és una llumeta, i molt sovint l'energia que encén la llumeta!
ResponEliminaCompte amb mi!
(Com jo compto amb tu)
Nani, aquest torró ha de ser massa.....
ResponEliminaPots compta amb mi, me fa moltíssima ilusió que hagis pensat amb mi. Ja mo montaré.
Petons
Una versión bien rica y original, nos encanta.
ResponEliminaGracias por comunicarnos la reunión bloguera, ojalá podamos asistir aunque todavía faltan unas semanas y puede pasar de todo... Estaremos atentas a tu blog...
Un abrazo enorme y feliz 2014.
ResponEliminaNani; Sóc Josepb -Menja de bacallà- i ara vinc del blog de la Isabel, -La cuina de la Isabel- i he llegit, que fas una trobada bloguera? perdona el meu atreviment, però, m'hi puc apuntar? bé, si és així ja m'ho diràs.
Salutacions i rep els millors desitjos per aquest any que aviat començarà¡¡ :O) :O)
I tant que pots venir! Ja seguiràs les notícies pel blog. Ho publicaré aviat.
Eliminaoooooooo, que bo aquest torró Nani!!!! m'encanta la presentació. Que tinguis una bona entrada d'any guapa!!!! molts petonets (he vist lo de la trobada, però els dissabtes l'Yves juga a futbol :( ) petonetssssssssssssssss
ResponEliminaDeliciós!!
ResponEliminaNani, qué rabia no haber podido llegar al reto de Memories!! Este mes es un poco raro. Me ha encantado tu propuesta. Los anacaros son para mí el primer fruto seco en mi lista. Besitos.
ResponEliminaJo tampoc he arribat al repte, entre que no sabia què fer i que he estat fora uns dies... doncs res, a epr la propera! t'ha quedat genial, però! i així de primeres, crec que el 22 de febrer no tinc res, així que me'l reservo per venir a TRG, la meva 1a trobada! bones festes i feliç 2014, un petó!
ResponEliminaNani.....què original!!! I amb aquesta foto tan preciosa......està tot dit.
ResponEliminaDesitjo que tinguis un feliç 2014!!!
Petons,
Olga
Amb anacards i festucs ha de quedar gustós i molt original.
ResponEliminaBona entrada d'any!
Mmm que bo aquest torró! Ha de ser curiosa la barreja de dolç i la salaor dels anacards! Molt original!
ResponEliminaBon any nou!! Petonets
Per cert, Nani!! M'apunto a la trobada!! Em faria molta il·lusió! :)
EliminaNani, te una pintorra de bonissim.......
ResponEliminaJa et diré alguna cosa de la trobada.
M'agradaria molt poder vindre.
Petons i molt bon any
Ha de quedar molt bó preparat a casa aquest guirlache. ens ho guardem per quan tornarem a casa desprès de les festes a Andorra, amb neu i tot per jugar amb la Polyanna.
ResponEliminaEstem mirant pel 22/02, esperem que tot surti com ho tenim planejat!!!
Molt bon any i fins l'any que vé!
Palmira
T'esperem Palmira. Que vingui una blogaire a Tarragona des de Paris és tot un honor!
EliminaHola Nani :)
ResponEliminaMoltes gràcies per la visita al blog, portava gairebé un mes desconectada de blogs, entrades i receptes. I tant que m'apunto a la trobada que faràs. Ja hi pots comptar!
Aquest torró ha de ser ben bo, la meva àvia en fa un de semblant, n'hi diuen "torró de guineu" suposo que pel color però ja li preguntaré d'on ve el nom.
Una forta abraçada i espero que passeu un 2014 ple d'alegries!! :)
Aquest turró li encantaria al meu pare!!!!! Nosaltres aquest any els haurem de fer fora de temporada els turrons, anem ben tard, com sempre!!
ResponEliminaPetonets
Em quedaba veure aquet turrò teu tan original!!!!! Dons si, te que estar bo..tot i que a mi els turrons dussus no em diuen res..bè ni els tous...exceptuant potser el de coco...però m'agrada aqueste textura de caramel i fruits secs. Bona aportaciò Nani!
ResponElimina