Fa uns diumenges vaig llegir a la revista d'El País Semanal, a la secció 360 Grados, uns quants consells gastronòmics, per a un sopar gurmet a preu low cost, de part dels germans Roca, els del millor restaurant del món: El Celler de Can Roca. Tots eren prou originals i em va cridar l'atenció un de com fer uns caramels de mandarina. Nosaltres els hem fet i han resultat senzills i bons. Els hem acompanyat de xocolata desfeta Creo. Una combinació fantàstica: cítrics i xocolata. Una altra manera de donar fruita fresca als nens.
Necessitarem:
- mandarines
- sucre
- 1 ou
- 1 rajola de xocolata Creo
- llet
Farem:
Pelem la mandarina i en separem els grills, deixant-los a la intempèrie una mitja hora.
Els passem per clara d'ou i arrebossem amb sucre.
Esperar que s'assequin.
Duren ferms 48 hores.
Una idea que també ens servirà per guarnir pastissos o acompanyar cremes dolces.
Per a fer xocolata a la tassa, ratllar la pastilla de 350 g i afegir-ho a un litro i mig de llet prèviament escalfada.
Remoure a poc a poc la xocolata durant uns instants fins que entri en ebullició i deixar-lo coure durant uns dos minuts.
Esperar que reposi i gaudir de l'excel·lent xocolata.
I com ens agrada l'Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien. Digue'm que m'estimes.
mmmhhh bo i saludable!
ResponEliminaQuina manera més bona i original de portar fruita a taula per les festes.
ResponEliminaNani desprès que s'assequin els guardem a la nevera o fora en un lloc temperat?
Petonets i molt bona setmana,
palmira
Són boníssims... fa un parell d'anys els vaig veure al blog de la Gemma i quan els faig sempre sorprenc!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Boníssims i a més queden molt bonics!
ResponEliminapetons
Doncs mira, m'animaré i les prepararé!!! Tenim un munt de mandarines a l'hort i...al jardí de casa!!! Quines cosetes tan bones que prepares....
ResponEliminaPetonets, Nani!!!
Olga
Jo encara et recordo ¿i tu??...
ResponEliminaEls afectes a voltes no es manifesten i resten adormits sense saber explicar perqué.
Desitjo per a vosaltres unes Festes plenas de Benestar i Salut i molta LLUM per el 2014
UNA ABRAÇADA NANI :)))
Quina recepta més llaminera. Com bé dius no hi ha combinació més exquisida que els cítrics i la xoco.
ResponEliminaUmmm s'han de fer que a més amb la xocolata... són una combinació perfecte!
ResponEliminaUnes postres que a casa nostra no durarien cinc minuts. I la presentació és molt bonica, amb el contrast de colos de la xocolata I les mandarines. Petons.
ResponEliminaTot una delicatessen, com la seva cuinera.
ResponEliminaQuina golosina tan fácil y tan agradable que deu ser!!!! m'ho apunto perque es ben fácil!!!!
ResponEliminaLa foto es molt xula!
Les mandarines m'encanten, així que en format caramel segur que les trobo delicioses!
ResponEliminaPerò si són facilíssims de fer!! I queden molt xulos! Apuntada la recepta Roca ara mateix. Gràcies per compartir-la, Nani.
ResponEliminasegur que la Violeta no n'ha deixat ni un!!! petonets
ResponElimina¿Es poden fer 1 dia abans i on se guarden de mentres? en la nevera?gracies,han quedat preciosos.
ResponEliminaQuan era petita m'encantaven!! M'han portat bons records... Petonets!
ResponEliminaJo els vaig fer ja fa temps, era una recepta del Jordi Roca a la revista CUINA. Ens van encantar, un caramel original i molt més sa que els de sucre.
ResponEliminaM'agraden molt les mandarinesi en forma de llepolia perfecte per aquests dies.
ResponEliminaPetonets.
Molt bona idea i molt suculents amb la xocolata :).
ResponEliminaPtns.
Su.
Nani, qué buena opción esta de los gajos de mandarina. Genial. Me lo apunto. Besitos y feliz 2014
ResponEliminaAquests caramels són genials!!! I amb la xoco, ja no es pot demanar res més!
ResponElimina