Com d'agradable és tenir flors i plantes al voltant. En realitat, per a mi, és una necessitat mirar l'hort, el cel, la natura. Heu menjat flors de taronger? Són comestibles com les malves, les violetes, les borratges i d'altres. Donen un gust especial i fresc. Les amanides són un plat d'imaginació: s'hi pot posar tot allò que ens vingui de gust i que més ens agradi. I ara a la primavera guarnir-les amb flors és una bona opció.
En preparem una de ben acolorida?
En preparem una de ben acolorida?
Necessitarem:
- tomàquets de diversos colors
- fruits vermells (sempre en tinc de congelats)
- fruits secs - jo hi he posat castanyes del Brasil
- formatge del nostre gust a dauets
- flors de taronger i de sàlvia de l'hort
- quatre fulles d'enciam
- cumquats tallats en rodanxes
- tàperes
per a la vinagreta:
- oli d'oliva verge extra
- vinagre
- melmelada de tomàquet
- mostassa
(tot en les proporcions que vulguem)
Farem:
Preparem la vinagreta.
Tallem els ingredients i barregem amb la vinagreta.
Posem les flors per sobre.
Servim amb un somriure.
Piensa en mí, Natalia Lafourcade & Vicentico.
Ja tenim ganes d'amanides fresquetes! aquesta tan acolorida entra pel ulls!
ResponEliminaUna amanida preciosa, que deleix esperit i fisic. Preciosa taula i bol. Com sempre aire fresc.
ResponEliminaBona semana!
Quina amanida mes meravellosa... i el millor ingredient, el somriure!! Petons!!
ResponEliminaNo sabia que es podien menjar les flors de taronger...les provare! Gràcies!
ResponEliminaAnna
Una altra meravella, Nani, sempre em sorprens...
ResponElimina