I en veritat avui m'agradaria tenir a tots els que visiteu la nostra cuina asseguts a taula. Seria una celebració fantàstica amb tots vosaltres. Quatre anys compartint algunes de les nostres vivències i tan feliços! Jo sí, molt feliç del fet que la meva afició m'hagi portat a conèixer tantes persones interessants i a viure moments molt intensos. I ho dec als que passeu per aquí.
Voldria poder transmetre la meva emoció per haver arribat on som. Moments de vida amb la família i algun repte nou, que assolim amb gust, ens porten a veure que el meu temps de lleure s'ha escurçat però continuarem sortint un cop per setmana perquè no vull deixar de ser amb els nostres amics i amb el món que ens ha obert internet. I ara em queda fer-vos una abraçada ben forta a cadascun dels seguidors, que gràcies que hi sou la cuina violeta existeix. Quatre anys de blog!
Com que avui no volem complicacions faig una crema o sopa freda, com vulgueu, de tomàquet i iogurt. Jo li dic crema 100x100 km0, ja que tots els productes emprats són de casa, excepte la sal i el pebre. Per a quatre persones,
Necessitarem:
- 1/2 kg tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- 2 cebes mitjanes
- 4 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
- 2 iogurts naturals cremosos -també pot ser crema fresca -
- 1 bouquet garni
- sal i pebre
Farem:
Posem l'oli d'oliva en una cassola i hi afegim els tomàquets que prèviament haurem rentat i tallat.
Seguidament hi posem la ceba i els alls tallats i el bouquet garni.
Salpebrem.
Deixem coure uns 20/25 minuts.
Traiem el bouquet.
Triturem i afegim els iogurts.
Ho posem al frigorífic i servim fresc.
Jo ho faig amb ous bullits perquè sigui 100x100 de casa.
Servim bonic i disposats a brindar per a quatre anys més, com a mínim.
Un cop vaig llegir que amb els últims centimets que ens quedin a la butxaca hem de comprar un pom de violetes per a l'ànima. Nosaltres avui us el regalem.
Billie Holiday, Violets for your furs.
Moltes gràcies per acompanyar-me en aquesta aventura!
Moltes felicitats per aquests quatre anys Nani!
ResponEliminaPer a molts anys més.
ResponEliminaMoltes felicitats Nani !
ResponEliminaEs un placer seguirte !
OOOhhhh, Nani! Quina delícia de sopa! I quina preciositat de taula! Moltíssimes felicitats per l'aniversari del bloc i.....per molts anys més!
ResponEliminaPetons,
Olga
Un gris neutre que lliga molt bé amb el vermell tomàquet...tot per celebrar una bonica diada en aquesta taula que invita. Bon aniblog!
ResponEliminaMolts petonets i gràcies per tots aquests anys amb aquestes receptes envoltades d'un ambient excepcional.
Felicitats per aquests 4 anys i gràcies per compartir tants moments de la vida, tantes fotos magnifiques i tantes bones receptes.
ResponEliminaUna abraçada
Conxita
Tornem-hi un altre cop ....
ResponEliminaQue sàpigues que vaig a dormir molt tard per "culpa teva". Les fotos, les receptes i tot el que envolta "la cuina violeta" fan que em sigui molt difícil donar-li a la creueta de la página per sortir d'èlla ....
Realment és un blog relaxant i encantador.
Nani, moltes felicitats pels quatre anys i que pugui anant a dormir tard.
Molts petonets
Per molts anys! quina taula més ben parada i les fotos molt xules! abraçada!
ResponElimina