Si esteu al dia de tot allò que passa a la xarxa sabreu què vol dir l'hashtag -es representa amb un coixinet # i la paraula/etiqueta que uneix una sèrie de significats d'una temàtica- #foodporn. Diuen que aquesta paraula ve de menjar-food i pornografia-porn i representa una manera de fotografiar el menjar sobretot d’alt contingut calòric que produeix una sensació irresistible d’aconseguir-lo i que podria servir com a substitut del sexe. S'utilitza molt en publicitat.
Amb aquest motiu, quan els de Dulce de Leche Márdel em van contactar per a tastar els seus productes tenia clar que servirien per a fer un post amb moltes calories. La meva sorpresa va ser que fabriquen diversos tipus de dolç de llet: light, gourmet, pastisser i familiar. Per a fer el pastís d’avui hem emprat el pastisser: un autèntic i luxuriós plaer per al paladar. Així que aquí teniu un fàcil i dolç pastís. No posarem quantitats perquè dependrà del motlle que tingueu,
Amb aquest motiu, quan els de Dulce de Leche Márdel em van contactar per a tastar els seus productes tenia clar que servirien per a fer un post amb moltes calories. La meva sorpresa va ser que fabriquen diversos tipus de dolç de llet: light, gourmet, pastisser i familiar. Per a fer el pastís d’avui hem emprat el pastisser: un autèntic i luxuriós plaer per al paladar. Així que aquí teniu un fàcil i dolç pastís. No posarem quantitats perquè dependrà del motlle que tingueu,
Necessitarem:
- un paquet de pasta de full rodó o quadrat
- fruita: préssecs, móres, figues, raïm, panses
- melmelada de llimona
- un pot de dolç de llet Márdel
- sucre per a empolvorar
- mantega per a untar el motlle
Farem:
Posem el forn a escalfar a 200º.
Untem el motlle que usarem amb mantega i hi posem la pasta de full.
La punxem amb una forquilla per tota la superfície perquè no s’unfli.
Hi posem una capa de melmelada de llimona i damunt una de ben doble de dolç de llet.
Decorem amb els fruits que hàgim triat, jo ho he fet amb els de casa: raïm, móres, préssecs i panses.
Empolvorem amb sucre i enfornem durant uns 30 minuts.
Quan el tinguem fora el guarnim amb cullerades de dolç de llet Márdel, que per cert també us servirà per a guarnir els gelats que feu a casa.
El dolç de llet barrejat amb la melmelada de llimona resulta una exquisidesa.
Aquesta tarda ha passat per casa la meva amiga Mimi que se'n va a fer enoturisme pel Priorat, el seu marit és francès i és un enamorat dels seus vins, així que hem aprofitat per a fer un te (veieu que he personalitzat uns sobres?) amb un tros de pastís.
Ens agrada la música francesa i ella em suggereix una de ben dolça com el pastís:
Amours toujours,tendresse, caresses, per Françoise Hardy & Jacques Dutronc.
Dilluns, i començem amb dolços pecats...
ResponEliminaUn pastís molt atractiu i q ha d'estar boníssim. Prenem nota del dolç de llet (un plaer sempre)... però aquest pastís no s'anirà del cap en tot e dia.
Bona semana!
Wow! Qualsevol es cuida després de les vacances amb aquestes propostes! Marta
ResponEliminaUn tallet de pastís com aquet amb una mica de delicias de mores que acabo de veura abaix...uffff.....quina delicia !!!!
ResponEliminaPetonetssss.
M'agrada el toc de la melmelada de llimona, l'acidesa ha de rebaixar molt la dolçor del dolç de llet. No coneixia aquesta marca, la buscaré!
ResponEliminaUna bons idea el toc àcid. Petons.
ResponElimina