Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 8 de setembre de 2015

Còctel de Chartreuse {ganes de Santa Tecla}


Ahir va ser el meu aniversari i com cada any fem alguna cosa per a celebrar-ho. I per això vam aprofitar per a preparar un còctel inspirant-nos en el llibre de La cuina del Chartreuse, d'Arola Editors, del que ja hem parlat altres vegades.
Com que tenim a prop la festa major de Santa Tecla, hem comprat el Chartreuse especial que treuen per les festes que té 4º més que el normal. Enguany porta el drac del cartell que anuncia que les tenim a tocar.  Per a dues persones,

Necessitarem:
 - 1/8 l de Chartreuse groc
 - 1/4 l de limoncello
 - 1 llauna de tònica de llimona
 - 2 rodanxes de llima

Farem:
Posem el Chartreuse i el limoncello a la coctelera i l'agitem.
Ho servim a la copa i completem amb la tònica.
Guarnim amb la llima i glaçons.

Mirem el cel i respirem fondo mentre gaudim del còctel.
Caetano Veloso em canta The Carioca.
Gràcies Caetano.
Aprofitem per a convidar-vos a la nostra esperada festa major.
Sí, ganes de Santa Tecla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada