La tardor ens deixa paratges i racons que són una meravella. Només cal sortir a la natura i observar els colors. És la meva estació de l'any preferida i ara que ha plogut tant, l'olor de terra humida s'afegeix a l'espectacle. I en aquest jardí secret gaudeixo de la molsa que ha cobert una gran part de terreny al costat de la caseta de llenya, dels preciosos colors de les fulles del caquier, de les oliveres que encara no hem fet, de la magrana oberta que ha quedat com a mostra i em recorda que fa tres anys que no en mengem perquè s'obren totes i també de les moreres que ja han perdut les fulles i les poques que queden ja han groguejat. La bellesa de la natura.
Com que és una recepta exprés, anem directes a preparar-la ja que és fàcil i bona. Amb les quantitats que dono en sortiran unes divuit.
Ingredients,
- 1 ou
- 180 g de mató artesà La Pobla
- 150 g mozzarella ratllada
- 100 g de maizena
- oli de gira-sol per fregir-les
Elaboració,
Només cal posar tots els ingredients, menys l'oli, en el got de la batedora i barrejar-ho bé. Fem boletes de la mida d'una nou i les posem al frigorífic un parell d'hores. Millor si ho fem al matí i les traiem per fregir a l'hora de servir-les. Preferentment posem l'oli en un cassó. Fregim i les descansem en un plat amb paper de cuina. Servim amb codonyat. Per cert, el que he fet enguany ha quedat boníssim i veuré si puc compartir la recepta aviat.
The Secret Garden, Ludovico Einaudi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada