La perera ha estat molt generosa. Hem pogut gaudir dels fruits i repartir-ne a balquena. Ara ja en queden poques, però abans no s'acabin vull compartir unes postres que són una delícia i es preparen en un tres i no res: peres al forn amb romaní.
És una recepta exprés que no us deixarà indiferents. Podeu fer servir la varietat de pera que més us agradi, jo he fet servir les meves que són ercolines.
Ingredients,
- peres
- 75 g de sucre morè de canya
- 4 cullerades del licor que preferiu
- branquetes de romaní
Tallem les peres a grills i els traiem el cor i les llavors.
En una paella de ferro colat hi posem el romaní i, a sobre, els trossos de pera.
Hi afegim un parell de cullerades d'aigua per evitar que s'assequin.
Empolvorem amb el sucre i reguem amb el licor.
Enfornem, amb el forn preescalfat a 220℃, durant uns quinze minuts, vigilant que no es cremin.
Un cop fora del forn, hi afegim un raig més de licor per sobre.
Les podeu acompanyar amb gelat, si us ve de gust.
Jo les he servit tal qual, amb el xarop que ha quedat a la paella.
El gust del romaní li ha donat un toc ben especial.
Trois morceaux en forme de poire (Three Pear Shaped Pieces): I. Manière de commencement (Beginning Manner), Erik Satie, Frank Glazer, Richard Deas
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada