Tinc una companya de feina, la Lluïsa, que està casada amb un murcianu, com diria ell. Li vaig demanar una recepta de Múrcia i ella me la va dictar tal qual. Només diré que va sortir boníssim, perquè el brou que va fer el conill li va donar a l'arròs un gust exquisit. Aquest cop vaig comprar un conill d'ulls negres criat amb plantes aromàtiques que em va recomanar la Pili de la polleria.
Per a 5 persones
Necessitarem:
- 1/2 conill a trossos petits
- 5 tasses (cafè) d'arròs
- 200 g tomàquet trossejat
- 1 pebrot vermell escalivat
- fulles de julivert
- sal i pebre
- oli d'oliva
- 18 tasses (cafè) d'aigua
Farem:
En una cassola fregirem el conill ben fregit.
El traurem i el posarem en una olla amb l'aigua, calculem tres tasses per persona més tres de més, deixant bullir durant uns 30 minuts.
A la mateixa paella hi sofregirem el tomàquet.
Afegirem l'arròs, el courem un parell de minuts i abocarem l'aigua i el conill.
Passats 5 minuts ja hi podem posar els trossos de pebrot escalivat (ens havia sobrat del dia abans) i les branquetes de julivert.
Salpebrem.
Quan estigui cuit el tapem i deixem reposar 3 minuts.
Servim.
Un dinar amb fills. Mengem i parlem, ens ho passem bé.
Acompanyem l'arròs amb un vi blanc del Penedès i molt bé. Mentrestant anem sentint Lou Reed amb Walk on the wild side...
Me imagino el sabor tan bueno tendrá ese arroz! Es un plato con un color muy apetecible!
ResponEliminaBesos
Ha de quedar un arrosset super gustós! D'aquells que fan dinar de diumenge de festa grossa ;)
ResponEliminaQuina pinta més bona té la teva escalivada :o)
ResponEliminaM'encanta l'arròs amb conill però la propera vegada el preparé amb aquesta recepta.
Petonets,
Palmira
Xica, l'arròs de conill m'encanta, i aquest "murcianu" el trobo magnífic!!!
ResponEliminaI a l'escalivada de sota també li faria els honors, heheh
PTNTS
Dolça
Quina bona pinta! M'encanta l'arros ja sigui amb conill o bé amb pollastre i unes verduretes.I l'escalivada mmmmm... nosaltres la fem a la barbacoa i es brutal.
ResponEliminaPtns
Susanna.
Els murcians que he conegut en els anys tenien la curiosa costum de ruixar amb el suc de mitja llimona el 90% dels plats que arribaven a taula hehehe. Era un afegitó que li feien devant la meva cara horroritzada :D
ResponEliminaM´encanta l´arros amb conill !! com que tinc pebrot escalivat en conserva també en fico una miqueta, un cop tinc l´arros acabat. Una safata de verdures escalivades impresionant!!! que bé que haureu dinat. Petons,
ResponEliminaQuin plat, perfecte pel cap de setmana!
ResponEliminaMarta
la meva mare també fa un arrós amb conill semblant molt bo!!
ResponEliminamuas
ARROÇ I CONILL.. dos dels meus ingredients PREFERITS!!! Gracies maca:)
ResponElimina