A mi sempre m'ha agradat celebrar l'aniversari i per més anys que passin em continua fent il·lusió. La qüestió és anar complint, per molts que siguin, i fer-los acompanyada de la persones que estimes.
Aquest mes Memòries d'una cuinera ens convida a una festa d'aniversari, bé a fer un pastís de celebració.
Un cop fet el pastís es cobreix amb trufa cuita de xocolata i encenalls fets ratllant la rajola de xocolata amb un ganivet. La trufa cuita la faig amb la recepta del Sr. Arimany de Tarragona, que es fa barrejant 400 g de nata líquida i 600 g de xocolata amb un 60% de cacau aproximadament. Posem la nata en un cassó i al foc. Hi afegim la xocolata ben trossejada i amb un batedor manual anem remenant fins que la trufa estigui emulsionada. Deixem refredar i la posem al frigorífic. Si quan l'hem de treballar està molt dura li podem donar un toc de microones i s'estova. Si amb aquesta trufa cuita fem boletes i arrebossem amb xocolata ens surten unes fantàstiques trufes.
Pum! Obrim una ampolla de cava ben fresqueta i brindem per l'any que ens espera fins el proper, tot menjant un tros de pastís. Mentrestant Rufus Wainwright ens distreu amb Cigarettes and Chocolate Milk... A casa: xocolata forever!
Quina xulada! m'agrada molt com has escampat la crema de xocolata pels voltants, aquest aspecte rústic dóna un toc impressionant als pastissos!
ResponEliminaPetonsss
Carai, amb la trufa cuita! Quina delícies de pastís! A mi també m'encanta continuar celebrant l'aniversari... sobretot, per compartir-ho amb els amics i família! I amb la xocolata, és clar! He he. T'ha quedat molt temptador!! Petonet
ResponEliminaQuin pastís més extraordinari!! La xocolata em perd. Així doncs, puc llegir entre línies que va ser el teu aniversari? Doncs moltes felicitats!!
ResponEliminaQuin goig de pastís Nani! m'agrada moltíssim. No tinc TMX però crec que el podré fer igual!! moltíssimes gràcies reina per participar a Memòries d'una cuinera. Molts petonets
ResponEliminaQuin pastís!! que boníssim que ha de ser!!
ResponEliminapetonets
Jo també penso que els aniversaris s'han de celebrar com cal! I els pastissos casolans són la millor opció per fer bufar les esplemes.
ResponEliminaAquest amb xocolata ha de ser de vici total!
El nostre també és de xocolata, nyam!! Té una pinta insuperable!
ResponEliminaPetonets
Sandra
xulo, xulo, eh?
ResponEliminaBaixo? No, millor no t'ho pregunto... BAIXO!!!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Nani, esto es espectacular. Que pedazo pastel, aun estoy babeando frente a la pantalla y la foto me encanta, con ese suave contraluz.
ResponEliminaSimplemente Divinaaaa
Bss
Virginia "sweet and sour"
sweetandsour-vir.blogspot.com
Quin pastís més bo has preparat amb un pa de pessic tant bàsic..L´has decorat amb molt de gust. M´encanta!!! Petons,
ResponEliminaLa trufa cuita m'ha sorprès i agrdat molt, aquest pastís es fantàstic per a tots als qui ens agrada la xocolata.
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Quines fotos tan xules.
ResponEliminaEls pastissos de xocolata m'encanten. Quan era petita els demanava de trufa i ara fa molt de temps que no em menjo.
Petons i moltíssimes gràcies per participar al Memòries.
Que deliciós!!! La xocolata es tan tan bona... i aqueest pastís té una pinta de 'xocaltejat' impressionat, t'ha quedat fantástic.
ResponEliminaMolts petons!!!
Un pastís precios de veritat, segur que boníssim!!! les fotos són molt xules. petonas!:)
ResponEliminawooooowwwwwwwwww que maravilla, es sensacional!!!! que delicia... y las pelis me las quiero ver todas!!! besitos
ResponEliminaMadre mia que espectáculo de tarta!!!!! se ve ideal para coger con trocito ahora mismo ;) un beso
ResponEliminaA mi també m'encanta celebrar els aniversaris - mai he entès a la gent que prefereixen no fer-ho perque se senten vells... I si les celebracions són amb un pastís com aquest, millor que millor!
ResponEliminaEm quedo una estoneta a cotillejar pel teu blog, l'acabo de descobrir i es veu molt interessant!
tiene una pinta tremenda, así dan ganas de cumplir años! :)
ResponEliminaT'ha quedat meravellosa, felicitats.
ResponEliminaUn petonet
QUINA DELICIA DE PASTÍS... QUINES FOTOS!!! PER MOLTS ANYS ENS EL PUGUIS PREPARAR I COMPARTIR!!! :)
ResponEliminaHola!!! esta tarta tiene una pinta espectacular, me encanta y con chocolate con lo que me gusta.........gracias por comentar en mi blog. Un besazo.
ResponEliminaMay I simply just say what a comfort to find somebody that
ResponEliminaactually knows what they are talking about online. You actually
know how to bring an issue to light and make it important.
A lot more people ought to look at this and understand this side
of the story. I was surprised you aren't more popular because you definitely have the gift.
Feel free to surf my homepage clean my pc
The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation.
ResponEliminaMy apple ipad is now broken and she has 83 views.
I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!
My webpage - crosscreativemarketing.com
I absolutely love your website.. Excellent colors & theme.
ResponEliminaDid you develop this website yourself? Please reply back as I'm looking to create my very own website and want to find out where you got this from or what the theme is called. Thank you!
Also visit my page - Tattoo removal cream
What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has helped me out loads.
ResponEliminaI'm hoping to give a contribution & aid other customers like its aided me. Great job.
my web site - how to get rid of man boobs