Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 20 de juliol del 2012

Cuinant amb...Juan Diego {cuiner}


Ara mateix a Tarragona tenim un cuiner d'aquells predestinats a brillar a la constel·lació gastronòmica que tots coneixem. I tenim la sort de tenir-lo aquí per a fer-nos un senzill còctel preparat amb melmelada (recordeu que estem fent un recull de receptes amb aquest ingredient).
Avui cuinem amb Juan Diego el cuiner del Gastrobar 20 a la Rambla, un dels restaurants que està present a Tarragona Gastronòmica, que ens prepara un mojito que ens fa tocar el cel.

Necessitarem:
 - rom anyenc
 - melmelada de llimona d'Els Fruits Saborosos (és la que ell utilitza a la seva cuina)
 - sucre morè
 - liquat de cogombrets
 - sifó
 - glaçons
 - fulles d'alfàbrega o de menta

Farem:
Posem les fulles i el sucre en el got i aixafem amb un morter, juntament amb la melmelada.
Aboquem els líquids i els barregem en la mesura que ens agradin uns més que els altres.
Afegim els glaçons i fet!

Pregunto per una cançó que li agradi i em diu que My way de Frank Sinatra.
Sí senyor, a la seva manera, que va molt bé...una cuina exquisida.

17 comentaris:

  1. M'encanta el mojito!!! la beguda de l'estiu per autonomasía!!!! fresca, ácida, aromática... et deixa amb uns segons ben refrescat!

    ResponElimina
  2. Nani vaig quedar encantada el dia que vaig anar a sopar al 20alarambla!!! A més a més, en Juan...genial!!!
    Ptnts

    ResponElimina
  3. El mojito, beguda ben refrescant! i quin secretet, els cogombrets liquats.Amb alfàbrega pot quedar molt bo.
    Què hem de dir nosaltres de Juan Diego, és d'aquelles persones que encara que el dia durés 48 hores, continuaria anat amb 6a. Sempre ens ha obert les portes. És passional. D'aquelles persones que ho volen conèixer tot, i que el mon és molt gran i interessant, i no té mai prou temps...
    És genial, com a persona i com a cuiner.

    ResponElimina
  4. Quin mojito més xic...M´agradat. Jo tinc pendent l´entrada del tradicional.

    ResponElimina
  5. Un mojito molt original i preparat per un xef del que cada cop sentirem més parlar.
    M'agrada molt aquest cóctel, quan tinguim la mermelada a punt el prepararem sense falta.
    Petonets i bon cap de setmana,
    palmira

    ResponElimina
  6. Un còctel fora sèrie, Nani. I unes fotos guapes, guapes. Quina sort, tenir el Juan Diego a prop, no? petonets!

    ResponElimina
  7. M'encanten els mojitos!!! tant refrescants i passen tant bé.....

    aquest cap de setmana segur que en cau algun, però no crec que sigui tant bo com aquest!

    petonets

    ResponElimina
  8. Qué rico, con lo que me gustan a mí estas cosas.
    Nani, voy a intentar preparar alguna receta con la mermelada, a ver si la puedo dejar hecha en julio. Estoy en ello. Yo no te puedo fallar. BeZitos.

    ResponElimina
  9. Que original un cóctel amb mermelada! i molt refrescant que ara ja convé!!
    petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  10. Es el mojito de nuestro tartar de atún, siempre se disfruta con personas pasionales y las chicas del Fruits Saborosos y Nani lo son, garcias por hacerme disfrutar!

    Juan Diego

    ResponElimina
  11. Ohhh QUE ESTIC DE SORT!!!
    Fa pocs díes vaig obrir una melmelada de llimona; i crec que tinc tots els ingredients per fer aquest COCTEL tan ORIGINAL..
    Apa, nena no t'estás de res!!! QUINA SANA ENVEJA.
    BON CAP DE SETMANA MACA :)

    ResponElimina
  12. Un còctel molt original i deliciós. El millor per gaudir en bona companyia.
    Petons

    ResponElimina
  13. Mai se m'hagues acodit fer un mojito amb melmelada! Quina bona idea, segur que está bonísim :)

    ResponElimina
  14. Pels ingredients que porta...això ha d'estar de vici. Enhorabona.

    ResponElimina
  15. Vaja, sembla boníssim, diferent, interessant. Provarem...per a una nit d'estiu...

    ResponElimina