És temps d'albergínies i ens hem d'empescar les mil maneres de gastar-les com sigui: escalivades, fregides, melmelades, conserves. Només cal que hi posem imaginació i ganes. A més, com que les hem cultivat al nostre hort us ensenyo la flor de l'alberginiera com és: una autèntica meravella. Es pot veure d'on surt la tija des d'un principi. També us faig partícip de com em va visitar un petit insecte mentre fotografiava la flor. Per a fer l'aperitiu d'avui,
Necessitarem:
- albergínies
- oli d'oliva verge extra per a fregir
- farina
- gorgonzola en crema
- melmelada d'albergínia o de qualsevol altre gust
Farem:
Tallem les albergínies en rodanxes molt fines.
En una bossa de plàstic hi posem farina i les rodanxes.
La sacsem i ens quedaran ben enfarinades.
Amb l'oli ben calent a la paella les fregim fins que quedin cruixents i les posem sobre paper de cuina.
Salem i servim amb la melmelada i el formatge.
Us garanteixo que és un bon aperitiu.
La cervesa fresca i la música suau: Fly me to the Moon per Djavan (un dels millors cantants brasilers), una molt bona i sensual versió.
No podem demanar res més...
Les auberginies son lo más!!! A mi em tornen boiga en totes les seves varients i fant que miri el carbaço com el cusí pobre de la familia... és que no puc amb ell, i a la recepta del 15 van i el proposen!!!! jajaja, però quelcom farem.
ResponEliminaTornant a l'auberginia...quina flor tan bonica!!!! Es que fins i tot la flor es sensual. M'encanten les fotos i m'agrada la combinació que proposes!!! mmm, i la música..."fly me to the moon" une de les meves favorites...en brasiler.....no sé com sona, però ho averiguo ara mateix.
Petons i bon cap de setmana!
Dos ingredients q m encanten, l'esbergínia i el gorgonzola! avui m'has ben encertat els gustos!
ResponEliminaQuines fotos més maques!
petonets
Dos ingredients q m encanten, l'esbergínia i el gorgonzola! avui m'has ben encertat els gustos!
ResponEliminaQuines fotos més maques!
petonets
Mola, Nani.
ResponEliminaBona combinació d'ingredients...dolç salat...i el formatget.
Bones idees.
...de les fotos ja no et dic res...se m'estàn acabant els calificatius !...ets la MESSI de la fotografía gastronòmica !!!
Fantàstiques fotos, Nani! No cal que muntis bodegons, si tens aquesta meravella a l'hort de casa! Molt bona idea, la recepta. Aprofitament del tot: melmelada i xips! I el toc de gorgonzola, que sempre és deliciós amb les verdures... quina meravella de post! Bones vacances!
ResponEliminaHola Nani,
ResponEliminaQue buena idea combinar el gorgonzola con la mermelada y lo rematas con verduritas, muy saludable. Se me hace la boca agua con esa pedazo de foto.
Un beso
M'encanten les esberginies i amb formatge fan un maridatge perfecte! M'apunto la idea. Bon cap de setmana guapa!!
ResponEliminaBona pensada fer-ne xips! Ara ja em tornen a agradar les albergínies i aquesta proposta és molt encertada.
ResponEliminaPetons.
Las berenjenas fritas son mi perdición y con el queso gorgonzola...que pica piica tan rico!!!!!! un besito, nos leemos en septiembre
ResponEliminaMmmm, mira que ès facil per un bon aperitiu i jo sempre complicant-me la vida. Prenc nota.
ResponEliminaPetonets.
Quin aperitiu més apetitós!!! I les fotografies de les flors i de l'animaló precioses! Que xulo tenir un hortet!!!
ResponEliminaM'encanten les alberginies!! i aquest aperitiu me l'apunto pq es molt original i a part deu estar bonissim!!
ResponEliminaBon finde.
Susanna.
Nani, les fotos, com sempre magnífiques!! les flors amb aquest lila tant apropiat.
ResponEliminael formatge i la melmelada d'albergínia és una convinació molt bona. Els Xips els haurem de provar de fer, tenen molt bona pinta!
M'agraden aquests xips! mooooolt, mooolt i moooolt.
ResponEliminaSaps que no sé si mai m'havia fixat en la flor de l'alberginiera????
Gràcies per ensenyar-nos-la
PTNTS
Dolça
Nani, que bueno y que sencillo. Me encanta la idea de los chips de berenjena. Un besito.
ResponEliminaM'agrada molt aquest entrant.
ResponEliminaConbinen molt bé els tres ingredients.
Bon estiu!!!!!
Quines flors tan boniques, no les havia vist abans (de ciutat que és una...). M'encanten les teves propostes amb les albergínies!
ResponEliminaMarta
oh!! quines fotos més maques, i aquestes albergínies han d'estar delicioses! per cert, m'ha fet molta gràcia la teva manera d'enfarinar: ràpida i molt neta!
ResponEliminapetonets
Quina combinació més bona!! Per començar a picar i no parar! Petons
ResponEliminaM'agrada molt la melmelada d'alberginia. Em quedo, amb el teu permis, la recepta...
ResponEliminaPetonets.
Demà mateix ho faig, l'aubergínia m'encanta i la combinació ha de ser molt bona i a casa també som molt formatgers.
ResponEliminaEm sembla que la flor de l'alberginia és una de les meves favorites, és preciosa i tant delicada.
ResponEliminaI aquest aperitiu, la teva foto ho diu tot... "Menja'm!!!"
Petonets,
Palmira