Tenim una perera que ens dóna moltes peres i quan maduren ens fem un fart de menjar-ne. M'assembla que són ercolines, no n'estic del tot segura. Dies enrere les vam fer al vi, tant blanc com negre, i van quedar molt bones. Però avui les hem fet al vapor i us puc garantir que han superat amb molt les altres. Són més sanes i amb la combinació de xocolata i petezetes la sensació gustativa ha sigut insuperable.
Per a quatre persones
Per a quatre persones
Necessitarem:
- 4 peres
- el suc d'una llimona petita
- 100 g de xocolata fondant
- 75 g de peta crispies xoco
Farem:
En una vaporera hi posem aigua i el suc de la llimona.
En veritat jo hi he posat un got petit de llimoncello que quedava a la nevera i li ha donat un toc ben bo.
Pelem les peres deixant que en quedi la cua i les tallem planes per baix perquè s'aguantin dretes a l'olla.
Quan comenci a bullir l'aigua les deixem un quart d'hora (les punxarem per a veure que estiguin fetes).
Les traiem i les deixem en un colador, perquè perdin el suc, una mitja hora.
Fondrem la xocolata en un bol al bany maria.
Passem les peres per la xocolata i arrebossem amb les peta crispies xoco.
Servim, fredes o al natural.
Han resultat unes postres delicioses i la sobretaula molt agradable, corria l'aire i el temps acompanyava.
segur que van superar les de vi.... amb aquesta pinta!!! que bones!
ResponEliminapetonets
uau, genial Nani, quines peres més bones... i quines fotos més il3lustratives! Tens sort amb l'arbre i la petita que les cull! Això dels peta crispies és aquell invent de sosa, oi? Que és com un peta zetas? Petonets i... enhorabona per aquest post, l'he trobat molt bonic.
ResponEliminaJoooo, que maco gaudir de les peres pròpies, veure-les creixer, agafar-les (amb ajuda de la teva neta, imagino!), i fer aquests postres tan apetitosos!!!!! La veritat és que la fruita al vapor es un pas evolutiu quan els nens-bebés començen amb les fruites... però no ho considerem quasi mai. Es una bona opció i com dius, molt saludable! La foto com sempre.... ben apetitosa!
ResponEliminaostres Nani! és una passada aquesta recepta. Tant simple i tan bona!!! la nena és un bombó! petonets guapa
ResponEliminaAquestes peres son perfectes, la combinació de sabors i textures molt acertada i amb aquestes peres de casa, tot un luxe per una sobretaula fantàstica...
ResponEliminaI aquestes manetes cullint fruita, estic impacient de veure el bitxet de casa collint tomàquets amb la meva àvia!!
Petonets,
Palmira
Que preciosas fotos Nani, me encanta el collage, cuenta una historia de lo más bella!!
ResponEliminaEsas peras son deliciosas y esta receta delicada y elegante!! Me encanta!!
Besotes guapa!!!
Pujo a buscar peres!!!! Te'n queden? ;-)
ResponEliminaPtnts
Dolça
Per què? ja està bé, no? encara que no tinguis gana, salives i vas deixant rastre!!
ResponEliminaUna recepta amb trampa, l'aigua i la llimona són molt aburrides. Però com sempre sublim!!
I les fotos? tens una sensiblitat fora de sèrie!! com tota tu....
¡que envidia! yo vivo en plena ciudad, en un departamento... mi balcón a duras penas logra contener un par de macetitas... :(
ResponEliminael peral está tan lejos de mí... snif.
preciosas fotos!
Quina pinta que tenen...!!! Jo en vull una!!!
ResponEliminaPetonets.
Deliciosa i cruixent ;-D
ResponEliminaQuina sort que teniu de tenir un perer!!! M'agradat molt el punt del petazeta... original!! Petonets
ResponEliminaJo no sóc molt de cuinar postres però aquesta recepta m'ha encantat, és suau,sana, amb xocolata i amb un puntet "picant".
ResponEliminaLes fotografies són impressionants i la nena que recull les peres, encantadora. És la Violeta, oi?
Petons
Conxita
M'ENCANTA LA RECEPTA, i la POSTA EN ESCENA!!!
ResponEliminaUNA ABRAÇADA :)
Mira que no me gustan las peras, es la única fruta que no tomo, pero creo que con la presencia que tienen estas no dejaría ni el rabillo!!!!!! Besitos linda. Felices vacaciones.
ResponEliminaUna entrada immillorable!!
ResponEliminai molt Provençal, amb ajudantes axis totes les receptes surten be...jejeje
^_^
Han d'estar ben bones!!!! A més sent peres del vostre propi arbre, segur que el sabor és molt millor!! Com sempre, precioses fotos!!
ResponEliminaPetons!!
Olé !!!...quina xulada !!!...això és força innovador, eh?....enhorabona Nani. I la foto...com sempre...de 10.
ResponEliminaQuines postres tan senzilles i bones. I a sobre són peres de collita pròpia! Així ha de ser encara millor!
ResponEliminaLes fotos, fantàstiques!
Marta
Una recepta super original, vistosa i que bona!!!!
ResponEliminaQue bona la recepta!
ResponEliminaLa presentació es genial i la convinació de sabors perfecte, segur que eren espectaculars :)
un petó
Però quines peres nena! i quin mas, on el teniu, preciós, et felicito. La recepta sembla fàcil i ha de ser boníssima, però fan falta peres bones com aquestes vostres. Petons.
ResponEliminaNani, se me había pasado esta receta sin abrirla en el mail. Muy buena alternativa. Me encantan las recetas sencillas.
ResponElimina