Aquesta recepta és la de les 3 proporcions: sempre es fa a parts iguals de coco, sucre i carabassa ( o pastanaga) bullida. Molt fàcil de fer i amb un resultat espectacular. La carabassa (o pastanaga) també es podrà coure al microones tal com la vaig fer amb la crema.
Necessitarem:
- 200 g de carabassa (o pastanaga) bullida
- 200 g de coco ratllat
- 200 g de sucre
- claus d'olor
- una branca de canyella
Farem:
Bullim la carabassa, amb la branca de canyella, fins que estigui tova i escorrem.
La triturem amb el passapuré, o amb l'estri que acostumem a usar.
En un bol barregem la pasta, el sucre i el coco.
Fem boletes, arrebossem amb coco ratllat i guarnim amb un clau d'olor.
Servirem amb vi dolç i donem plaer al paladar.
Donem un mica de ritme al cos amb Cake, que ens canta I will survive. I tant que sobreviurem a la situació encara que ens costi...
Jo les faig amb llet condensada, posar-hi carbassa no se m'havia acudit, ho provaré. Salutacions
ResponSuprimeixUo! I no va al forn ni res... m'ha sobrat carabassa de la crema que vam fer el dia 31, així que pot ser una bona opció per acabar-la...
ResponSuprimeixQuina recepta més original i amb verduretes de postre i sense forn... Una idea perfecta per fer amb la rosseta de casa.
ResponSuprimeixMai se m'havia acudit aquesta combinació, així que me l'emporto :o)
Petonets i bon cap de setmana,
Palmira
Quins dolços mes bons!! Ara que m'ha donat per cuinar amb carbassa igual els probo!! Petons
ResponSuprimeixaquests dolços són una combinació perfecte!! ha intentat fer-los amb melmelada?
ResponSuprimeixFaig unes boletes molt semblants amb pastanaga, coco i llet condensada que ens encanten. Aquesta versió amb carbassa també ha de quedar boníssima!
ResponSuprimeixLa meua àvia també les feia amb coco i pastanaga pel Nadal. amb carabassa han d'estar molt bones!! Marta
ResponSuprimeixTot m'agrada, Nani, però la última foto és espectacular!!!!
ResponSuprimeixUna abraçada, bonica!!!
Maravillosa mezcla, nunca se me habría ocurrido, eres una artista.
ResponSuprimeixBesitos bonita.
Te han quedado de cine, y aunque no soy tan dulcera, me parece un mix estupendo.
ResponSuprimeixBss
Virginia "Sweet and sour"
Que boníssims aquests dolços!!!!m'encanta el coco!!!molts petonets
ResponSuprimeixBonitos y deliciosos, menuda pinta.
ResponSuprimeixBesos.
Sembla tan fàcil i bó...ho tinc que tastar.
ResponSuprimeixPetó
Nani, quina recepta més bona. M´ha semblat ideal per les festes de Nadal, nosaltres no som gaire de torrons així que penso que amb la teva proposta triomfaré :))
ResponSuprimeixMolts petonets!!
Buenísimo. Muy original. No se me habría ocurrido nunca mezclar la calabaza con el coco. Riquísimo. Un besito
ResponSuprimeixUna bona opció als panellets, que de vegades sonen a sempre el mateix.
ResponSuprimeixBuf... quines fotos amb uns colors tan bonics!!! La veritat que no t'havia vist la recepta fins ara... i quina perdua de temps!!! M'encanten aquestes boletes!!!! estic d'acord que plantejen una opció als panelles impresionants!!!! LAs faré properament, m'encanta!!!!!!!
ResponSuprimeixUna mica com la iema ensucrada. Segur que esta bonissimmmmm, pero a mi em costa molt de menjar aquestes coses. Molt bona presentacio
ResponSuprimeixMe ha encantado tu blog y pasaré a visitarte a menudo.
ResponSuprimeixFantastca esta receta .
Te invito a que pases por el mio , aunque yo no pongo recetas.
Un abrazo desde Barcelona -
una autèntica delícia, molt bon final per aquell troçet de carbassa que tenim donant voltes per la nevera : )
ResponSuprimeixpetonets!!
Oh, Nani, aquests pastissets són una autèntica delícia! m'encanta la textura que s'endevina: toba i dolça, nyam!
ResponSuprimeixQue originals aquests dolços la carbassa i el coco m'encanten, per tant apuntat queda!
ResponSuprimeixpetonets
Com petits bombons... Perfectes!
ResponSuprimeixPetons
Han d'estar ben bons... llàstima que a mi no m'agrada gens el coco ;-(
ResponSuprimeixPTNTS
Dolça
Nani quina passada de dulçor... amb lo llaminera que sóc.
ResponSuprimeixUns pastissets super bons!!!!!!
Petons
Sorprenent! Veient aquesta recepta penso que potser també es deu poder fer amb moniatos, oi?
ResponSuprimeixI a més em sembla un bon regal per fer en una bona ocasió aquesta tardor!
Petons!!