Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 2 de novembre del 2012

Dolços de carabassa i coco {un altre}


Aquesta recepta és la de les 3 proporcions: sempre es fa a parts iguals de coco, sucre i carabassa ( o pastanaga) bullida. Molt fàcil de fer i amb un resultat espectacular. La carabassa (o pastanaga) també es podrà coure al microones tal com la vaig fer amb la crema.


Necessitarem:
 - 200 g de carabassa (o pastanaga) bullida
 - 200 g de coco ratllat
 - 200 g de sucre
 - claus d'olor
 - una branca de canyella

Farem:
Bullim la carabassa, amb la branca de canyella, fins que estigui tova i escorrem.
La triturem amb el passapuré, o amb l'estri que acostumem a usar.
En un bol barregem la pasta, el sucre i el coco.
Fem boletes, arrebossem amb coco ratllat i guarnim amb un clau d'olor.

Servirem amb vi dolç i donem plaer al paladar.
Donem un mica de ritme al cos amb Cake, que ens canta I will surviveI tant que sobreviurem a la situació encara que ens costi...

26 comentaris:

  1. Jo les faig amb llet condensada, posar-hi carbassa no se m'havia acudit, ho provaré. Salutacions

    ResponElimina
  2. Uo! I no va al forn ni res... m'ha sobrat carabassa de la crema que vam fer el dia 31, així que pot ser una bona opció per acabar-la...

    ResponElimina
  3. Quina recepta més original i amb verduretes de postre i sense forn... Una idea perfecta per fer amb la rosseta de casa.
    Mai se m'havia acudit aquesta combinació, així que me l'emporto :o)
    Petonets i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Quins dolços mes bons!! Ara que m'ha donat per cuinar amb carbassa igual els probo!! Petons

    ResponElimina
  5. aquests dolços són una combinació perfecte!! ha intentat fer-los amb melmelada?

    ResponElimina
  6. Faig unes boletes molt semblants amb pastanaga, coco i llet condensada que ens encanten. Aquesta versió amb carbassa també ha de quedar boníssima!

    ResponElimina
  7. La meua àvia també les feia amb coco i pastanaga pel Nadal. amb carabassa han d'estar molt bones!! Marta

    ResponElimina
  8. Tot m'agrada, Nani, però la última foto és espectacular!!!!
    Una abraçada, bonica!!!

    ResponElimina
  9. Maravillosa mezcla, nunca se me habría ocurrido, eres una artista.
    Besitos bonita.

    ResponElimina
  10. Te han quedado de cine, y aunque no soy tan dulcera, me parece un mix estupendo.

    Bss

    Virginia "Sweet and sour"

    ResponElimina
  11. Que boníssims aquests dolços!!!!m'encanta el coco!!!molts petonets

    ResponElimina
  12. Bonitos y deliciosos, menuda pinta.
    Besos.

    ResponElimina
  13. Sembla tan fàcil i bó...ho tinc que tastar.


    Petó

    ResponElimina
  14. Nani, quina recepta més bona. M´ha semblat ideal per les festes de Nadal, nosaltres no som gaire de torrons així que penso que amb la teva proposta triomfaré :))
    Molts petonets!!

    ResponElimina
  15. Buenísimo. Muy original. No se me habría ocurrido nunca mezclar la calabaza con el coco. Riquísimo. Un besito

    ResponElimina
  16. Una bona opció als panellets, que de vegades sonen a sempre el mateix.

    ResponElimina
  17. Buf... quines fotos amb uns colors tan bonics!!! La veritat que no t'havia vist la recepta fins ara... i quina perdua de temps!!! M'encanten aquestes boletes!!!! estic d'acord que plantejen una opció als panelles impresionants!!!! LAs faré properament, m'encanta!!!!!!!

    ResponElimina
  18. Una mica com la iema ensucrada. Segur que esta bonissimmmmm, pero a mi em costa molt de menjar aquestes coses. Molt bona presentacio

    ResponElimina
  19. Me ha encantado tu blog y pasaré a visitarte a menudo.

    Fantastca esta receta .

    Te invito a que pases por el mio , aunque yo no pongo recetas.

    Un abrazo desde Barcelona -

    ResponElimina
  20. una autèntica delícia, molt bon final per aquell troçet de carbassa que tenim donant voltes per la nevera : )

    petonets!!

    ResponElimina
  21. Oh, Nani, aquests pastissets són una autèntica delícia! m'encanta la textura que s'endevina: toba i dolça, nyam!

    ResponElimina
  22. Que originals aquests dolços la carbassa i el coco m'encanten, per tant apuntat queda!

    petonets

    ResponElimina
  23. Han d'estar ben bons... llàstima que a mi no m'agrada gens el coco ;-(

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  24. Nani quina passada de dulçor... amb lo llaminera que sóc.
    Uns pastissets super bons!!!!!!
    Petons

    ResponElimina
  25. Sorprenent! Veient aquesta recepta penso que potser també es deu poder fer amb moniatos, oi?
    I a més em sembla un bon regal per fer en una bona ocasió aquesta tardor!
    Petons!!

    ResponElimina