El repte de Tia Alia recetas d'aquest mes m'ha atrapat a la proposta dolça.
El motiu és perquè tal com està escrita la recepta m'ha recordat la de la meva mare Empadinhas, una de les primeres receptes del bloc. Em fa molta gràcia perquè estan redactades de la mateixa manera: breu i fàcil. I tant una com l'altre fan servir la mateixa expressió: farinha quanto baste (portuguès) i la harina necesaria (espanyol).
La recepta de les pastes de la Tia Alia tal qual està escrita:
Para una jícara de buen aceite, dos de vino dulce y la harina necesaria. Se hace una pasta fina y se trabaja bien con el rodillo. Se corta muy delgadita en la forma que se desee i se cuecen al horno quedándolas doradas y cuidando que no se quemen. Se espolvorean con azúcar glasé.
La meva ajudant és la de sempre, la meva néta Violeta, i a ella li canta Caetano Veloso, Você é linda.
Te han quedado preciosas¡¡¡¡ Mira que a mi estas recetas me traen de cabeza, como nunca las he probado no se lo que busco..... Pero esta creo qeu es la única receta de todo mi recetario en la que aparece "la harina que sea necesaria". Ja, ja, Bss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
quina bona pinta! una manera d'incorporar el vi a la cuina i no perdre la tradició, m'encanta. gràcies per compartir-ho
ResponEliminaUn post delicat i preciós, Nani. La Violeta serà una gran dona, segur, si segueix el teu exemple. De moment, ja va per molt bon camí, si li agrada el Caetano Veloso, gran artista... petons! Per cert les galetes de vi fan una pinta boníssima.
ResponEliminaquina bona pinta...
ResponEliminaQue bonitas te han quedado. Yo tambíen he participado en el reto dulce pero la verdad es que no me ha gustado el sabor, creo que son muy sosas, les falta dulzor, al menos para mi gusto. Besos
ResponEliminaSí, pues la verdad es que eché de menos un poco de azúcar. Las repetiré y si conviene rectificaré.
EliminaUn abrazo,
Nani
Quinas galetones tant bonessss i quina decoració...... Ets un geni, gràcies per aquestas receptes.
ResponEliminaLa teva botiga amiga MOBLES CAMBRILS
que bo, Nani!!! i tu tampoc et quedes curta amb les fotografies, precioses!!!
ResponEliminagràcies per passar pel bloc, m'agrada que hi deixeu empremta!
oooo! quines galetes més bones, i una foto molt romàntica!
ResponEliminaLes pastes es veuen molt apetitoses... pero les fotos son precioses!!
ResponEliminapetons
Quina preciositat de galetes i d'entrada que has preparat!! T'han quedat genial i segur que són tota una delícia!
ResponEliminaUna abraçada!
Me encanta como las has presentado! yo también he participado y las he customizado pero haciéndolas dobles. Me encanta el corazón. Besos
ResponEliminaTe quedaron preciosas,yo tambien las hice pero eche azúcar a la masa .besinos
ResponEliminaEncarnita, deberia haber pueto azúcar, hubieran quedado más dulces. Pero respeté la receta inicial.
EliminaNani
Que delicia de recetas y la foto del bracito de tu niña me encanta!!!
ResponEliminaYo opté por la opción salada y también estaba divina.
Nieves
Quina forma més bonica que has triat per les galetes...deuen ser igual de bones.
ResponEliminaQue bones i que boniques!!! Són dolces i amoroses!!!
ResponEliminaAmb una "ajudanta" com la Violeta han de quedar perfectes!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Amb aquesta ajudant només et podien sortir així de bé!!!! Petonsss,
ResponEliminaHola!!!
ResponEliminaque maravilla de pastas, además de lo ricas que se ven son preciosas.
Besos.
Te han quedado geniales y lo deliciosas que tienen que estar. Muy bonitas las fotos. Un abrazo, Clara.
ResponEliminason precioses Nani!!!!!!! Semblen fins i tot unes galetes de nadal!!!! M'agraden molt...poder s'ha d'ajustar el toc de sucre, però pel demès han de ser boníssimes...!!!! Bon repte!
ResponEliminaTe han quedado perfectas y la puesta en escena es bien bonita. Una forma muy original de presentar estas pastas.
ResponEliminaBesitos,
Golosa!!!!! Que presentación, pero esque tu no sabes hacer las cosas normales? Absolutamente extraordinarias.
ResponEliminaBesos linda.
Quin trio!! La galeta, la model i la banda sonora. Just perfect ;-)
ResponEliminaM'encanta aquesta expressió que m'has fet conèixer, "farinha quanto baste". Les galetes, delicioses
ResponEliminaMarta
QUE EIXERIDA I VOLUNTARIOSA ETS!!!
ResponEliminaLa maneta de la VIOLETA es tan dolça com las galetes!!!
Bon dia tinguis maca :)))))
I que dolça la maneta de la Violeta!
ResponEliminaLes galetes extragrans!
Com m'agradaria menjar-me'n una!
Des d'on consulto el teu blog no puc escoltar la canço, però ara miraré d'arreglar-ho, perque segur que m'encanta! Sóc fan de la bossanova, Joao Gilberto, i del fado portugues, aixi que si és música brasilenya segur que m'embriaga!
QUÉ preciosidad de fotos! me encantan! Besos
ResponEliminaAquestes receptes antigues de vegades són les millors!
ResponEliminaQuina sort de tenir aquesta super assitent! Sempre són unes sorpreses aquestes receptes antigues, ben lluny de tots els detalls semi-professionals dels llibres de cuina d'avui,oi?
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Quina preciositat de pastes!!! Son espectacular, ideals per al Nadal, a més tenen tota la pinta de ser exquisites.
ResponEliminaLes fotos m'han encantat.
Petonets!!
Que bufones t'han quedat!
ResponEliminaPetonets
La primera foto es espectacular. ¡Como me gusta! Y encima me pones a Caetano Veloso!!! Qué heavy eres, Nani!!! Qué rabia no haber podido participar. Besitos.
ResponEliminaQuines pastes més bones i la presentació és especyacular!!!
ResponEliminaAix!! feia temps que no passava per aquí!! quina de cosses m'he perdut!! :(...bona recepta, però la primera foto m'encanta!! és genial....petonets
ResponEliminaQuines galetes més precioses!!! ...i la maneta de la teva ajudant...dolça, dolça, dolça.
ResponEliminaPetons, Nani!!
Olga
¡Qué fotos tan bonitas! Te han quedado de lo más amorosas y no yo por la forma en sí de las pastas, si no por el sentimentalismo que hay detrás de ellas y el acompañamiento de tu nieta. Y tengo que decirlo, pero aunque no te conozco, no te hacía yo con nietas.
ResponEliminaSaludos.
Què maca la Violeta. Serà una cuinera increïble! Les fotos són maquissimes.
ResponEliminaPetons!
Noia... jo un altre mes que no he arribat... snif... ultimament no tinc gaire temps. T'han quedat amb una pinta bonísima. Si porto el cafe em convides a una? Bon cap de setmana!!
ResponEliminaHola Nani, aquí me tienes una semana después de la publicación del reto y con muchas ganas de pasearme por los blogs participantes. He tenido a mis suegros instalados en casa desde el lunes y me han mantenido ocupada y alejada del ordenador. De ahí el retraso en visitarte :)
ResponEliminaNo nos cuentas si os gustaron o no las pastas por lo que no podemos comentar sobre ello. Pero si podemos decir que las presentas con unas fotos espectaculares como suele ser costumbre en tu blog.
A mi me resultaron unas pastas sosotas que no repetiré. No son para tirar cohetes aunque por ahí hay versiones muy ricas publicadas. Será cuestión de probarlas !!
Gracias por tu participación y hasta pronto :)
Bss