The Korgis, Don't Look Back.
Etiquetes
12 mesos 12 pans
a baixa temperatura
acompanyament
al buit
almívar
Alt Camp
amanides
amb cervesa
amb licor
amb vi
aperitius
arquitectura
arrossos
art efímer
artesans
aviram
bacallà
Baix Camp
Baix Ebre
barbacoa
Barcelona
batuts
begudes
berenars
blogs amics
bolets
bombons
bunyols
calçots
Caldos Aneto
carabassa
caramels
carn
celíacs
cereals
cerveses
Chartreuse
chutneys
cítrics
còctels
colors
Conca de Barberà
conserves
cremes
creps
croquetes
cuina catalana
cuina d'aprofitament
cuina de proximitat
cuina del món
cuina per a mandrosos
cuinant amb...
cuiners i cuineres
de fiambrera
del nostre hort
dolços
el galliner
el gran recapte
embotits
enoturisme
entrants
entrepans
escabetxos
escumes
esmorzars
farina de garrofa
fish'n'chips
flams
flors
formatgeries
forn
fruita
fruits secs
fumats
galetes
Garraf
gelats
gossos
hortalisses
horts urbans
infusions
km0
Lékué
licors
llaminadures
llegums
llibres
llocs amb encant
magdalenes
maionesa
mel
melmelades
microones
Montsià
natura
olis recomanats
olla de pressió
panades
pans
pasta
pastissos
peix
pel·lícules
Penedès
pícnic
pizzes
postres
Priorat
productes bio
quiches
racó vegà
receitas brasileiras
receptes musicals
restaurants
revista Cuina
Ribera d'Ebre
Rocook
salses
sandvitxos
sense gluten
sèries tv
slowfood
sopes
sorbets
suflés
suquets
tallers de cuina
Tarragona
Tarragonès
tempura
Terra Alta
Thermomix
tòfones
torrades
torrons
tradicions
truites
vegetariana
verdures
viatges
vins recomanats
Violeta
wok
xocolata
Xocolates Creo

Per estar a l'alçada el comentari deuria d'esser sense paraules tambè!!!!
ResponSuprimeixPerò no puc callar (ni bajo el agua)...que chula la idea, i que chules les fotos... la recepta per soposat!!!!
Sense paraules m' he quedat.....OOHHHHH!!!
ResponSuprimeixPetons
Una elección muy acertada. Besos!
ResponSuprimeixAna
Quina presentación més maca, les fotografies genials...i les pastes d'ametlla han de ser de Mare meva!!! jejeje Petons
ResponSuprimeixGenial! Amb blanc i negre com l'època en què es devia haver mecanografiat la recepta. Petons!
ResponSuprimeixJajajaja...no me he podido resistir y al leer tu respuesta he caído picada por la curiosidad cuando debería estar metiéndome en el coche y saliendo disparada a recoger a mis hijos del cole. Pero algo me decía que debía darme el capricho de visitarte antes de hacerlo. Y me alegro de haber hecho caso a esa vocecilla en mi cabeza, porque me has dejado con una sonrisa en la cara que no me la va a quitar nada ni nadie en lo que me queda de día.
ResponSuprimeixMaravilloso !!!!
Bss
Nani quines fotos més maques!!! Moltes felicitats!!! Ptnts
ResponSuprimeixAquestes receptes mai fallen!!! Tot plegat fantàstic!
ResponSuprimeixAquestes fotos parlen sense paraules, oi?
ResponSuprimeixMolt bona setmana!!!
Petonets,
Palmira
Qué bonitas fotos, y qué súper originales...
ResponSuprimeixHas hecho una versión de las pastas de lo más atractiva, nos encanta...
Un abrazo.
Molt bé posar les fotos en blanc i negre. Tenen un sabor vintage xulíssim. Petons.
ResponSuprimeixM'has deixat al.lucinada amb aquestes fotos! Quina xulada d'entrada. Petons
ResponSuprimeixUna delícia!!! És que l'ametlla ho fa tot més bo!
ResponSuprimeixGràcies, guapa!
Acabo d'esmorzar, però et juro que faria un lloc per aquestes pastes tant bones!! i més ara, que tinc un desig de dolç...
ResponSuprimeixpetonets
Has optado por presentarlas en capsulas, Paula también lo ha hecho y me parece una idea magnífica que seguro tomaré la próxima vez que las haga porque son un vicio ¿verdad?
ResponSuprimeixUn besote,
Mar
bravo!!!
ResponSuprimeixResposta: .............................................
ResponSuprimeix.............................................................
PTNTS
Dolça
Tens tota la raò.
ResponSuprimeixLes fotos xulissimes, petonets!
Núria
Perfecto. Sencillo y limpio. Me ha encantado. Tu entrada tiene mucho más "contenido" que todas las presentadas. Enhorabuena. Me has dejado sin palabras.
ResponSuprimeix