Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dijous, 3 d’agost del 2023

Cucumber cosmo, un altre còctel



Els còctels venen de gust tot l'any, però sembla que ara a l'estiu encara més. Aprofito que tinc cogombres a l'hort amb les seves flors per a preparar un 'cucumber cosmo' que en porta i de pas, com que aquest còctel va guarnit amb una flor jo li poso la pròpia amb un petit fruit i els seus circells.

Aquesta hortalissa té un baix contingut calòric, però una àmplia gamma de beneficis per a la salut, va molt bé menjar-lo ara en aquesta estació que és quan en tinc a l'hort. Entra a les amanides i al gaspatxo, encara que poques vegades perquè no agrada a tothom. El posarem sencer a la beguda o a trossets, com es vulgui.

Quantitats per a dues copes,
 - 50 ml de vodka
 - 50 ml de suc de llimona
 - 50 ml rom cubà morè
 - 25 ml de Lime Juice 
 - 1/2 cogombre tallat a rodanxes o a dauets
 - gel picat
 - una flor per a guarnir-lo

El prepararem posant-ho tot a la coctelera i sacsejant durant uns 15 segons amb bon ritme. El servirem amb una flor a la copa. Per a paladars que ho aguanten tot.

Fa molta calor. Poseu-vos bona música i deixeu-vos anar.

Passarinha, Bala Desejo, Julia Mestre, Dora Morelenbaum, Zé Ibarra & Lucas Nunes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada