Com ja us he dit d'altres vegades la combinació de patates i peix m'agrada molt. I aprofito per a dir-vos que de l'1 al 17 d'aquest mes s'han celebrat les I Jornades gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona, així que em poso a fer fish & chips ben tarragoní. Avui us proposo: sardines de Tarragona i patates de Prades.
Etiquetes
a baixa temperatura
acompanyament
al buit
Alt Camp
Alt Empordà
amanides
amb cervesa
amb licor
amb vi
aperitius
arquitectura
arrossos
art efímer
artesans
aviram
bacallà
Bages
Baix Camp
Baix Ebre
barbacoa
Barcelona
batuts
begudes
berenars
Berguedà
blogs amics
bolets
bombons
bunyols
calçots
Caldos Aneto
carabassa
caramels
carn
celíacs
cerveses
Chartreuse
chutneys
cítrics
còctels
colors
Conca de Barberà
conserves
cremes
creps
croquetes
cuina catalana
cuina d'aprofitament
cuina de proximitat
cuina del món
cuina per a mandrosos
cuinant amb...
cuiners i cuineres
de fiambrera
del nostre hort
dolços
el galliner
el gran recapte
embotits
enoturisme
entrants
entrepans
escabetxos
escumes
esmorzars
estilisme
farina de garrofa
fish'n'chips
flams
flors
formatgeries
forn
forn de vapor
fruita
fruits secs
fumats
galetes
Garraf
gelats
Gironès
gossos
hortalisses
horts urbans
il·lustradores
infusions
km0
l'Urgell
la Segarra
Lékué
llegums
llibres
llocs amb encant
magdalenes
maionesa
Maresme
mel
melmelades
microones
Montseny
Montsià
natura
olis recomanats
olla de pressió
panades
pans
pasta
pastissos
peix
pel·lícules
Penedès
pícnic
pizzes
postres
Priorat
quiches
racó vegà
receitas brasileiras
receptes exprés
receptes musicals
restaurants
revista Cuina
Ribera d'Ebre
Rocook
salses
sandvitxos
sense gluten
sèries tv
slowfood
sopes
sorbets
suflés
suquets
tallers de cuina
Tarragona
Tarragonès
tempura
Terra Alta
Thermomix
tòfones
torrades
tradicions
truites
vegetariana
viatges
vins recomanats
Violeta
wok
xocolata
Xocolates Creo
divendres, 29 de juny del 2012
dilluns, 25 de juny del 2012
Núvol de mató, estrelles de mel {i pluja de maracujà}
Aquesta vegada he de dir que participar al Memòries d'una cuinera d'aquest mes m'ha reconciliat amb el el meu sifó de mousses. Feia un any que l'havia comprat i no acabava de sortir-me'n quan l'usava.
Després de diversos intents ja me'n surto i us presento el núvol de mató que ha quedat deliciós.
dijous, 21 de juny del 2012
Les móres d'esbarzer {sortim al camp}
Si durant el proper cap de setmana passegeu pel camp encara podreu veure les flors dels esbarzers que aviat es convertiran en móres i després en melmelada.
dilluns, 18 de juny del 2012
Verdures saltades {amb llagostins i crema de ceba}
La meva llibretera, l'Anna, coneix molt bé els meus gustos de lectura. No fa gaires dies em va recomanar un llibre que m'ha agradat molt: Sal de vainilla de l'Ada Parellada, publicat per l'Editorial Planeta. (Amb autorització de l'autora i de l'editorial). Només començar-lo vaig veure que seria distret. Trobant-me a la pàgina 14 em va fer molta gràcia veure com narrava una recepta com si res. Més endavant n'hi ha d'altres però aquesta vaig trobar que resultaria molt bona.
divendres, 15 de juny del 2012
Còctel de Chartreuse de Tarragona { i ginger ale}
Com cada mes ens trobem el 15 per a fer la proposta i aquesta vegada tindrem: còctels a dojo!
Estem a les portes de l'estiu i això es nota a l'ambient, així que en farem un de ben refrescant, a més de preparar-lo amb un licor que a Tarragona, que com ja he dit d'altres vegades, és venerat i begut amb delit: el Chartreuse.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)