No sé si a vosaltres us passa el mateix, però quan marxo a fora i estic dies a tornar a casa, vinc amb moltes ganes de menjar-me un bon pa amb tomàquet, una bona truita de patates i beure'm una copa de cava ben fresqueta. A casa ens agrada molt.
Aquest rotllet queda molt bé servit com aperitiu i el faig amb el pa congelat que venen per a coure a casa.
Es deixa descongelar uns 10 minuts i es talla a tires amb el tallador elèctric d'embotits. Si es vol el podem posar un parell de minuts al forn. Jo el faig tal qual queda. Passo el tomacó i l'amaneixo amb oli. Quan hi poso pernil no el salo. A sobre hi posem el pernil tallat prim i enrotllem. Passem un punxó i servim.
Durant aquest any Tarragona serà la capital de la Cultura Catalana. Fem uns quants rotllets i obrim una ampolla de cava ben fresqueta per a celebrar-ho. De fons el pasdoble Amparito Roca, quasi quasi l'himne oficial de la gresca tarragonina...
Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana!
Em penso que m'apuntaré amb tu a celebrar aquesta gresca tarragonina, el cava i aquests rotllets de pa amb pernil em semblen l'aperitiu ideal. Quina pintorra tenen noia....
ResponEliminaI jo que pensaba que el pa amb tomàquet no es podia reconstruir...
ResponEliminaPetonets.
A mi també em passa el mateix quan torno a casa... visca el pa amb tomàquet! I visca les innovacions com la teva! Petonet
ResponEliminaM'agrada aquesta manera de fer el pa amb tomàquet i pernil en pinxo!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
El pa amb tomàquet amb pernil és una de les meves perdicions, els entrepans que menjo quasibe sempre els faig de pernil!! i estic totalment d'acord amb tu que quan ets fora aquest plat es troba molt a faltar!!!
ResponEliminapetonets
Una presentació fantàstica d'un clàssic deliciós! També trobo a faltar el pa amb tomàquet i pernil quan viatjo...
ResponEliminaMarta
No hi ha res millor que un bon pa amb tomàquet i pernil! I amb aquesta presentació queda molt elgant i vistós.
ResponEliminaMe encanta cocinar entrantes y pinchos y este rollito tuyo es genial. Me lo llevo para probarlo.
ResponEliminaBesos
A Mallorca en deim pa amb oli, però és exactament igual, i també és el primer que trobam a faltar quan surtim de la roqueta.
ResponEliminaM'encanta aquesta presentació, avui ja he sopat, però demà tocarà pa amb oli.
Petonets.
Oi tant que em passa! Tinc ànisa de pa amb tomàquet ben ràpid, jo! jejeje Mare meva, aquest me'l quedo! M'encanta com a pintxo!
ResponEliminaPetons
Sandra
Qué bó!!!!i Visca Tarragona!!!!
ResponEliminaPedazo pintxo, rico y sencillo pero sensacional. Muy buena idea.
ResponEliminaBss
Virginia "sweet and sour"
M'encanta!! jo també és de les coses que trobo més a faltar quan sóc fora de casa, me n'has fet venir moltes ganes! ara me'n vaig una estona a nedar i quan torni ja sé què menjaré. Aquesta presentació és de luxe! :) petonets
ResponEliminaOhhh QUINA MONADETA!!! :)
ResponElimina