Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

diumenge, 13 de maig del 2012

Pepito de bou amb pebrots {quin entrepà!}


A casa tenim un entrepà que és una exquisidesa per a quan volem menjar ràpid, però bo. I no és ni més ni menys que un pepito de carn. L'acompanyem amb una cervesa ben fresca i fem festa major. 
Aquest cop, com que es tracta de posar un entrepà a la recepta del 15, aquí el teniu.
Per persona

Necessitarem:
 - 1 entrecot de bou
 - pebrots del Padrón
 - sal i pebre
 - oli d'oliva
 - 1 llonguet 

Farem:
Fregim els pebrots en una paella amb oli i els salem al gust.
Farem el mateix amb la carn en una altra paella, oli ben calent i salpebrat al gust.
Acostumo a fer la carn a tires i així és més mengívol.
A la paella on l'hem fregit hi posem més oli i passem el llonguet obert pel mig i el fregim una mica per la part de dins.
Muntem i servim.

El dia era esplèndid, teníem ganes d'anar a la platja i a Tarragona la tenim a cinc minuts. Apa a fer una bona caminada i en arribar a casa aquest exquisit entrepà ens preparàrem. 
Quina música?  Els Manel: Al mar!

32 comentaris:

  1. "pebrots del padron, unos pican i otros non!!" Si n'arreplegues un parellet que piquen encara te'l menges més ràpid el pepito ;-D
    A nosaltres ens encanta el pepito de filet de vedella però els pebrots italians i una miqueta de cebeta...mmm ja m'hi trobo!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Aquest entrepà és de luxe, quina bona pinta. Jo m'apunto a la camidada per la platja i després menjar aquest deliciós entrepà.
    Petons

    ResponElimina
  3. Ostres, no m'estranya que a casa vostra feu festa major quan mengeu aquest entrepà!! Si és de luxe total!! El pròxim cop no dubtis a trucar a la Bordeta, que vindré encantada de la vida! jejeje
    Moltes gràcies per participar maca!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Qué fotogènic aquest entrepà!!! Per cert, se li diu pepito per alguna cosa en especial o simplement l'heu batejat així? Tinc curiositat, m'ha semblat molt curiós el nom.

    Petonets!!

    ResponElimina
  5. M'encanten els entrepans de pepito, els Manels i la platja, així és que ho trobo tot ideal.
    La foto t'ha quedat maquíssima.
    Petons
    Conxita

    ResponElimina
  6. Que bo i sucós, Nani! El llonguet és un pa que m'agrada molt i que em fa pensar en quan érem petits els meus germans i jo. N'anavem a comprar en un forn on el tenien acabat de fer... i el forn feia una oloreta més bona! Ara ja no en trobo, d'aquests... :-( Bona recepta!

    ResponElimina
  7. S'assembla molt a la meva proposta!!! El sabor dels pebrots fregits amb el pa, em sembla quelcom "màgic". La foto es super atractiva!

    ResponElimina
  8. Molt bona pinta! El llonguet és boníssim per entrepans! petons!

    ResponElimina
  9. Juer, ahir no vaig sopar...i ara m'has fet venir una gana de por...quina peaso bocata més apetitós !!!
    (vaig a comprar-me un bocata ara mateix)

    ResponElimina
  10. Qui diu que el menjar ràpid no pot ser bo? Aquest entrepà, amb els pebrots fregits, em sembla sensacional!

    ResponElimina
  11. Un entrepà de luxe Nani!! I que maco t'ha quedat!!
    Petons

    ResponElimina
  12. Jo no sé si això encara li poden dir entrepà, és tot un àppat de luxe, luxe també tenir la platjeta tan a prop, més ara que arriba l'estiu :o)
    Molt bona contirubció a la recepta del 15,
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  13. Qué rico con esos pimientos, me comia uno ahora mismo. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  14. Nani, quina pasada de entrepà!! La foto es espectacular i ha de estar bonísim... ains... quina gana a aquesta hora... Petons

    ResponElimina
  15. I és que és per fer festa major! que bo!!!!
    petonets

    ResponElimina
  16. Mare meva quina bona pinta!!! Realment exquisit, me'l menjaria per sopar.
    Susanna.

    ResponElimina
  17. Cada vez que me llega un mail porque la cuina violeta ha publicado pienso: Qué nos habrá preparado Nani? y me echo a temblar porque siempre me pasa lo mismo, abro la receta y tachánnnnnnn, se me hace la boca agua y tengo que ir corriendo a la cocina a comer algo, lo que sea para matar el gusanillo. Pues eso..... que es lo que me acaba de pasar al ver este pepito, que pintaza!!!!.
    Besitos y feliz semana.

    ResponElimina
  18. Acabo de cenar un batido de esos que sustituyen la comida y qué me encuentro aquí??? un pepito para morirse de rico!!! vamos que me tienes babeando...

    ResponElimina
  19. Qué bueno Nani, por Dios!!! Sobre todo lo de pasar el pan por el aceite de haber hecho a la plancha la carne. Ya sé que ésto no es muy ético para el tema de la nutrición, pero es un auténtico placer. Y qué decir de los pimientos de tu foto. Me los comería uno a uno. Buenísimo bocata. Tomo nota del uso de los pimientos. Buena idea. BeZitos.

    ResponElimina
  20. Jo!! Pedazo de bocata, tiene una pinta que alimenta, se ve exquisito ese pan y el relleno, todoooo!!
    Besitosss

    ResponElimina
  21. M'agrada tot!!!! la música, la platja de Tarragona, la cerveseta i com no... l'entrepà! tot i que mai he menjat un "pepito" estic segura que me'l faré, em pensava que eren molt més complicats de fer! i en conec un que estarà feliç feliç si li preparo :) gràcies guapa, petonets!

    ResponElimina
  22. Nani, com us cuideu! Es un entrepa sorpresa perque com et surti un pebrot picant... M'agrada la idea!;)
    Petons.

    ResponElimina
  23. Nani, em sorprens cada cop més. Com tu fas?
    Ja et sóc fidel seguidora.
    Marga

    ResponElimina
  24. Quina pintassa!!!! aquest entrepà també m´el menjaria ben a gust!! Quina categoria... m´encanta! petons,

    ResponElimina
  25. Em quedo al·lucinada amb aquest entrepà. M'encanten els "pepitos", però mai l'he tastat amb bou... I quina pinta els pebrots. Vaja, que això és un entrepà de 10. M'encanta.
    Moltíssimes gràcies per participar!

    Petonets!

    ResponElimina
  26. Oleeee, quina cosa més bona!!!i com sempre, una super presentació!!!

    Petonets!!

    ResponElimina
  27. L'Andy, el meu home, m'està demanant que n'hi prepari un després de veure les fotos. Ja veus! Quin poder de persuassió que teniu!!

    Una abraçada!

    Eva

    ResponElimina
  28. Menudo bocata Nani. Tiene una pinta increible con esos pimientitos verdes fritos. Si los ve mi marido. Le chiflan.

    Por cierto como que estoy orgullosa de mis llonguets, se parecen y todo a los verdaderos. Gracias por publicarlos compi.

    Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  29. nani!! m'encanat aquesta versió d'entrepà!! el pebrot verd combina molt bé!!! petonets**

    ResponElimina
  30. wowww realmente una auténtica fiesta de bocata..humm con esa cervecita y ya en la playita lo más! besitos

    ResponElimina
  31. El pepito és una gran clàssic però m´has fet emocionar només amb aquesta paraula: LLONGUET..Quins records! Ara costa de trobar i, costa que t´entenguin quan demanes un llonguet!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  32. Aiss els LLONGUETS... quans records hem porten. En el seu moment m'encantaban i ara no els veig per enlloc, i com m'hi agafaría en aquest que has preparat, perque es veu DELICIÓS!!!

    ResponElimina