M'agrada tastar productes nous i aquesta vegada l'he encertat. Vaig comprar el nou Philadelphia de xocolata i unes perles de maracujà, que han donat com a resultat unes postres exquisides. La combinació ha funcionat molt bé.
Per a sis persones
Necessitarem:
- 1 motlle desemmotllable de 15 cm.
- 10 galetes Napolitanes Cuétara
- 2 cullerades (cafè) de canyella en pols
- 3 cullerades soperes de mantega en pomada
- 1 sobre gelatina neutre
- 200 g d'aigua
- 250 g de formatge fresc
- 1 Philadelphia de xocolata de 150 g
- 100 g de perles de maracujà
Farem:
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega i la canyella, formant una base que posarem al motlle, prèviament folrat amb paper de forn.
La posarem al frigorífic un parell d'hores.
Passat el temps podem preparar la gelatina segons les instruccions del proveïdor.
Barregem amb la batedora la gelatina, el formatge fresc i el Philadelphia.
Aboquem la pasta dins el motlle i el posem al frigorífic.
Millor si ho preparem el dia abans.
Desemmotllem i ho guarnim amb les perles de maracujà.
Mentre ens el menjàvem sentíem Al Green que ens cantava How can you mend a broken heart? (Com pots reparar un cor trencat?). Xocolata, canyella, maracujà... una explosió de sensacions. Us puc garantir que amb una mousse així es pot reparar qualsevol cosa...
Uau Nani, quines postres més bones!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Doncs s'haurà de provar! Quan vaig veure l'anunci no et negaré que vaig fer com una ganyota, perquè mai he acabat de veure clara la barreja xocolata-formatge però la millor prova és que l'hagis provat i que t'hagi sortit tan i tan bé! Petons i bon cap de setmana Nani!
ResponEliminaEs veu boníssim! i aquestes perles de maracuyà el tornen preciós....
ResponEliminaSóc de les que volia comprar aquest formatge amb Milka...
ResponEliminaQuina passada això de les perles!
Petons i bon cap de setmana.
Deu ser boníssim...
ResponEliminaMarta
La xocolata m'agrada de totes maneres....deu ser bo !!!
ResponEliminaquina xulada de pastís! i les perles on les has comprat??? petonets
ResponEliminaMe les van portar de Londres, però buscaré l'adreça, m'assembla que es poden comprar per Internet.
EliminaPerò quina bona pinta que te això!! Jo en vulll, en serio, tinc curiositat per saber quin gustet deu tenir i com queda la combinació d'ingredients, que segur que molt bona, jeje.
ResponEliminaLa presentació de revista, t'ha quedat más que genial, perfecte!!!
Molts petonets!!!
Quina xulada NAni! M'uneixo a la pregunta de la Judith, d'on has tret aquestes perles tan xules?
ResponEliminaPer cert, ahir vaig veure el Cuina, enhorabona!! :D
Petons
Sandra
Ja m'han dit que philadelphia tenia un nou formatge, però jo encanra no l'he tastat! Ha de ser molt bo :)
ResponEliminaI aquestes perles on les compres? no les conec...
Nani, estic "flipant", d'on has tret les perles de maracuja??? I el philadelphia de xocolata tampoc l'he vist encara... mare meva quina mousse mes bona!! Petons!
ResponEliminaEncara ni l he tastat, però veient aquest pastís espectacular ja faig tard!!
ResponEliminapetonets
Quina cosa més bona i més bonica.
ResponEliminaAquest Philadelphia mai l'havia vist abans d'arrivar a Itàlia però encara no l'he tastat. Amb aquesta idea, ja no tenim cap excusa!!!
Petonets i bon cap de setmana,
Palmira
Es imposible que quedase mal, es una combinación perfecta y te ha quedado de capricho. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQué rico postre, madre mía que mezcla tan buena chocolate y fruta, inmejorable, y como siempre la foto estupenda, brilla con luz propia.
ResponEliminaAhora si que pruebo ese nuevo invento del queso con choco.
Besitos linda.
Soy una absoluta fan del maracuyá y nunca he probado estas perlas...las buscare sin falta!!!! la mousse se ve espectacular! un pastel de lujo!! un beso
ResponEliminaHola!!! que idea más bonita las perlas de maracuyá, queda genial, una presentación increíble. Un beso.
ResponEliminaQuines postres més bones, i amb ingredients nous i originals.. Llueix molt xulo amb aquestes perles... Petons, i bona setmana.
ResponEliminaAmb la pinta que fa... ja m'ho penso que el resultat va ser exquisit!!! que booo! que originals aquestes perles de maracuja, quin toc més xulo!!
ResponEliminapetonets
Que mousse mas rico y que presentacion mas espectacular, que colorido.
ResponEliminaBss
Virginia "sweet and sour"