Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 4 de maig del 2012

Mousse de xocolata i perles de maracujà {exquisidesa!}


M'agrada tastar productes nous i aquesta vegada l'he encertat. Vaig comprar el nou Philadelphia de xocolata i unes perles de maracujà, que han donat com a resultat unes postres exquisides. La combinació ha funcionat molt bé.
Per a sis persones

Necessitarem:
 - 1 motlle desemmotllable de 15 cm.
 - 10 galetes Napolitanes Cuétara
 - 2 cullerades (cafè) de canyella en pols
 - 3 cullerades soperes de mantega en pomada
 - 1 sobre gelatina neutre
 - 200 g d'aigua
 - 250 g de formatge fresc
 - 1 Philadelphia de xocolata de 150 g
 - 100 g de perles de maracujà

Farem:
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega i la canyella, formant una base que posarem al motlle, prèviament folrat amb paper de forn.
La posarem al frigorífic un parell d'hores.
Passat el temps podem preparar la gelatina segons les instruccions del proveïdor.
Barregem amb la batedora la gelatina, el formatge fresc i el Philadelphia.
Aboquem la pasta dins el motlle i el posem al frigorífic.
Millor si ho preparem el dia abans.
Desemmotllem i ho guarnim amb les perles de maracujà.

Mentre ens el menjàvem sentíem Al Green que ens cantava How can you mend a broken heart? (Com pots reparar un cor trencat?). Xocolata, canyella, maracujà... una explosió de sensacions. Us puc garantir que amb una mousse així es pot reparar qualsevol cosa...

21 comentaris:

  1. Uau Nani, quines postres més bones!!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Doncs s'haurà de provar! Quan vaig veure l'anunci no et negaré que vaig fer com una ganyota, perquè mai he acabat de veure clara la barreja xocolata-formatge però la millor prova és que l'hagis provat i que t'hagi sortit tan i tan bé! Petons i bon cap de setmana Nani!

    ResponElimina
  3. Es veu boníssim! i aquestes perles de maracuyà el tornen preciós....

    ResponElimina
  4. Sóc de les que volia comprar aquest formatge amb Milka...
    Quina passada això de les perles!
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  5. La xocolata m'agrada de totes maneres....deu ser bo !!!

    ResponElimina
  6. quina xulada de pastís! i les perles on les has comprat??? petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me les van portar de Londres, però buscaré l'adreça, m'assembla que es poden comprar per Internet.

      Elimina
  7. Però quina bona pinta que te això!! Jo en vulll, en serio, tinc curiositat per saber quin gustet deu tenir i com queda la combinació d'ingredients, que segur que molt bona, jeje.
    La presentació de revista, t'ha quedat más que genial, perfecte!!!

    Molts petonets!!!

    ResponElimina
  8. Quina xulada NAni! M'uneixo a la pregunta de la Judith, d'on has tret aquestes perles tan xules?

    Per cert, ahir vaig veure el Cuina, enhorabona!! :D

    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  9. Ja m'han dit que philadelphia tenia un nou formatge, però jo encanra no l'he tastat! Ha de ser molt bo :)
    I aquestes perles on les compres? no les conec...

    ResponElimina
  10. Nani, estic "flipant", d'on has tret les perles de maracuja??? I el philadelphia de xocolata tampoc l'he vist encara... mare meva quina mousse mes bona!! Petons!

    ResponElimina
  11. Encara ni l he tastat, però veient aquest pastís espectacular ja faig tard!!
    petonets

    ResponElimina
  12. Quina cosa més bona i més bonica.
    Aquest Philadelphia mai l'havia vist abans d'arrivar a Itàlia però encara no l'he tastat. Amb aquesta idea, ja no tenim cap excusa!!!
    Petonets i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  13. Es imposible que quedase mal, es una combinación perfecta y te ha quedado de capricho. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  14. Qué rico postre, madre mía que mezcla tan buena chocolate y fruta, inmejorable, y como siempre la foto estupenda, brilla con luz propia.
    Ahora si que pruebo ese nuevo invento del queso con choco.
    Besitos linda.

    ResponElimina
  15. Soy una absoluta fan del maracuyá y nunca he probado estas perlas...las buscare sin falta!!!! la mousse se ve espectacular! un pastel de lujo!! un beso

    ResponElimina
  16. Hola!!! que idea más bonita las perlas de maracuyá, queda genial, una presentación increíble. Un beso.

    ResponElimina
  17. Quines postres més bones, i amb ingredients nous i originals.. Llueix molt xulo amb aquestes perles... Petons, i bona setmana.

    ResponElimina
  18. Amb la pinta que fa... ja m'ho penso que el resultat va ser exquisit!!! que booo! que originals aquestes perles de maracuja, quin toc més xulo!!
    petonets

    ResponElimina
  19. Que mousse mas rico y que presentacion mas espectacular, que colorido.

    Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina