Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 5 de juliol del 2013

Caragoles de llimona {una bona pasta}


Que les muses d'estiu ens han abandonat i no estem inspirats a la cuina? No passa res, ve de gust relaxar-nos. Miro el llimoner del veí que està farcit d'esplèndides llimones i recordo que vaig comprar un paquet de pasta amb gust de llimona. Així que l'agafo i veig que el paquet porta una idea de com preparar-la.
Per a quatre persones,

Necessitarem:
 - 1 paquet de pasta de 250 g
 - 1 llimona
 - mantega
 - formatge mascarpone
 - cebollí
 - formatge parmesà en làmines

Farem:
Bullim la pasta segons indicacions del fabricant.
Escorrem i li posem una cullerada de mantega per a donar-li brillo.
Fem tiretes a la pell de la llimona només amb el groc.
En una paella hi posem el formatge fresc i dues cullerades soperes de suc de la llimona.
Deixem que agafi consistència i posem per sobre de la pasta.
Servim amb el cebollí tallat, la pell de la llimona i el parmesà a gust.

Els últims rajos de sol de la tarda ens deixen gaudir de la companyia d'amics, un bon vi fresc, una bona música. O que me importa de Marisa Monte. Realment, aquests moments són el que ens importen.

13 comentaris:

  1. Nani, a la cuina no cal fer filigranes per gaudir, gaudir es sentir-se bé amb allò que un fa, per més senzill que sigui. M'agrada l'etiqueta que hi has posat, 'cuina per a mandrosos', jeje, a l'estiu ve de gust fer el mandra, és temps de baixar el ritme.
    Gràcies per compartir-ho i que passis un molt bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Amb llimona no se m'hagués acudit mai, combinar-ho amb la pasta. Realment, aquesta recepta es menja amb la vista... el groc de l'estiu! Bo cap de setmana, Nani.

    ResponElimina
  3. Quins colors més bonics, molt estiuencs com diu la Marina! A mi les muses també m'han abandonat hehe, però ara mateix vindria a Tarragona a menjar un platet d'aquests! Petons Nani!

    ResponElimina
  4. Ostres Nani, sembla que ens hagin posat d'acord!! Totes dues pasta amb llimona, jejeje.
    Aquesta teva fa una pinta fantàstica, ben cremosa amb el toc del mascarpone!
    Unes recepta ben fresqueta i estiuenca!! Petonets i bon cap de setmana. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  5. Que bonica foto en groc!!! a mi els cítrics m'encanten... de fet tot lo àcid....!!! ara vaig mès en compte, però en segueixo menjant!!!! i aquesta pasta està dient "prepárame"... la faré segur...a més amb el mascarpone ha de ser boníssima!!!!!
    Aquestes floretes son superdelicades!!!! m'ecanten!!!!una foto molt lluminosa!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. I deuen ser del vostre llimoner!!! Segur que un plat intens!!!ptnts

    ResponElimina
  7. I deuen ser del vostre llimoner!!! Segur que un plat intens!!!ptnts

    ResponElimina
  8. Quina pasta més refrescant i estiuenca!! I quines fotos més energitzants amb el groc com a protagonista!! Petonets!

    ResponElimina
  9. On has comprat aquesta pasta?!!!
    Jo també faig de vegades la pasta amb una salsa dellimona, a casa ens agrada molt. Pero la faig en iogurt en lloc del mascarpone. Un alttre día la faig amb mascarpone. Petonets.

    ResponElimina
  10. Mandra's time!!!
    Quina manera de fer pasta mes fresqueta!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  11. Una pasta ideal per l'estiu, ben fresca!! és preciós el llimoner, a casa els pares en tenen un i m'encanta!

    petonets

    ResponElimina
  12. Apa, que per no estar gaire inspirada t'ha sortit un plat de 10! Ideal per l'estiu. Un peto

    ResponElimina
  13. A la cuina les coses més senzilles són les millors,,, uns espaghettis amb pell de llimona ratllada en fí i oli d'oliva, flor de sal, no hi ha res més bó... Gaudint del sol i dels éssers estimats al voltant :o)
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina