Que les muses d'estiu ens han abandonat i no estem inspirats a la cuina? No passa res, ve de gust relaxar-nos. Miro el llimoner del veí que està farcit d'esplèndides llimones i recordo que vaig comprar un paquet de pasta amb gust de llimona. Així que l'agafo i veig que el paquet porta una idea de com preparar-la.
Per a quatre persones,
Per a quatre persones,
Necessitarem:
- 1 paquet de pasta de 250 g
- 1 llimona
- mantega
- formatge mascarpone
- cebollí
- formatge parmesà en làmines
Farem:
Bullim la pasta segons indicacions del fabricant.
Escorrem i li posem una cullerada de mantega per a donar-li brillo.
Fem tiretes a la pell de la llimona només amb el groc.
En una paella hi posem el formatge fresc i dues cullerades soperes de suc de la llimona.
Deixem que agafi consistència i posem per sobre de la pasta.
Servim amb el cebollí tallat, la pell de la llimona i el parmesà a gust.
Els últims rajos de sol de la tarda ens deixen gaudir de la companyia d'amics, un bon vi fresc, una bona música. O que me importa de Marisa Monte. Realment, aquests moments són el que ens importen.
Nani, a la cuina no cal fer filigranes per gaudir, gaudir es sentir-se bé amb allò que un fa, per més senzill que sigui. M'agrada l'etiqueta que hi has posat, 'cuina per a mandrosos', jeje, a l'estiu ve de gust fer el mandra, és temps de baixar el ritme.
ResponEliminaGràcies per compartir-ho i que passis un molt bon cap de setmana!
Amb llimona no se m'hagués acudit mai, combinar-ho amb la pasta. Realment, aquesta recepta es menja amb la vista... el groc de l'estiu! Bo cap de setmana, Nani.
ResponEliminaQuins colors més bonics, molt estiuencs com diu la Marina! A mi les muses també m'han abandonat hehe, però ara mateix vindria a Tarragona a menjar un platet d'aquests! Petons Nani!
ResponEliminaOstres Nani, sembla que ens hagin posat d'acord!! Totes dues pasta amb llimona, jejeje.
ResponEliminaAquesta teva fa una pinta fantàstica, ben cremosa amb el toc del mascarpone!
Unes recepta ben fresqueta i estiuenca!! Petonets i bon cap de setmana. MAR, de EQNME
Que bonica foto en groc!!! a mi els cítrics m'encanten... de fet tot lo àcid....!!! ara vaig mès en compte, però en segueixo menjant!!!! i aquesta pasta està dient "prepárame"... la faré segur...a més amb el mascarpone ha de ser boníssima!!!!!
ResponEliminaAquestes floretes son superdelicades!!!! m'ecanten!!!!una foto molt lluminosa!!!!!!!!!!!!!
I deuen ser del vostre llimoner!!! Segur que un plat intens!!!ptnts
ResponEliminaI deuen ser del vostre llimoner!!! Segur que un plat intens!!!ptnts
ResponEliminaQuina pasta més refrescant i estiuenca!! I quines fotos més energitzants amb el groc com a protagonista!! Petonets!
ResponEliminaOn has comprat aquesta pasta?!!!
ResponEliminaJo també faig de vegades la pasta amb una salsa dellimona, a casa ens agrada molt. Pero la faig en iogurt en lloc del mascarpone. Un alttre día la faig amb mascarpone. Petonets.
Mandra's time!!!
ResponEliminaQuina manera de fer pasta mes fresqueta!!
Ptnts
Dolça
Una pasta ideal per l'estiu, ben fresca!! és preciós el llimoner, a casa els pares en tenen un i m'encanta!
ResponEliminapetonets
Apa, que per no estar gaire inspirada t'ha sortit un plat de 10! Ideal per l'estiu. Un peto
ResponEliminaA la cuina les coses més senzilles són les millors,,, uns espaghettis amb pell de llimona ratllada en fí i oli d'oliva, flor de sal, no hi ha res més bó... Gaudint del sol i dels éssers estimats al voltant :o)
ResponEliminaPetonets,
Palmira